Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai es esmu sajukusi prātā, vai pasaulē tā vienkārši tagad notiek?

Reitings 360
Reģ: 29.01.2009
Sveika, cosmo meitenes!

Vakar uzzināju, ka manai jaunākajai māsai, kurai tikko palika (pirms dažām dienām) 17 gadi, tātad, proti - nepilngadīga. Ir draugs manā vecumā (22 gadi) .

Es prātā vai jūku, cenšos māsai iestāstīt džeki šajā vecumā nav normāli, ja viņi kaut ko dāvina visu laiku, viņi vēlās arī pretī un tas ir sekss!!!

Viņa nesaprot, iespītējās. Tipisks auns pēc horoskopa. Un saka, ka bez viņa nevar, ka viņš viņai ir īstais bla ,bla, bla.. (nošauties var) . Muļķības!!!
Stulbenei tikai pavasaris un putni galvā.

Un to džeku es zinu, mēs vienā skolā kādreiz mācījāmies, bija no tiem mūžīgajiem dzērājiem, tusētājiem. Zinu viņu kompāniju. Nav viņš nekāds bumbulītis.

Vecākiem es šo arī apskaidroju, viņi mani nesaprot.
Nē, es NEESMU greizsirdīga, man viņš vienmēr ir izsaucis sevī nelabumu.

Un tagad tas cirka klauns, cik dzirdēju vēlās iepazīties ar maniem vecākiem. Nu lai tik iepazīstas. Iepazīs arī manas ēnas puses.

Un vispār : Vai tad mūsdienās tā notiek, ka nepilngadīgie ar pilngadīgajiem tiekās, ir pāri? Tas jūsuprāt ir normāli? Man nē! Es laikam vienkārši esmu palikusi nemoderna.
11.04.2014 18:49 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Pašai ir bijis kaut kā līdzi kā tev, tikai ar draudzeni. Satikās viņa ar kaut kādu draņķi, kuram patīk iedzert, kurš regulāri smēķē un maina meitenes un seksu vien grib. Mēģināju ar viņu tad runāt, bet rozā brilles uz acīm - negribēja neko dzirdēt, domāja, ka speciāli kaut kā esmu uzēdusies un tāpēc, ka pašai nav čaļa, negribu, lai viņai arī ir. :-/
Tā nu neko... Gaidīju, gaidīju... Izšķīrās. Aizlaida čalītis pa kreisi, jo draudzene ar viņu nepārgulēja. Nu lūk - vismaz skaidri īstie nolūki, kāpēc viņam viņu vajadzēja.
Varbūt parunā ar viņas vecākiem, lai viņi mēģina meitenei kaut ko ieskaidrot. ;) Nu ja nē, tad nē - sāpīgi, bet pati ar laiku sapratīs. ;)
13.04.2014 13:33 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
tu visu pareizi dari, māsa vēl ir pārāk sīka, lai ieietu pieaugušo dzīvē,tās kas saka ka tas ir normāli, lkm tiešam kkādās kuces ir, ar 100 bijušajiem kuriem tgd pie 30 gadiem ir,pašas vainīgas ka stulbas bija jaunībā un veidoja kko tik agri..
14.05.2014 23:43 |

Reitings 53
Reģ: 12.05.2014
Manuprāt, stulbi par ko tādu uztraukties. Meitene tikai iespītēsies un sāks darīt sūdus. 17 gados ir jau sava galva uz pleciem, nav nekāda maziņā vairs, turklāt, manuprāt, gadu starpība ir pilnīgi normāla, nekas anormāls tur nav.
27.05.2014 15:06 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Tak nejau visi puiši ir vienādi.
27.05.2014 15:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits