Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Silikona krūtis- ieteikumi, pie kā taisīt.

Reitings 32
Reģ: 04.02.2014
Kurš būtu tas ķirurgs, pie kā Jūs ieteiktu taisīt silikona krūtis?
05.04.2014 19:26 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kur tad jūs to augumu redzat?
08.04.2014 13:21 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
ieteiktu izverteet dabiskos variantus ka likt krutim izskatoities izteiktakaam... piemeram ar vingrojumu palidzibu un korigejot staaju - taas palieloinat nevares bet padarit izceltakas gan...
09.04.2014 09:41 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Krūšu palielināšanu veic sievietēm, kuras vēlas, lai viņu krūtis būtu lielākas, pilnīgākas vai formīgākas. Jaunas, skaistas krūtis ļauj sievietei justies brīvākai un pārliecinātākai par sevi.

Krūšu palielināšanas operācija

Procedūra: krūšu palielināšanas operācijas laikā krūtis tiek palielinātas un pārveidotas ar vēlamās formas un pildījuma krūšu implantiem.

Operācijas ilgums: 1–2 stundas.

Anestēzija: vispārējā.

Ārstēšana: stacionārā 1 diennakti.

Atveseļošanās: 1–6 dienas pēc krūšu palielināšanas operācijas ir sāpes un diskomforts krūšu apvidū, darbā var atgriezties pēc vairākām dienām, fiziskās aktivitātes un kontakts ar krūtīm – pēc 3–4 nedēļām, rētas izzūd pēc 1 gada vai vēlāk.

Rezultāti: dažādi. Ilgtermiņā var rasties nepieciešamība krūšu implantus izņemt vai nomainīt.

Krūšu palielināšanas operācija - no 2500 EUR
Vienas krūts palielināšana - no 1400 EUR
03.05.2014 01:20 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Bez kirurģiskas iejaukšanās krūtis praktiski nevar palielināt... bet jau esošās krūtis var padarīt līnijās izteiksmīgākas, tvirtākas -uzkrītošākas ... izkopjot stāju, trenējot zemkrūšu muskulatūru - kas vairak tās nosacīti piepacels un izmetīs uz priekšu (apmēram kā vairumā pro dejotājām - pavērojat... krūtis uz priekšu un dupsus uz aizmuguri).... krēmi, krūšu pašmasāža - ļoti, ļoti minimāli var palīdzēt bet uz šiem paņēmieniem nevajadzētu likt uzsvaru....
vakūmmasāža - ļoti nosacīts palīgs un dārgs - jo jārēķinās ka tas javeic daudzmaz regulāri visu laiku...

Ieteiktu palikt pie specifisko vongrojumu veikšanas stāajas un zemkrūšu muskulatūras izkopšanai .... to var veikt arī mājas apstākļos praktiski bez spec inventāra... atiecīgi tas neko nemaksās + viennozīmīgi pilnībā veselīgi un dabiski.. + bonusaa ari var izkopt vius parējo figūru - piemēram kl';at paņemot vēl dupsi kas sievietem ari gana aktuals rajons....

Ja kādai interesē profesionāļa sastādīta treniņprogramma un konsultācijas šajā jautājumā - droši rakstat Man uz profilu.....
05.05.2014 08:41 |

Reitings 527
Reģ: 26.03.2011
Kā te teica - krūtis aug līdz 24 gadu vecumam. Man 26 un, es domāju, vairs te nekas neizaugs :D Lietoju arī OK, bet nu vismaz uz manām krūtīm nekādas pārmaiņas nav atstājis - kā ir nepilns A 75, tā arī palika. Tagad krāju naudu, lai piepildītu ilgi kāroto sapni un iegūtu nedaudz lielākas (B starp C) izm. krūtis. Man ir formīgs dibens (ok, ne kā J Lo), tāpēc es saprotu autori - 91-92cm apkārtmērs, bet krūšu apk.m. 84cm, ņemot vērā, ka man nav slaids, sievišķīgs viduklis, bet gan taisns, nu tāds puicisks. Esmu 170m. Jā, tiecos uz "perfekcionismu" un ticu, ka problēma ir krūtīs, nevis sevis nemīlēšanā, būšanai neapmierinātai ar sevi, kā vairums te sauca, ieliekot dabīga izmēra lielākas krūtis, uzlabojas pašapziņa. Neiet runa par Pamelas bumbām, kas tie par stulbiem stereotipiem - silikona krūtis, ā, nu tad jau Pamelas arbūzus liks.
Un nevienam nav tiesības kādu nosaukt par stulbu tikai tāoēc, ka vēlas nedaudz uzlabot mātes dabas paveikto. Pašām jums pie ārsta jāiet, lai galvu sakārto, tādā gadījumā.
Ja par tēmu - esmu lasījusi ļoti labas atsauksmes par Ģīli. Labas lietas var palasīties arī cāļa labā Breast and the best, vai kaut kā līdzīgi saucās, neatceros, tur meitenes dalās ar padomiem, apmainās ar foto un dalās ar iespaidiem. Iesaku!
28.10.2014 14:48 |

Reitings 527
Reģ: 26.03.2011
*cāļa lapā
28.10.2014 14:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits