Ko jūs izmantojat siera un citu līdzīgu kūku pamatnei? Parasti jau visur receptēs piemin tos Selga cepumus. Bet es kaut kā vispār cenšos pārāk tos cepumus neēst. Mani to sastāvs īsti neuzrunā.
Varbūt ir kādi veselīgāki varianti? Kādi veselīgāki cepumi? Vai varbūt vispār kāds cits variants bez cepumiem?
bez cepumiem nevar. Kas tad tev to kūku apakšā saturēs kopā? mēģini kaut kādus diētiskos cepumus, vafeles.. es pat nez. bet Selgas cepumi ir vislabākie kūku apakšām. :)
Es izmantoju Selgas cepumus. Siera kūkā tik un tā nav nekā veselīga. Pilna ar trans taukiem. Cepumi viņu daudz neveselīgāku nepadarīs. Vari mēģināt kaut kādas sausmaizītes likt. Kaut vai tos pašus FinnCrisp, bet par rezultātu negalvoju :D
Ooo, tiešām! Kā es neiedomājos par auzu pārslu cepumiem? Man taču vispār tie ir vieni no mīļākajiem cepumiem. :)
Paldies, vismaz viena ideja jau ir. :)
Es lieku smilšu cepumus, ki var nopirkt Rimi sveramus. Vēl var likt cepumus "Dāmu pirkstiņi". Bet arī tas sastāvs var nebūt viens no labākajiem, nezinu.
Jau minētie Digestive cepumi, vispār cepumu klāsts ir visai dažāds, tikai jāmeklē un, ja neapmierina Selgas sastāvs, ir noteikti arī cepumi no dabiskākām izejvielām.