Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

pat nezinu kā lai šo nosauc :D

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
čau. Gribas kaut kur izstāstīt savu bēdu.
Tātad man ir kkāds dzīves posms iestājies, kas mani beidz nost - Esmu ieķērusies/iemīlējusies cilvēkā, kuram arī drošvien pret mani ir kkādas jūtas/sajūtas, bet tur nenotiek viss tā kā gribētos - neveidojas attiecības, ir tikai kkādas retas sarakstes, tikšanās ballītēs. Bet es pat nezinu kāpēc man tik ļoti velk pie tā cilvēka. Tādas kā rozā brilles :D un otrs ir tas, ka ir vēlviens cilvēks, kas tik ļoti grib ar mani attiecības un cenšas visādi izdarīties, lai kaut kas sanāktu, bet man pret viņu nav pilnīgi nekādu jūtu, nu pilnīga nulle. Es pat vienreiz domāju ka varbūt jāmēģina ļauties tam visam, bet nespēju pat viņam buču iedot, jo nu nekādu jūtu tur ārā nevar dabūt. Man vienkārši kaitina šitā situācija, ka ar cilvēku, ar kuru, tu kko vēlies, nekas nesanāk, bet pret cilvēku, kas skrien pakaļ, man nav ne mazāko jūtu. (maza nianse, tas, kurš skrien pakaļ ir bijušais :D ) Nav kādai kaut kas līdzīgs noticies, un kā ar to prāta teroru tikt galā? :D
08.04.2014 00:11 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Neizvēlies nevienu. Atrodi pilnīgi citu puisi! Man palidzēja šī metode!
08.04.2014 00:19 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Neizvēlies nevienu. Atrodi pilnīgi citu

+
08.04.2014 00:22 |

Reitings 10
Reģ: 05.03.2014
Neizvēlies nevienu. Atrodi pilnīgi citu

+
Tam, kas skrien pakaļ, tā arī pasaki: piedod, bet nekas nesanāks, vari līst kaut no ādas ārā, bet nu nebūsim atkal kopā.
Un tas, kurš patīk tev, vienkārši aizmirsti par viņu, jo ja jau viņam būtu kaut kādi nolūki uz tevi viņš jau sen būtu rīkojies un licis par to manīt.
08.04.2014 00:30 |

Reitings 2872
Tā jau laikam ir. Biju arī iedomājusies, ka vajag kaut ko citu. Cerams šis cits kaut kad tuvākajā laikā parādīsies pie apvāršņa, jo nu mocos ar visu šito jau vairākus mēnešus.
08.04.2014 10:31 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Kad zināsi, ko vēlies un kā vēlies, viss atrisināsies pats no sevis.
;)
08.04.2014 10:50 |

Reitings 2872
Es gribu, lai viss ir normāli :D Lai man blakus ir cilvēks, ar kuru mums ir abpusējas jūtas, un nav kkādu 3. cilvēku, bet tik skaisti laikam dzīvē nenotiekas :D

Situāciju padara sarežģītāku, ka mums ar bijušo ir kopīgs bērns, un ir tāds mazliet spiediens no apkārtējiem, lai saejam kopā atpakaļ, lai ir tā ģimene. Bet es nevaru sevi piespiest to izdarīt, jo neko nejūtu pret bijušo. Kāda jēga būt kopā, ja nav jutu...
08.04.2014 14:58 |

Reitings 10
Reģ: 05.03.2014
un ir tāds mazliet spiediens no apkārtējiem, lai saejam kopā atpakaļ,

bet tā nav apkārtējo dzīve, bet tavējā, dari tā, ka vēlies tu un mazāk vajag klausīties apkārtējos, jo viņi tavu dzīvi nekad nedzīvos :)
08.04.2014 17:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits