Sveikas, mīļās meitenes!
Situācija šāda-neesam paranojiski pesimistiskas, bet nu apzināties-neesmu mākoņos augusi, apzinos arī reālo lietu situāciju.
Satikos ar puisi, vienaudzi. Gadi-neesam tīņi, jaunieši/studenti.
Sākumā bija pāris tikšanās citu cilvēku ielokā(ne ballītes-savā ziņā obligātas), kur jau saskatījāmies, bet pimā kļūda-pirmajā kopīgā, neoficiālā pasākumā sadzērāmies un es paliku pie viņa. Nākamajā rītā ar dullu galvu sapratu, kas par kļūdu pieļauta, devos mājās(pavadīja). Pierakstīja manu numuru, bet teica 'tagad jau nav ko liegties, ka viens otram patīkam-mums kaut kur jāaiziet kopā' . Domājot, ka tas tik tāds sirdsapziņas mierinājums puisim, neņēmu pat vērā, bet nu turpmāka netikšanās nebija iespējama. Teiksim tā-toreiz un tagad mūsu tikšanās ir arī citu lokā neatceļamas.
Jā, reputācija viņam gāja pa priekšu un vēlāk dzirdēju arī aprakstu 'international man-whore'.
To visu zinot, man bija low expectations-es biju gatava un parakstījos uz šādu scenāriju.Šajā brīdī neko citu nevēlējos. Pat ja vēlējos-morāli biju tomēr gatava šim.
Sarakstījāmies, tikāmies. Otrreiz atkal paliku pie viņa, bet tas bija pēc gara randiņa un es pat tielējos. Jā, neesmu tāda tipa meitene, bet viņš mācēja pavedināt un iekāre šaudījās no abām pusēm pamatīgi.
Tad trešajā reizē biju sataisījusies kā meitene no filmām-pašai galva augšā, papēži, mežģīnes, bet viss normas robežās-biju pārsteigta, kad pusis vēlējās vienkārši jauku vakaru, bez turpinājuma. Vēl nākamajā reizē (iepriekš ļoti bija vēlējies un jau mudinājis) devāmies uz teātri. Sacīts darīts. Devāmies, bet puisim deguns mākoņos un visu laiku pašpārliecināti par sevi izteicās-apzinājās savu skaistumu, bet tai pat laikā slavēja arī mani.
Pati to ņēmu vērā un vilku uz zobu arī viņu-ja teica, ka man actiņas mirdz un man viņš patīkot, ķircināju un teicu-tev pašam actiņas mirdz. Pēdējā tikšanās reizē atbildēja-es zinu, sāk, ja?
Ir gari to visu rakstīt, bet tas viss progresēja un bija sajūta-jo vēsāku es tēloju, jo vairāk viņš sāk just. Aicināja pat doties vairākkārtīgi uz viņa pilsētu brīvdienās. Sāka rakstīt 'žēl, ka neesmu tev klāt' pēc pēdējās tikšanās, kas brunču medniekam nav tipiski.
Pie problēmas-pēc šī vakara (teātris, vakars pie viņa (atkal nebija tik nasks uz gultas priekiem, kas liek domāt, ka tas tomēr nebija galvenais mēŗkis,lai ar mani tiktos), prasībām braukt uz viņa pilsētu utt, viņš pēkšņi noklusa. Pēkšņi ziņu no viņa nav. Pēdējo tikšanos atcēla un iniciatīvas nav. No manas psues ,protams, arī nav. Es līdz pēdējam spēlēju, ka man tā bija tikai izklaide, lai neuzskata mani apr vienu, kas sapņu pilis ar viņu sacēlusi.
Jautājums (tām, kas saņēmās izlasīt) - vai jums ir bijusi pieredze ar šādiem puišiem?
Es godīgsakot nespēju saprast, kas notika. Viņa sajūtas ,šķita, sākam progresēt. Viss par actiņu mirdzēšanu, aicinājumiem, komplimentiem par to, ka neesmu tikai skaista,bet arī gudra, ka mēs domājam līdzīgi un ka nebija to gaidījis no meitenes.
Jāsaka-izslavēts ar savu iedomību visu cilvēku lokā-daži apt sakot, ka viņš tiešām ir gudrs un inteliģents, bet tāds preteklis un iedomīgs, ka cilvēki pat nevēlas runāt ar viņu.