Sveikas,meitenes!Vakar runājos ar draudzeni,viņa negrib šeit vedito profilu,tādēļ palūdza,lai es pajautāju,jo viņa nezina,ko darīt šajā situācijā,bet arī es nezinu,kādu padomu lai dodu..
Leita tāda,ka viņai vasarā kāzas.Viss forši,gatavošanās un tādas lietas,bet ir lieta par ko sāp sirsniņa..
Vecmamma vairākkārt ir teikusi,ka ir jau veca,nebrauks uz kāzām,labāk aukl;es radiem mazo un tādā garā.Žēl tikai,ka vecmamma var kalnus gāzt,tusēt ar draudzenēm,īsāk sakot,nekas netraucē iet uz kāzām un attaisnojums ''esmu veca'' te ir smieklīgs.Pēdējais piliens bija vakar,pēc kā arī draudzene man uzzvanīja,ka būs klāt ar šampi.Viņa aizveda ielūgumus vecakiem un vecvecākiem.Ielūgumi skaisti,gaiši,gaiši,bet vecmamma uzliek virsu netīru dakšu,sasmērējot ielūgumu un tad saka,nu neka,ska viņš netīrs.Draudzene bija šokā,ar asarām atbrauca pie manis.Ko jūs domājat par šo situāciju?Jāpiebilst,ka draudzenei acīs gan nesaka,bet viņas mammai gan,ka draudzene nav tik smuka,vēl tur kāda,bet ka otra mazmeita,kurai 10 agdi ir tik smuka,laba,jauka,lai gan bērns kā bērns.uzvedība neiepriecinoša.Visu vakaru dzērām šampi,jo draudzene nesaprot,kapēc vecamma tā viņu noliek,jo meitene normāla,mācās,strādā,viss tā kā vajag..