Krievi

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Manas si vakara pardomas.

Sezu pie kompja, youtube nejausi izleca veca krivu dziesma, uzliku, saku dungot lidzi, pectam uzliku velvienu, un tad veselu playlist un klausijos. Aizdomajos par to, ka Latvija, un ne tikai, krievi tiek nosoditi, saukti par urlam utt. Vini tacu nav vainigi, ka vinu prezidents un visa valdiba ir atsaldeti merglji. Katra nacija bus individi, kas kritis uz nerviem, bet tapec jau nevajag bazt visus viena maisa. Domaju, ka Latvijaa naids starp abam tautam, liela mera, ir pasu latviesu del, jo vienmer krieviem tiek atgadinats, ka vinu majas ir Krievija un vini atrodas svesa zeme, kautgan, liela dala musu paaudzes krievu, pat Krievija nav bijusi. Kas to lai zin, varbut, ja mes pasi butu draudzigaki un pretimnakosaki, tad vini sevi gribetu uzskatit par latviesiem, nevis dalu no Krievijas, kura nekad nav bijusi. Tapat ka dala latviesu, kas iekartojusi dzivi arzemes, grib tur palikt un iegut pilsonibu, jo jutas drosiba un cieniti.
27.03.2014 22:53 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
S80, uz kuru mana komentāra rindiņu adresējo savu komentāru? :)
28.03.2014 15:09 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ctn, kopumā uz citātu, jo es Tavu citātu izlasot, uzreiz zināju ko jāraksta un es to nerakstīju, lai Tevi aizvainotu. :)

Visām valstīm ir savi tarakāni. :D
28.03.2014 15:12 |

Reitings 2342
Tu mani neaizvainoji, it nemaz. Vienkārši neredzu saistību ar manis sacīto. :) Viss kārtībā.
28.03.2014 15:13 |

Reitings 135
Sintija., beidz čikstēt..mēs tāpat reiz mirsim, kāda nozīme,kad un cikos. :D
28.03.2014 15:13 |

Reitings 2342
Sintij, izsaku atzinību par tematisko profila bildīti. Esmu aizkustināta.
28.03.2014 15:15 |

Reitings 6407
Ctn, Tava citātā Ru pasniegts kā sliktais tēls, tāpēc pierakstīju par ASV.

Obama pirms tika ievēlēts pirmo reiz solīja, ka karu vairs nebūs, būs miers, karavīri visi būs atsaukti mājās. Kā ir patiesībā?

Tagad ar Obama lācim pirkstu degungalā pakrata, parunā smuki, nu, tur šo to arī izdarīja, lai jau būtu kaut kas darīts un viss.

Protams, ka katra valsts grib sev visus labumus. ;)
28.03.2014 15:23 |

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
Pati esmu tira latviete,bet teiksu ka ir.latviesi ir cikstetaju tauta.visu cienu vecajam paaudzem un brivibas cinitajiem...bet mes jaunie...nav ko teikt,cikstam,nodirsam,apvainojam,nirgajamies un velreiz cikstam.gudri sezam majas un zelojamies cik tas ir slikti,cik nepareizi bet dirsu no datora nepiecelsim.ari krievi tadi ir....visas tautas bus tadi cilveki kuru del si tauta riebsies.ir ari jaunaja paaudze super cilveki...bet tie izmirst,vai parvacas :):( vnk mans uzskats tiesi par latviesiem-mes neesam ataauciga un draudziga tauta,ta pati UK,Spanija,tur cilveki draudzigi,izpalidzigi un vienmer velas sadraudzeties.
28.03.2014 15:24 |

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
Latviesi biezi skandina kadi mes cieteji,bijam vergi un ko tik mes neizcietam.varbut ta ir musu problema,ka mes tik daudz ciesam un tikai majas gimenes loka pazelojamies.mes skiet reizem lepojamies ka esam cieteju loma.visiem laujam kapt sev uz galvas.
28.03.2014 15:26 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
cnt

Pēc kā spried, ka labākā? Nesaki, ka labklājības līmeņa.

