pavasaris galvā!

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Meitenes!!!
Vai Jūs būtu spējīgas izjaukt pāra attiecības, kuru ģimenē gaidāms pirmais bērniņš?

Lieta tada, ka iepazinu vienu vīrieti, nu jau esam pazīstami divus mēnešus, ikdienā ik pa laikam sanāk saskrieties un katru reizi, kad tiekamies manī ir tāda dīvaina sajūta, man šis cilvēks ļoti patīk, viņa acīs redzu, ka simpātijas ir abpusējas, ir arī viegls flirts (vai varbūt tikai es to tā uztveru?!!!). Man šis cilvēks iepatīkas ar katru dienu aizvien vairāk un vairāk...viņš ir ļoti vīrišķīgs, labsirdīgs un ar labu humora izjūtu...pazīstu arī šī vīrieša draudzeni, kuru satieku retāk, jo viņa gaida bērniņu, kad pirmo reizi to uzzināju, palika skumji.

Visu laiku biju domājusi, ka neesmu no tiem cilvēkiem, kas jebkad varētu stāties ceļā citu laimei, tāpēc biju jau ar šo domu samierinājusies, BET...jau nākamajā mūsu saskriešanās reizē sapratu, ka kaut kas šajā cilvēkā ir tāds, kas mani vienkārši pievelk un es nezinu ko iesākt...! Pēc katras nejaušās tikšanās vienkārši gribas smaidīt, bet kā aizeju mājās, tā paliek skumji un nespēju sagaidīt, kad atkal viņu redzēšu!!! Man laikam pavasaris galvā :)

Un kas attiecas uz manu jautājumu- iespējams, ka būtu gatava spert šādu soli, bet, protams, saprotu, ka pats konkrētais vīrietis nebūtu gatavs uz ko tādu un es pilnīgi saprotu...šis pāris man liekas tiešām tik vienreizējs, abi cilvēki izstaro tādu labsirdību...

Es pat nezinu kāpec šeit rakstu, vienkārši palika skumji... kaut šādu cilvēku būtu vairāk uz pasaules! :)
03.04.2014 01:28 |

Reitings 10816
jonquille cerams,ka taada apskaidriba arii notika;)
03.04.2014 08:26 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
buuuuu, varbūt jau es kļūdos.. Bet nu man pašai reizēm tā ir,ka kādu savu situāciju iedomājos uzrakstam te, tad es saprotu kā to komentētu citi un pati es, un reizēm tas ļoti palīdz!
03.04.2014 08:29 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Radījums, kurš ir spējīgs pamest sievieti - grūtnieci vai ar tikko dzimušu bērniņu uz rokām, manās acīs nav vīrietis. Līdz ar to atbilde uz diskusijas sākuma jautājumu ir - nē! Man tādu nožēlojamu lupatu, kuram nekas nav svēts, mūžam nevajadzētu.

Savukārt, sievietei, kura vēlas aizvilt vīrieti no sievas un bērna, vajadzētu tā kārtīgi uzšaut, lai smadzenes iekratītu vietā. Ieteiktu neaizmirst, ka vīrietis, kuram ir pieņemami pamest sievieti ar bērnu, var pie tevis arī neapstāties. Ja viņu nekas neaizturētu pirmajā reizē, kur garantija, ka nepametīs tevi, kad pati būsi grūtniece?
03.04.2014 08:39 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Nu nez, ko autore tādu uzrakstīja, ka tas būtu tā īpaši jānosoda.

Miljoniem cilvēku katru dienu galvā apsver visādas domas - kā būtu aplaupīt banku, kā būtu pamest savu dzīvesbiedru, kā būtu pārcelties uz dzīvi citur, kā būtu .... bla, bla, bla.... vai tas nozīmē, ka cilvēki dara visu, par ko domā? Nē. Vai domas būtu jānosoda? Nē.

Vai arī cosmo forumietes kā kartīgas kristietes uzskata, ka ne tikai darbība, bet arī doma par darbības iespējamību ir grēks?
03.04.2014 08:41 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Ja ienāk tādas domas prātā, tur neko nevar padarīt.
Saprotami, ka sāp, ka par to cilvēku nedrīkstētu pat domāt.
Tu saki, ka viņš smaida kad ierauga Tevi. Varbūt viņš visiem smaida, jo ir laimīgs.
Labāk centies neieraudzīt šo cilvēku. Kā saka- prom no acīm, ārā no sirds.
Vismaz pēc viņa redzēšanas Tev nebūs jāsmaida un nepaliks skumji.
03.04.2014 09:03 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Vienu nedēļu autobusā bija viena sieviete, kura runāja pa telefonu un viņa tik skaļi runāja, ka nevarēja nedzirdēt un viņa teica tā: "Jā, mana mamma, ka viņam ir sieva, kura gaida tagad bērnu, viņa zina, ka es esmu viņa mīļākā." Kad es to dzirdēju, es biju šokā. Kad kāpu ārā no autobusa, redzēju, ka sieviete ir diez gan glīta, simpātiska, kāpēc viņai ir vajadzīgs aizņemts vīrietis..
03.04.2014 09:07 |

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
Dzive notiek visadi.viss ir atkarigs no abiem cilvekiem,jo viena pagale nedeg.butu jau jauki ja sieviete stavokli,virietis blakus un citas nekad nejaucas attiecibas....bet vai tad ta kadreiz bus??!:)
03.04.2014 09:43 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Mūsdienās bieži vien par flirtu tiek uztverta pārprasta pieklājība...

