Taisni šobrīd skatos Barefoot [2014}. Super filma, romantiska. Ar humora piesitienu - lai gan salīdzinoši paredzams sižets, ļooooti forša filma. Nepaarasta, iesaku :)
Es vakar skatiijos 2012 gada filmu-"Lol"-nekad nedomaaju, ka man patiks sii kompoziicija-Miley Cyrus un Demi Moore,bet man loti patika-veel nodomaaju,ka taa arii izskataas pie mums meitenes dziivee...:)
piekrītu Emmanuellei par filmu LOL. Tiešām forša filma. Salda, bet forša. Vispār patika tas, kādas tiek attēlotas tur vecāku un bērnu attiecības. Ka ir mātes, kuras pasaka - tavas sliktās atzīmes var glābt tavs izskats un cerība, ka dabūsi bagātu vīru, vai arī tas, ka tēvs liedz dēlam aizrauties ar mūziku, jo neuzskata to par ko labu.
Amnile-man patika ta omiite arii-tajaa ballitee:D:DEs vareeju taa smieties,kaa vina seedeeja tiem puisiem pa vidu uttTaada viegla filma-biju paarsteigta ,cik forsa tur bija Miley Cyrus.
Amnile-vina tiesaam bija kaut kas vienreizeejs!:DPatika taas attieciibas ar vecaakiem.Mans viirs visu laiku teica-nav kaa francu filmaas...taa arii nesapratu,ko vins ar to daamaaja?!:D