Es tev varu pateikt, bet vai tu esi gatav klausities?
Tapec, ka prezidenta Putina valdiba beidzot strada Krievijas laba, kas passaprotami nav Rietumu intereses. Vai ari tev liekas, ka Anglosaksu imperijai ir vajadzigas pasaule citas stipras valstis, t.i. Krievija, Kina vai valstu savienibas ka BRICS vai Eirazijas savieniba?
Par ekonomiku gribi zinaat? Ja, ari ekonomika labas lietas paveiktas ka piemeram KCB procentu likmes samazinasa, nomaksats valsts parads un Krievijas ekonomika salidzinosi mazak tika skarta 2008/09 gada krizes laika. Un tas nav maz nemot vera, ka Krievijas ekonomika ir piesaistita dolaram un ka musdienu valutas ir uz parada bazetas. Ja no pedeja Krievija meginatu iziet, butu WW3 ko neviens nevelas. Ta ka nesapratibas parmetumi Krievijas valdibas virziena liecina vai nu par briesmigu liekulosanu vai nezinasanu vai kritiskas domasanas trukumu vai visu kopa.

Tam paraleli Krievijas armija ir atkopusies, nav vairs ka 90os gados kad krievu flotes kugus grieza mettaluznos, sodien Krievija kugus buve.

Un velreiz atkortosos par Krimu. Ta nav neliela Krievijas uzvara, tas ir loti butisks pagrieziens Krievijas un visas pasaules vesture, un kriestiesu-cionistu aliances lielakais atpakalsolis.

Reitings 2342
Es par ASV arī izteicos.

Un okupācija tiešām nav nekas tāds, kas Maijiņai piedienas. Nejūtos kādam velti Paijas lomu iedevusi. :)

Reitings 3031
Obama pirms tika ievēlēts pirmo reiz solīja, ka karu vairs nebūs, būs miers, karavīri visi būs atsaukti mājās. Kā ir patiesībā?

No Irakas karaspeku izveda, bet tapat tur ir atstati desmitiem tukstosi ASV privato firmu algotni. No Afganistanas pa dalai vacas ara un plano pavisam izvakties lidz 2020, kas ir smiekligi, nekur vini neplano izvakties.
28.03.2014 15:30 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Kādas muļķības! Es esmu krieviete, man nav problēmas ar valodu, šo valsti uzskatu par savējo, bet es nekādā ziņā negribu un man nevajag, lai mani uzskatītu par latvieti! Un arī pati negribu, jo es esmu krieviete un vienmēr būšu.

Šis jau ir pilnīgs ku-kū... klaja ņirgāšanās un necieņas izrādīšana.

Ar terminu Latvijas tauta apzīmē visu Latvijas Republikas pilsoņu kopumu.
Tauta ir cilvēku iedalījums pēc pilsoniskās, nevis etniskās piederības, jo suverēnā vara pieder tikai pilsoņiem, nevis personām ar kādu noteiktu etnisko piederību
Tas nozīmē, ka ar terminiem latvietis/latviete/krievs/krieviete saprot cilvēka valstisko, nevis etnisko piederību.

Jūs sevi pozicionējiet, kā Krievijas valsts piederīgo un apgalvojiet, ka "uzskatiet Latviju par savējo". Domu gaitu nav grūti saprast un idejiski nekā pārsteidzoši jauna nav, bet nu tik atklāti paust savu pretlatvisko nostāju?

Man nav saprotams šis pārlieku lielais krievu nacionālisms? Vai tad būt par latvieti ir tāds apkaunojums?... Un pēc tam brīnās, kāpēc latvieši iesaka pamest šo valsti... nu ja tev nav nekādas cieņas pret šo valsti un tās iedzīvotājiem, negaidi, ka pēkšņi parādīsies cieņa pret tevi.

Vienīgais, ko gribētu, lai latvieši krievus nestādītu kā zemāku šķiru

Jūs laikam neesiet informēt, ka Latvijas valsts suverenā vara pieder Latvijas tautai, nevis Jums - krieviem.
28.03.2014 15:36 |

Reitings 2342
Morgan, Krievija ļoti daudz importē no nīstajiem rietumiem, sākot ar pārtiku un beidzot ar zeķu pāri. Auto tirgu apzināti kropļo, lai cilvēki būtu spiesti pirkt Krievijā ražotus transporta līdzekļis, un barot vietējās auto ražotnes. Ja tirgus netiktu kropļots - neviens tās nepirktu, jo nav konkurētspējīgas. Un, līdz ar Krievijas militārajām aktivitātēm, rublis ir spēcīgi kritis, biznesa vide sankciju dēļ tiek kropļota, draud ekonomiskā stagnācija. Ekonomiskā atkarība ir apbusēja. Šī lielvalsts nav spējīga pati sevi apgādāt.

