Silikona krūtis- ieteikumi, pie kā taisīt.

Reitings 32
Reģ: 04.02.2014
Kurš būtu tas ķirurgs, pie kā Jūs ieteiktu taisīt silikona krūtis?
05.04.2014 19:26 |

Reitings 32
Goold, varbūt pārējām, kurām ir A, izskatās labi, jo proporcionāli saskan. Man dibenam ir tāda forma un lielums, ka izskatās, it ka tur man būtu B/C izmēra silikons (un nodzīt nav ko, jo pati esmu tieva un ar sportu nodarbojos). Man ir vieglāk ielikt silikonu krūtīm un radīt savstaprēju proporcionalitāti, nekā taisīt operāciju dibenam, lai nogrieztu tīri gaļu nost :D.
06.04.2014 18:11 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
GOOLD
varbūt iestājies kādā ANTI SILICON biedrībā. :D
Un tur nolaid tvaiku.
Vai arī vnk izslauc gotiņu. :*
06.04.2014 18:11 |

Reitings 361
Reģ: 18.01.2014
nekas kas ir makslīgs nav skaists, tad, ko puse staigā ar mākslīgiem nagiem, krāsotām sejām, acīm utt? ko skujaties? tas tak viss panākts mākslīgi.

tas viss nosauktais ir tikpat ātri pieliekams cik noņemams visi nagi, mati, kosmētika, ja kas apnīk vai neder to var noņemt. plastiskās operācijas ir salīdzinot ar to visu simtreiz dārgākas un neatgriezeniskas - nevarēs kad apniks, tad izņems. ne nu izņemt varēs un ielikt, bet tas ir dārgi, sarežģīti un arī bīstami, jo jebkura iejaukšanās un griešanai ir ilga ārstēšanās un var būt kādi blakusefekti un tas nav uz mūžu, jo tas prasa visa mūža uzturēšanu un naudu arī vēlākam posmam. latvijā vispār reti kura, pat, ja gribētu nevar to atļauties, jo lai vispār sakrātu tādu summu var mūžu krāt un kredītu ņemt priekš tā ir neprāts un maksāt entos gadus.
06.04.2014 18:15 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Ģīlis, Feldmanis.
06.04.2014 18:19 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Ehh...bet diskusijas tēma nebija - vai tev patīk silikona krūtis?
Tēma bija par ārstiem, nevis aicinājums visām nodirst autores izvēli un rakstīt monologus par jautājumu ''silikons un es''.

daudzām tiešām daudzām ir a izmērs un viņas pašas sevi mīl kādas ir tāpat,kā viņu vīri draugi.

Kāda starpība, ka Anniņa mīl sevi ar savu A izmēru? Kā tieši tam vajadzētu likt autorei pēkšņi sajusties labāk un pārdomāt? Visi cilvēki nav vienādi. Ja kāda sevi dievina bez krūtīm - ļoti jauki, bet tas nenozīmē, ka visām pārējām ir tādas pašas sajūtas.

Par tēmu - no paziņas esmu dzirdējusi labus vārdus par E.Rodki. Rezultāts izskatās labi. Proporcionāls draudzenes figūrai. Nav nekādi tesmeņi, piena kannas vai Pamelas buferi.
06.04.2014 18:22 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
bet tā taču ir katra cilvēka izvēle, jūs nevarat aizliegt kādam kaut ko darīt? jā to visu var noņemt utt., bet tas nemaina domu, ka tas viss arī ir mākslīgs. kāpēc pret to nav tādu pretenziju? kāpēc pret tetovējumiem nav pretenziju? tie arī ir mākslīgi, tos principā nevajag, vaine? tos taisa tikai tā taisīšanas pēc. bet katrs dara kā grib. un ja krūtis ir uztaisītas proporcionāli tad viss būs skaisti. un nevajag man te iestāstīt, ka puiši ir pret operāciju. nu lai ko jūs te teiktu, jebkurš vecis gribētu tādas krūtis kuras var pačamdīt normāli ( es nerunāju par arbūziem) bet ja viņš pat plaukstā nejūt, tad kāda viņam tur celšanās uz tādām? vajag visu ar mēru.
06.04.2014 18:22 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
big bad wolf ej pati nolaid tvaiku un tur stajies tevi gaidis ar atplestām rokām.
liels plus wild wind.
un pec tam atkal būs diskusija paņemu kreditu un nevaru atmaksat :D
06.04.2014 18:27 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nieteiktu pie Feldmana. Zinams vina ne visai labi padarits darbins...
06.04.2014 18:34 |

