Man 15.gados bija 20.gadigs puisis,un neko briesmigu tur nesaskatiju, man liekas ka tiesi otradi,ka ja puisim butu ar 17.gadi,tad vajadzetu vairak uztraukties,jo abi butu jauni,un bezatbildigi,bet 22.gados varbut,bus vairak ta saprata,lai zinatu,ko var un ko nevar, un meitenei nawa 13gadi,lai nezinatu ko var atlaut puisim un ko ne.. ja vinai puisis pateiks ejam davai pie manim,pargulet, un meitene ar aizies, tad nu vina nawa gudra, bet ja vina pateiktu piemeram ta ja palaidisi rokas,nekur mes neiesim. nu bet tas tik manas domas, jo es savos 15 gados zinaju meru,ko varu un ko newaru, un talak pa glastiem nelaidu,ja gribeja jau kko vairak,tad ar pateicu,ka neko nevelos talak,un 17.gadi ar 22.gadiem nawa manu prat tik traki, man ir 23un draugam 28. es vel saprastu ja vinam butu 29/30 gadi,tad butu nu ta pa ko raizeties,jo taja vecuma butu jabut,jau sievai varbut bernam a nevis nepilngadigs skukis.
nu vards sakot,ja bus smadzenu zinas cik ,ko var atlaut,ja ne tad nu tur vina pati bus vainiga.