Un Krimas aneksija, vai arī sauksim lietas īstajos vārdos, okupācija, ir spilgts tiesiskā nihilisma paraugs.

Ta ka nesapratibas parmetumi Krievijas valdibas virziena liecina vai nu par briesmigu liekulosanu vai nezinasanu vai kritiskas domasanas trukumu vai visu kopa.

Es teiktu, ka atbalsts liecina par ekonomiskās, juridiskās domāšanas trūkumu, ja, acīmredzami, ir jāpieņem Kremļa propoganda. :)
28.03.2014 15:38 |

Reitings 477
Nu jā! Ši diskusija ir piemērs tam, ka Latvijā ir ļoti daudz aprobežotu gan krievu, gan latviešu tautības personu, kuru intelekta līmenis ir tuvu nullei!
Tā turpiniet!
28.03.2014 15:39 |

Reitings 2342
Sunrise, paldies par Tavu vērtīgo komentāru. Šīs dziļās zināšanas glābs pasauli no iznīcības. :)
28.03.2014 15:42 |

Reitings 135
Sunrise, paldies par Tavu vērtīgo komentāru. Šīs dziļās zināšanas glābs pasauli no iznīcības.

Trāpīts desmitniekā! :D Tā sasmējos. :D
28.03.2014 15:50 |

Reitings 3031
Auto tirgu apzināti kropļo, lai cilvēki būtu spiesti pirkt Krievijā ražotus transporta līdzekļis, un barot vietējās auto ražotnes.

Tas ir loti labi un loti pareizi un Krievija nebut nav vieniga valsts uz pasaules, kura ta rikojas dodot prieksroku savejiem nevis svesiem razojumiem.

Ta jau 90os Krievijas un visa psrs razotntnes tika iznicinatas, vai tiesam ir jaiznica vel ari tas kas sodien darbojas?

Krievija ļoti daudz importē no nīstajiem rietumiem, sākot ar pārtiku un beidzot ar zeķu pāri.

To dara pilnigi visi, tikai nosauc valsti. Visi attistitie rietumi valka Kinas/Indijas/Banglades svetshopu apgerbus un apavaus, lieto vinu tehkniku un visu parejo. Un tas pilnigs absurds. Kas Krievija/UK/ASV/Latvija you name it nespej pasi sevi ar zekem, trusenem, aboliem, un sipoliem nodrosinat? Tas vienkarsi smiekligi! Ta nav nedz tikai Krievijas problema vai vaina, ta ir visas pasaules problema, ka vieni dara nevajadzigus biroja darbus, bet otri razo, dod savus resursus un grimst nabadziba. Ta ir globala problema.
28.03.2014 15:53 |

Reitings 6407
Morgan, paldies par smalku izklāstu, bet es vēlējos parādīt tikai principu. :)

ASV gribēja jau ar Sīriju izrēķināties. Var jau kliegt, ka Putins tāds un šitāds, bet viņš panāca mieru un nav nekāda kara un man pilnīgi vienalaga kāda veidā viņš to panāca. Kad ar kodolieročiem ietu pāri maz, kas paliktu.

Sunrise, mēs tikai priecājamies, ka Tu esi gudra un ļoti kruta beibe!
28.03.2014 15:55 |

Reitings 2342
Morgan,

Tas ir loti labi un loti pareizi un Krievija nebut nav vieniga valsts uz pasaules, kura ta rikojas dodot prieksroku savejiem nevis svesiem razojumiem.
..ka vieni dara nevajadzigus biroja darbus, bet otri razo, dod savus resursus un grimst nabadziba. Ta ir globala problema.

Šis teksts jau liecina par ekonomiskās domāšanas, zināšanu trūkumu. Diskusiju nav vērts turpināt. Atgriežamies pie tradicionālās ekonomikas, mainām vilnu pret medu, un dzīvojam pēc paražu tiesībām!
28.03.2014 15:59 |

Reitings 477
Paldies! Prieks, ka novērtējat! :)
28.03.2014 16:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits