Sveikas!
Šobrīd esmu smaržu meklējumos un vēlos smaržas, kuru aromāts atgādinātu vasaru, jūru un kādu eksotisku kokteili - kaut ko ananās-grenadīn-pina coladīgu :). Šāds aromāts ir Sephora pineapple grenadine sērijas produktiem, bet smaržas viņi diemžēl nepiedāvā. Varbūt jums ir padomā kaut kas aprakstam atbilstošs vai Sephora aromātam līdzīgs? Lūdzu padalieties :)
Eh, baigi gribās pamēģināt tās jaunās Escada, bet pagaidām nesanāk... Tā kā esmu saldo smaržu cienītāja, nojaušu, ka man patiks, jo patīk gandrīz visas smaržas no escadas. :D
O!
Runājot par Escada un asanāsu. Escadu principā uzskatu par parfimērijas poliesteri, bet šis nu točna ir ananās izteiktāks par izteiktu. Īsts tropu kokteilis. Escada Sunset Heat - http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Sunset-Heat-835.html.
Man ļoti sen uzdāvināja un tikpat sen pēkšņā filantropijas lēkmē atdāvināju citai dāmai, bet kā šodien atceros ļoti izteikto ananāsa un kokosrieksta sajaukumu. Esmu tikusi vaļā no savas smaržu augstprātības un tagad arī uz vasaru šito ļoti labprāt palietotu. Ak, saldās atmiņas:)