Reitings 32
Goold, kredītus neņemu. Rēķinu līdzi.
06.04.2014 18:38 |

Reitings 2018
Lety es pa tevi nerunāju un labi ir ka tu doma,bet ir daudz sievietes kuras grib likt silikonus un nevar atļauties un ņem kredītus priekš tā un tad raksta un veido diskusijas es nevaru atmaksat kreditu utt.
jo tā lv ir ļoti dārga operācija un kā tieca wikd wind daudzām nauda priekš šī mesla nepietiktu. :)
06.04.2014 18:41 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Un tad kad es biju uz konsultaaciju, man pats arsts pateica, ka nekad man uz manu smalko augumu neliks D izmeru, jo taa ir vinja vizitkarte, vinjam galvenais, lai ir skaisti un proporcionaali. Patiesibaa sis arsts ari mani atrunaja no sis operacijas....
06.04.2014 18:45 |

Reitings 254
Reģ: 23.12.2013
Ja tu komplekso pa krūtīm,tad tās "uzlabojot", tu nebeigsi kompleksot,bet tā vietā atradisi vēl kaut ko,kas ,tavuprāt, neizskatīsies labi un vajadzēs "uzlabot".
Iemīli sevi,tas ir ļoti svarīgi turpmākajā dzīvē! :)

Lai nu kā,lai veicas! Negribēju neko sliktu - tikai, lai pārdomā divreiz.
06.04.2014 18:56 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Man arī zināms vienas meitenes nāves gadījums pie Feldmaņa, bet viņa bija ļoti alerģiska pēc dabas...
06.04.2014 19:03 |

Reitings 2018
pie feldmaņa ir dzirdēti ļoti daudzi nāves gadijumi.
06.04.2014 19:04 |

Reitings 90
Reģ: 24.07.2010
Sveika!

Arī es jau kādu laiku neesmu apmierināta ar savu krūšu izmēru un domāju par palielināšanas iespējām, taču konkrēti silikons noteikti nav tas, ko es kādai varu ieteikt..

Tīri no savas personīgās pieredzes iz dzīves - diezgan ilgu laiku nostrādāju par masieri SPA (ne Latvijā gan), nāca visādas dāmītes, bija daudzas arī ar silikonu. Man kā masierei daļēji nācās arī viņas aptaustīt (tikai nepārprotiet, vienkārši ir procedūras kakla un krūšu zonai, skrubji utml.), tad varu teikt, ka tas noteikti nav tas, ko es vēlos un arī nevienai citai tik tiešām neiesaku. Pirmkārt, kad Tu apgulies, viņas reāli stāv gaisā, kas izskatās it īpaši drausmīgi, ja Tu ieliec lielu izmēru - tā, ka Tev neredz seju (bez pārspīlējumiem). Otrkārt, viņas ir ļoti cietas (salīdzinoši ar parastajām krūtīm), kas arī nav diezko patīkami, tāpēc nedomāju, ka kaut cik sakarīgam un domājošam džekam tādas plastmasas bumbas patiktu apčamdīt (protams, ir, kam patīk, bet es nezinu, vai tāds džeks vispār ir sievietes vērts). Esmu redzējusi patiešām daudz sieviešu ar silikonu, taču nevienas krūtis nenosauktu par skaistām. Zem apģērba varbūt izskatās lieliski, bet bez - drausmas.

Kas attiecas par citām iespējām (ja interesē) - zinu, ka Dr. Ģīļa klīnikā ir procedūra, kurā palielina krūtis ar pacientes taukaudiem, respektīvi, no kādas pacienta ķermeņa daļas izgriež taukaudus (parasti dibens, puncis), tad tos apstrādā un ieliek pacientes krūtīs (tas viss notiek vienas operācijas laikā). Cena, protams, ir lielāka nekā silikonam, taču efekts nepārprotami ir dabīgāks un būtībā neviens nepateikts, ka Tev tur ir kas darīts (stāstu no dzirdētā).