++
03.04.2014 09:46 |

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
Zinu vienu,zemite ir apala,viss naks atpakal.ir tada lieta ka karma,pati esmu izbaudijusi.un reizem nedabut to ko viss vairak velamies ir labakais kas var but :)
03.04.2014 09:46 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Tev sajuka virsrakstā
pavasaris tarakāni galvā
03.04.2014 09:52 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Šis stāsts atgādina to filmu - The last kiss.
Kur vīrietis krāpa savu sievieti,kura gaidīja bērniņu. Filmas laikā es raudāju,kā bērns un solījos nīst isus vīriešus līdz manai nāves dienai. :D
Bet vispār smagi.
03.04.2014 09:55 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vispār jau burbulits neminēja, ka no vīrieša puses ir kāds nepārprasts mājiens, ka viņš gribētu sievieti pamest. Var jau būt, ka burbulītim tik ļoti patīk tas vīrietis, ka katrs smaids un katra laipnākā rīcība tiek tulkota savādāk - kā flirts, kā vēlme pēc kā vairāk.

Domāju, ka Tev veselīgāk būtu atbrīvoties no šīs iedomu mīlestības, kas ir Tavā galvā un atrast vīrieti, kurš ir brīvs un būs vēl jaukāks, nekā šis aizņemtais :)
03.04.2014 10:08 |

10 gadi
Reitings 10290
Mūsdienās bieži vien par flirtu tiek uztverta pārprasta pieklājība...

tieši tā!

un, nē, tā es nevarētu izdarīt.
03.04.2014 10:18 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es ceru, ka Tu saproti krievu valodu, jo gribu Tev ļoti ieteikt noskatīties fantastisku raidījumu, pēc kura es ļoti ilgi domāju un biju šokēta. Stāsts par to, kā slavenais Krievijas futbolists pēc 9 gadu kopdzīves dēļ vienas tikko iepazītas brunetes pameta savu sievu ar 2 maziem bērniem un brīdī, kad viņa bija stāvoklī 5-6.mēnesī. Pēc dažiem gadiem šī sieviete pirmo reizi deva šim raidījumam atklātu interviju, es raudāju, skatoties. Jebkurai sievietei iesaku noskatīties. Neatceros, kad pēdējo reizi biju redzējusi tik stipru un spēcīgu sievieti:

https://www.youtube.com/watch?v=aIIDHdVof8U
03.04.2014 10:26 |

10 gadi
Reitings 13809
Radījums, kurš ir spējīgs pamest sievieti - grūtnieci vai ar tikko dzimušu bērniņu uz rokām, manās acīs nav vīrietis. Līdz ar to atbilde uz diskusijas sākuma jautājumu ir - nē! Man tādu nožēlojamu lupatu, kuram nekas nav svēts, mūžam nevajadzētu.

Savukārt, sievietei, kura vēlas aizvilt vīrieti no sievas un bērna, vajadzētu tā kārtīgi uzšaut, lai smadzenes iekratītu vietā. Ieteiktu neaizmirst, ka vīrietis, kuram ir pieņemami pamest sievieti ar bērnu, var pie tevis arī neapstāties. Ja viņu nekas neaizturētu pirmajā reizē, kur garantija, ka nepametīs tevi, kad pati būsi grūtniece?

Pilnīgi manas domas.
03.04.2014 10:29 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Pretigs virietis...ieteiktu tureties pa gabalu.
03.04.2014 10:35 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nav dūmu bez uguns , neviens vecis ar varu nepaliks un ar varu neaizies. Es tiešām nenosodu, jo na viņš neaizies pie Tevis aizies pie nākamās ... Bet tiešām , nevajag jaukt pieklājību ar flirtu.
No personīgās pieredzes: Mans vīrs , pameta gultā savu bijušo draudzene un atbrauca pie manīm , jau dzīvojam 10-to gadu kopā ...
03.04.2014 10:39 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Tādi gadījumi, kā autore apcer, atgadās jaunām, naivām meitenēm.

Atceros gadījumu, kur jaunu ģimeni viens skuķis mēģināja jaukt, tā teikt, kļuva par mīļāko,
bet sabojāja tikai pati sev dzīvi + ieguva sliktu reputāciju, ko arī bija pelnījusi, ja reiz tik brīvdomīgi kļuva par mīļāko un jā, mīlas frontē viņai joprojām neiet, tā kā izdari secinājumus pati, priekš kam tev savu dzīvi bojāt?

Ja sevi cieni, tad zini, ka esi pelnījusi vairāk un ar brīvu vīrieti :)!
03.04.2014 10:39 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Kaitina lielas daļas meiteņu teksti par ģimenes izjaukšanu. Citas sievietes var luncināties gar aizņemto vīrieti cik grib - ja attiecībās viss būs kārtībā, viņas tāpat neko nepanāks!! Punkts.

Savukārt, ja vīrietis tiešām kaut ko aiz muguras dara, tad fui viņam.
03.04.2014 10:42 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Vai Jūs būtu spējīgas izjaukt pāra attiecības, kuru ģimenē gaidāms pirmais bērniņš?

Nekad. Ģimeni uzskatu par svētu un tas būtu pretīgi un nožēlojami no manas puses mēģināt ko tādu darīt.
Kā vispār kaut kas tāds var ienākt prātā? Es saprotu, ka dažām egoisms ir augstākajā pakāpē un galvenais, ka pašai labi, par pārējo pie vienas vietas, bet manuprāt, ir robežas.
03.04.2014 10:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)