JA KĀDS VĒL NAV SKATĪJIES PĒDĒJO SĒRIJU, TĀLĀK NELASI, JO TE BŪS BAIGIE SPOILERI, JA ESI SKATĪJIES, DROŠI TĀLĀK LASI, GRIBU ZINĀT CITU VIEDOKĻUS!!!!!
Man ļoti, ļoti, ļooooooti, ļoti patika pats seriāls, bet beigas bija briesmīgas, vairāk kā briesmīgas.
Kāpēc ir jānosauc seriāls How I met your mother, jāvelta 9 sezonas tam kā Teds meklē savu īsto un vienīgo un tad pēdējā sērijā viņa jānogalina?
Kāpēc ir kaut kādas divas sezonas jāvelta tam, lai parādītu, ka Bārnijs spēj mainīties, vesela viena sezona kāzām un tad nākamajā sērijā "we got divorced" KO?KO?KO?
Un tas pēdējais bērnu sižets tika nofilmēts jau pirms 8 vai 9 gadiem, tātad, viņi jau perfekti zināja kā viss beigsies, lasīju kaut kādos komentāros, ka drīzāk vajadzēja seriālu nosaukt vai nu How I met your Stepmother vai arī How I still wanna bang your aunt Robin?
Kāpēc bija jāsabojā Bārnija tēls? Kāpēc jāuztaisa viņš par kaut kādu douchbag?
Reāli, Robina vispār šķiet kaut kāda selfish bitch, jo karjera bija svarīgāka par laulību.
Kā var veltīt veselu sēriju tam kā, neatceros Bārnijam vai Tedam nepatika, ka kaut kāda sieviete apēda viņa curly frie, bet tikai dažas sekundes tam, ka tā māte saslima un nomira, lai gan viņa ir tas tēls, kurš pat ietverts seriāla nosaukumā?
Teds visu laiku čīkstēja cik ļoti grib precēties blāblā, beigās principā palika tāpat viens, jo kur garantija, ka viņam ar Robinu kaut kas sanāca? Reāli, es izrēķināju :D sanāk, ka viņš pie viņas loga tur gāja, un viņam tad jau bija 52 gadi :D un es noskatījos vēlreiz pirmo sēriju, tieši tāda pati scēna bija pirmajā sērijā - viņš, ar to zilo verķi, Robina, divi suņi, logs utt.
Reāli, nav brīnums, ka seriāls un tas no kura brīža viņš sāka stāstīt bija tas gads un tieši no tās dienas, kad satika Robinu.
Kā var būt komēdijseriāls ar tik depresīvām beigām?
Ok, es moška par daudz te sacepjos par vienu seriālu, bet nu man ir dusmas, ka ka var tā nobeigt seriālu, tur vispār nekāda cieņa nav pret to mother character
Es varētu vēl daudz muldēt par šito visu, bet es gribu zināt arī Jūsu domas.
Tā kā, davaj, sakiet, kā patika, kas nepatika utt., visu kas uz sirds ;)