man patīk, bet briesmīgi izskatās, ja tādas uzvelk meitene ar lielākām kājām. Tieši puķes. Ģeometriju, austrumu rakstu, manuprāt var atļauties visādu figūru īpašnieces, bet puķes ir slidena lieta.
Nē, nevilktu, jo nemēdzu staigāt apkārt pidžamā ( to man atgādina šīs bikses- mazu meitenīšu pidžamu saldiem sapnīšiem).
Retu reizi gan esmu redzējusi, ka kādai uz ielas izskatās tīri pat ok.
neesmu vēl redzējusi tādas puķainas bikses, kuras man patiktu, kaut kā nepiesaista tādas bikses. bet ja smuki sakombinēts ar augšu, tad noteikti labi izskatās smalkām meitenēm.
Tas, vai kājiņas izskatīsies kā stampiņas, dikti atkarīgas arī no pašas ziedu apdrukas. Tumšs fons un kādi lieli, asimetriski ziedi - manuprāt - izskatītos labi arī ne - sērkociņ'kājām :)
Skapī savu iznācienu gaida divi jauni bikšu pāri tieši ar ziedu apdrukām, patīk, jā ;) Masīvums nebaida, jo tas pat manām tievajām kājām nenāktu par ļaunu.
Tā kā esmu platu gurnu un formīga dupša īpašniece, tad man šādas bikses noteikti nepiestāvētu. Bet piekrītu, ka ne visām piestāv un ne visām vajadzētu tādas vispār vilkt.
Man ir bijusas Roberto Cavalli pukainas bikses, man patika taa asimetrija-uz vienas kaajas tie ziedi bija vairaak ,uz otras mazaak.Loti interesanti izskatiijaas.Te var redzeet kaut ko liidziigu-ziedi nav vienaadi uz abaam kaajaam.Manaa variantaa ziedi uz vienas kaajas bija daudz mazaak arii.
Skapii tagad ir vienas bikses ar loti lieliem ziediem-melns ar baltu,loti plaans audums-loti patiik,labi izkataas ar vienkraasainu vienkaarsu bluuziiti.
man personīgi ļoti patīk un arī velku! :)
starpcitu, viena no manām labākajām draudzenēm ir ļoooti apaļīga, taču puķainas bikses tieši padara viņas kājas slaidākas! jā, ļoti atkarīgs no raksta :)
neredzu tur neko bērnišķīgu vai pidžammveidīgu, ha
Elizabete -pilniigi piekriitu.Domaaju ,ka meiteneem,kuras ir apaliigas,labi izkatiios kaut kas ,kas mazliet nosedz dibenu,ciskas-kaa krekla bluuze,tunika.