Zimba, man paralēli ar zilais šampūns ir, citreiz lietoju šo, citreiz to, bet ne abus kopā. Šis ir tāds jiftīgāks, dos efektu vairākām reizēm un pagaišinās mazliet ar, nu ne jau kā krāsos, bet tas skats vairāk kā tikko no friziera. :)
es pirku uz atlaidēm bija kaut kur zem 5 euro. Viņš labi noņem dzelteno, esmu mēģinājusi arī kopā ar zilo šampūnu, bet īpaši atšķirību neredzēju. Kaut gan man tas zilai tāds švaks, jāmeklē cits...
Man tagad ir no keune, to es neiesaku.
Man friziere bija iedevusi paraudziņu Loreal Silver šampūnam, tas bija ļooti labs, fantastisks rezultāts.
Esot kaut kāds labs krievu zilai šampūns, saucās Toniks, laikam. Bet es īsti nesaprotu, kur viņu var dabūt - varbūt kāda zin?
par to "Krievu zilo šampūnu Toniks" mana superfriziere kolēģe teica, ka tas ir labākais, ko viņa lietojusi klientiem! Rezultāts labāks nekā no Keunēm un Lorealiem, jo tie ir vāji, a šis krievu - tas ir kā koncentrāts. Viņa pievieno pus pili saujā matu maskas un liek matos. Ja pieliek veselu pili, tad jau ir par daudz :D Balinātie mati paliek perfekti gaiši, platīnblondi :)