kā izglābt ādu? Strijas!

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Ak šausmas, guļu, skatos uz vēderu, tur kur tie "kauliņi" un ieraudzīju pāris smalkas strijas. Apaļa neesmu, stāvoklī arī ne un te šitā! :( Kā tur varēja āda saplīst, nezinu. Bet nu jautājums jums (jā, jā, es uzdodu tādu jautājumu, kas man pašai itkā būtu jāzin, bet es gribu dzirdēt citu pieredzi, par cik pašai pieredze šādā lietā nav bijusi)
Ko jūs esat darījušas, lai neļautu strijai veidoties tālāk? Pēc pieredzes, lūdzu!
27.03.2014 12:37 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Paceļu vecāku diskusiju. Pirms kāda mēneša ieraudzīju sev sarkanas strijas uz kājas, smērēju krēmus (protams, saprotu, ka tikt vaļā pavisam nevar), bet nu ir pavisam traki - šodien pamanīju tādas pašas sārtās gan uz otras kājas, gan mugurpusē.. Es tiešām iekritu izmisumā, bail, ka veidosies tālāk vēl kaut kur. :( Ko darīt? Googlē atradu ieteikumos kontrastdušu, ādas mitrināšanu.. Bet kādi līdzekļi labākie mitrināšanai, lai neuzrastos jaunas strijas?
15.06.2014 19:40 |

Reitings 48
Reģ: 10.03.2012
Vai esi strauji pieaugusi svarā, vai strauji nometusi? :) tas veido stijas, jo āda netiek līdz svara maiņām.
15.06.2014 20:29 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Jā, to zinu.. Ir notikušas svara izmaiņas. Bet kā tad var apstādināt striju rašanos?
15.06.2014 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits