Meitenes!!!
Vai Jūs būtu spējīgas izjaukt pāra attiecības, kuru ģimenē gaidāms pirmais bērniņš?
Lieta tada, ka iepazinu vienu vīrieti, nu jau esam pazīstami divus mēnešus, ikdienā ik pa laikam sanāk saskrieties un katru reizi, kad tiekamies manī ir tāda dīvaina sajūta, man šis cilvēks ļoti patīk, viņa acīs redzu, ka simpātijas ir abpusējas, ir arī viegls flirts (vai varbūt tikai es to tā uztveru?!!!). Man šis cilvēks iepatīkas ar katru dienu aizvien vairāk un vairāk...viņš ir ļoti vīrišķīgs, labsirdīgs un ar labu humora izjūtu...pazīstu arī šī vīrieša draudzeni, kuru satieku retāk, jo viņa gaida bērniņu, kad pirmo reizi to uzzināju, palika skumji.
Visu laiku biju domājusi, ka neesmu no tiem cilvēkiem, kas jebkad varētu stāties ceļā citu laimei, tāpēc biju jau ar šo domu samierinājusies, BET...jau nākamajā mūsu saskriešanās reizē sapratu, ka kaut kas šajā cilvēkā ir tāds, kas mani vienkārši pievelk un es nezinu ko iesākt...! Pēc katras nejaušās tikšanās vienkārši gribas smaidīt, bet kā aizeju mājās, tā paliek skumji un nespēju sagaidīt, kad atkal viņu redzēšu!!! Man laikam pavasaris galvā :)
Un kas attiecas uz manu jautājumu- iespējams, ka būtu gatava spert šādu soli, bet, protams, saprotu, ka pats konkrētais vīrietis nebūtu gatavs uz ko tādu un es pilnīgi saprotu...šis pāris man liekas tiešām tik vienreizējs, abi cilvēki izstaro tādu labsirdību...
Es pat nezinu kāpec šeit rakstu, vienkārši palika skumji... kaut šādu cilvēku būtu vairāk uz pasaules! :)