Es meeginaaju tur iejusties,bet nespeeju ...loti simpaatiska vide,bet man laikam ir vajadziigaa "draama",kas notiek te.Nevaru atrast sev iisto vietuBuutu prieciiga,ja kaada man ieteiktu pareizo forumu-varbuut nederu nekur vairs?Tādu tiešām feinu nav diemžēl . Patika sapforums, bet nu izmiris.
Es ior krutāks Esmu kundze kurai tagad jau laikam ap 55 gadi, nu tā ko lasīju atceries.lv mekleju lai iebrauktu kas pa meiteni. Un arī Anda kurai 29 gadi... iedomājies... Vot tā.
Jus to izdomajat un jums arī bus paskaidrot, ka es varu but 2 vai pat 5 personas? Turklat dažāda vecuma ko? Anda mana nekad neslēpjas, arī citos forumos to nekad nedara. Visu ir ar uzvardu arii. Un nav vinai 5t gadi, nu nav..
:o Kubiet, tā TU? Komatus čaklāk esi sākusi lietot!Un tu man apgalvo ka raksti pareizi? Patiešām? Nopietni:D?
Kubiete Nav liela māksla, uzcept vairākus profilus un norādīt atšķirīgus vecumus, vāja, tā tava argumentācija.Nē, tur točna ta sieviete ir gados ar pieaugušiem bērniem, un atkartoju Anda neslēpjas nekad. Ko atkal te nesaproti?
Būtībā, ja tā nav taisnība, tad tev nevajadzētu diži raustīt, ko domā citas, bet redzu, ka ar putām uz lūpām, centies pierādīt pretējo.Atkal garām, es te izklaidējos. Ko būtībā foruma dara visi. Un ja gribētu ko pierādit iemestu linku uz saviem draugiem vai ne? :D