Ja tomēr domā likt silikonu un punkts, noteikti iesaku, lai Tev kāda, kurai viņas ir, parāda, kā tad īsti izskatās. Lai nav tā, ka ieliec, un pēc tam nožēlo.
06.04.2014 19:05 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Coldlady - tas ari bija man iemesls, kadelj es pardomaaju un esmu samierinajusies ar krushu izmeru kads man ir un ja vajag lielaku - tak ir pieejami superpushup krushturi ka saturies!

Bet es nenosodu meitenes, kuras ivelas par shaadu soli, jo manuprat tas ir TIK liels dzives solis! Jo tak ir vienmer tas - a ja nu kaut kas nesanak labi?

Man pazistamam meitenem ir 4 silikonu krutis un vinjas ir ljoti laimigas :)
06.04.2014 19:06 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Pirmkārt, kad Tu apgulies, viņas reāli stāv gaisā, kas izskatās it īpaši drausmīgi, ja Tu ieliec lielu izmēru - tā, ka Tev neredz seju (bez pārspīlējumiem). Otrkārt, viņas ir ļoti cietas (salīdzinoši ar parastajām krūtīm), kas arī nav diezko patīkami, tāpēc nedomāju, ka kaut cik sakarīgam un domājošam džekam tādas plastmasas bumbas patiktu apčamdīt (protams, ir, kam patīk, bet es nezinu, vai tāds džeks vispār ir sievietes vērts).

+++++++
06.04.2014 19:07 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Liekulības tirgus iet vaļā!

Tātad, puišiem ar mazu dzimumorgānu fuj, bet meiteni ar mazāk krūtīm jau mīl viņas dvēseles skaisto īpašību dēļ. Nu, nu. Es te nekādā gadījumā negribu apvainot meitenes, kurām ir A izmērs. Laikam teksts ir vairāk tendēts uz tām moralizētājām, kuras iesaka griezties pie psihologa.

Un nepiekrītu viedoklim, ka pēc operācijas tā sevis mīlēšana nebūs tāpat. Rugti maldies, El Diablo. Ja meitene kopumā sevi nemīl, tad jā, lielas krūtis nelīdzēs, jo tikko būs uztjūnētas krūtis, tad iezagsies doma par "neideālo" degunu/dibenu u.c. Jā, šajā gadījumā tie ir kompleksi, bet ja meiteni "grauž" tikai pupi, tad domāju, ka operācija daudz ko atrisinās.

Un nevar noliegt, ka krūtis tomer ir viena no sievišķības pazīmēm. Un atkārtošos vēlreiz - nav domāts nevienu apvainot, jo tieši tā, no mums nav tas atkarīgs. Bet, ja kādai sanāk sadzīvot un aprast ar mazo izmēru, tad kādai nē. Esam dažādas! Un teksti a lā Man ir A izmērs un viss ir bumbās nenozīmē, ka arī kādai citai liksies tāpat.
06.04.2014 19:08 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Un pēc tam varēsi meklēt kādu vīrieti, kuram mākslīgās patīk.
06.04.2014 19:08 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
meksikanka, daļēji piekrītu, bet, mazu dzimumlocekli ar mazām krūtīm īsti nevar salīdzināt, jo no locekļa tomēr ir atkarīga seksa kvalitāte, krūtīm tādā ziņā nav noteicošā nozīme.

Un teksti a lā Man ir A izmērs un viss ir bumbās nenozīmē, ka arī kādai citai liksies tāpat.

Šie te teksti vairāk bija domāti kā atbildes tām, kuras bļāva ''Pašas pastaigājiet ar A izmēru, un tad pļurkstat!'', ''Viegli teikt, ja pašai ir lielas krūtis, jūs nemaz nevarat iedomāties, kā ir dzīvot ar mazām krūtīm'', utml.
06.04.2014 19:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits