Katram ir skeleti skapī.
Es maza būdama skatījos uz pāriem un domāju- cik feini. Un daļai tiešām bija feini, bet citiem.. Piemēram, man vienmer likās,ka vecvecāki bija laimīgi,bet tas bija mainīgs iespaids, jo tikai pedējos gadus nodzīvoja mierā(tos, cik viņus redzēju), īstenībā vectēvs šāvis uz vecmammu, kad viņa gaidīja bērnu, bērns arī izputēja, dzēris ārdījies (uz vecumu vairs nevarēja dzert veselības dēļ), tāpat arī pāris, kurš man likās, tik saderīgi, sirsnīgi.. Vīrietim taja laikā, kad paša sieva bija stāvoklī, arī mīļākā gaidījā bērnu (un tā viņiem bija 2x), bet sieva piedevusi un neko.
Arī draudzenei vecāki (patēvs gan) likās sabiedrībā gadiem tik mīļi, saticīgi, bet viņa man ir izstāstījusi,kā ir gājis patiesībā un nekā ideala tur nav.
Es zinu,ka ir tādi pāri,kam tiešām viss bijis pa glauno, ar cieņu utt visa mūža garumā, bet tādu ir ļoti maz. Un tādi ir arī tagad.
Pāri veido 2 cilvēki, Tu vari līst caur adatas caurumu, bet,ja neatradīsi tikpat centīgu pretī, nekas neiznāks. Un, manuprāt, mūsdienās mazāk sievietes, bet vīriesi vairumā nav vairs tendēti uz "ilgi un laimīgi".