Šis teksts jau liecina par ekonomiskās domāšanas, zināšanu trūkumu.
Tomer lai nu vair ar ko, bet ar sipoliem un ar aboliem Latvija sevi var nodrosinat
Latvija pati sev var apgerbu uzsut un apavaus uztaisit nevis nesat Azijas svetsopu darinajumus. Vai tad ne?
Un runajot par tirgus kroplosanu, nenaktu par sliktu paskatities kas notiek apkart pasaulei, teiksim kapec tas nelaimigas Afrikas valstis grimst nabadziba.
valsts razo nevis to kas tas tautai vajadzigs, bet gan to ko Rietumvalstis dikte, teiksim audzet kafiju un razot palmu ellu, kamer partika tiek importeta no R valstim, lai gan to mierigi varetu audzet uz vietas un tas butu daudzkart letak
Šis jau ir pilnīgs ku-kū... klaja ņirgāšanās un necieņas izrādīšana.
Ar terminu Latvijas tauta apzīmē visu Latvijas Republikas pilsoņu kopumu.Tas nozīmē, ka ar terminiem latvietis/latviete/krievs/krieviete saprot cilvēka valstisko, nevis etnisko piederību.
Jūs sevi pozicionējiet, kā Krievijas valsts piederīgo un apgalvojiet, ka "uzskatiet Latviju par savējo". Domu gaitu nav grūti saprast un idejiski nekā pārsteidzoši jauna nav, bet nu tik atklāti paust savu pretlatvisko nostāju?
Man nav saprotams šis pārlieku lielais krievu nacionālisms? Vai tad būt par latvieti ir tāds apkaunojums?... Un pēc tam brīnās, kāpēc latvieši iesaka pamest šo valsti... nu ja tev nav nekādas cieņas pret šo valsti un tās iedzīvotājiem, negaidi, ka pēkšņi parādīsies cieņa pret tevi.
Tur jau tā lieta, ka Putina valdība ir labākā kāda Krievijai bijusi ļoti, ļoti ilgā laikā un tas kremt rietumu līderiem un attiecīgi arī prese izvērš rusofobijas propagandu un demonizē krievus tāpat kā arābus,un tauta pavelkass.
Un nav man nekādas pretlatviskas nostājas
negribu un man nevajag, lai mani uzskatītu par latvieti!Ir diezgan skaidrs, kas šeit ir domāts, jo par latviešu tautības cilvēku Jūs diez vai kāds noturēs. Ja cilvēks ar Latvijas pasi (es tā pieņemu) var šādi pateikt... tas jau ir ārpus veselā saprāta robežām.
Vienīgais, ko gribētu, lai latvieši krievus (tautības cilvēkus) nestādītu kā zemāku šķiruTā nav taisnība - visiem latviešiem spēles noteikumi ir vienādi. Ja, piemēram, latviešu skolā/vai darbā ir kaut kādas prasības par latviešu valodas zināšanām, tad kāpēc, lai krievu tautības cilvēkiem būtu kādas atlaides šādā jautājumā?
taču šādi cilvēki kā Tu, kas katrā krievu pateiktajā vārdā meklē kaut kādus draudus un vēlmi latviešiem kaut ko atņemt vai pārkrievot, arī rada plaisu starp latviešiem un krieviem.Nav taisnība. Man nav svarīga Jūsu tautība, mani satrauc Jūsu nicinošā attieksme un pārspīlētais nacionālisms.
Jo, lai ko teiktu, lai ko darītu, lai kā censtos cienīt...tam nav nozīmes, ja esi krievs! Skumji.Nav taisnība - ir ļoti daudz viedu, kā panākt cieņu, bet krievi to nekad nav gribējuši/centušies panākt.
Ir diezgan skaidrs, kas šeit ir domāts, jo par latviešu tautības cilvēku Jūs diez vai kāds noturēs. Ja cilvēks ar Latvijas pasi (es tā pieņemu) var šādi pateikt... tas jau ir ārpus veselā saprāta robežām.
Lai kaut ko saprastu, ir jāmācās. Citādi var balsi par banānu atdot...
Tas nozīmē, ka ar terminiem latvietis/latviete/krievs/krieviete saprot cilvēka valstisko, nevis etnisko piederību.
Pirms te gari spriedelee, iemaacies vispirms pats savu dzimto valodu liidz galam, lai terminologjija nejuktu. Peec tevis teiktaa bez maz vai sanaak ka ja latvieshu paaris aizbrauc uz Kjiinu dziivot, piedzemdee tur beernu un beernam ir Kjiinas pase, tad beerns nav latvietis, bet gan kjiinietis.
Un jaa, es lepojos ar savu slaavisko izcelsmi, jo shaadi es izraadu cienju pret savu vecmaaminju, vecvecmaaminju utt, bet tam nav nekaada sakara ar manu attieksmi pret Latviju. Taas ir divas savaa starpaa pilniigi nesaistiitas lietas! Es arii neveelos, lai mani notur par to, kas es neesmu! Tieshi taapat kaa latvieshi neveelaas, lai vinjus notur par krieviem, jo taa ir taada pati identitaates paziime kaa sieviete vai viirietis, beerns vai pieaugushais utt.
Man kursā bija ļoti gudrs puisi, kurš medicīnu zin perfekti, atcerējas visu, ko stāstīja konferencēs, māka to visu interpretēt un pielietot. Bet nevarēja iegaumēt, kur jāliek garumzīmes un komatus, kādus vārdus jālieto tājā vai citā situācijā.