Pastāstīšu, kā bija man, piedevām- 2 reizes. (Vienu brīdi likās, ka mans sods ir mūžam uzķerties uz īsākiem puišiem :D) Biju attiecībās ar: 1.reizi- tiešām kādus 5 cm īsāku vīrieti par mani, 2.reizi nebija tik izteikta starpība, bet bija tomēr kādu 2 cm starpība mūsu augumos, un viņš ar ir tāds sīciņš, tieviņš. Nejutos labi. Patiešām bija neērti kopā rādīties cilvēkos.. Likās, ka visi skatās, un ja vēl kāds pateica, ka es redzu viņam pāri galvai, tad vispār bija pretīga sajūta. Jā, bija brilles uz acīm, bet zemapziņā visu laiku sēdēja tā doma- ģimeni es neveidošu ar Viņu. Un kad pieķēru pie tās domas sevi, tad sapratu, ka šķiršanās ir tikai laika jautājums. Nu, tā arī notika. Augums, protams, nebija galvenais iemesls, BET tas bija liels iemesls, jo, kā jau teicu, bija kauns pat veikalā kopā ieiet...
Bet uz ielas daudz redzēts pārus, kur sieviete garāka, un redzi uzreiz, ka neviens no abiem nejūtas kompleksos iedzīts vai galvu nokāris līdz asfaltam no kauna par apkārtējo reakciju. Tā ka viss atkarīgs no paša uztveres un pašapziņas, ja pašam liksies, ka viss ok, tad arī citi pat neiepīkstēsies, ka kaut kas ne tā.