Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

no tumšiem uz gaišākiem!?

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Sveikas,

Vai kāda pašas spēkiem no tumši brūniem tikusi pie gaišāk brūniem matiem?
Man irtā, ka paņēmu laikam pa tumšu krāsu un sanāk, ka matu saknes brūnas, bet pārējie mati ļoti tumši, gandrīz melni. Kā lai dabonu visus brūnus kā saknes? Ja tagad krāsošu ar gaišāku krāsu, tad jau saknes būs tizli gaišas un pārējie mati nu droši vien gaišāki, tad saknes nekrāsot?
30.03.2014 22:25 |

Reitings 972
:)
31.03.2014 00:00 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man irtā, ka paņēmu laikam pa tumšu krāsu un sanāk, ka matu saknes brūnas, bet pārējie mati ļoti tumši, gandrīz melni.

ooi... arī man bija šāda sāpīga pieredze. Bet es vienkārši gaidīju, kamēr skalojās ārā un tad krāsoju ar gaišāku. Tas, man par izbrīnu, līdzēja. Protams, mati bija divkrāsaini, bet nu... Tagad jau tumšie ir tik tālu atauguši, ka palikuši vien kādi 5 cm galos. Beidzot nogriezīšu un zināšu, kā vairs nedarīt. :D
31.03.2014 00:08 |

Reitings 972
:)
31.03.2014 22:37 |

Reitings 91
Reģ: 22.12.2010
Mēs ar draudzeni vienkārši izņēmām krāsu, abām bija sarkani mati un dabūjām cāļu dzeltenus/rižus un tad krāsojām pāri ko gribējām, viņa balināja, es krāsoju brūnus.
Draudzene centās dabīgi ataudzēt dabisko toni, pagāja 3 mēneši un nokrāsoja melnus atpakaļ, jo apnika gaidīt. :D
Arī jāskatās kādi mati un kāda krāsa, jo ja labi mazgājas ārā tad tikai miekšķē matus, kad eju dušā tad ielieku balzāmu un tad daru pārējās štellītes un tad mana violētā krāsa vienkārši brutāli tek ārā, varbūt tev tas tonis arī '"iztecēs" ja neskalosi uzreiz matus ārā, drusku ļausi krāsai iziet.
31.03.2014 23:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits