Ir kāda bijusi uz pirmsrekonstrukcijas izpārdošanu OLIMPIĀ? Doma šodien aizšaut, bet, tā kā 31. jau beidzās, tad pieļauju, ka viss normālais būs izķerts. Man Salamander un sporta preču atlaides baigi vilina..:)
Jā, es biju vakar un tiešām tik daudz kas ir izķerts, izvēle vairs nav liela, bet tāpat mēs superīgi vakar iepirkāmies. Es tiku pie baltas virsjakas, draugam nopirkām uz atlaidēm fantastisku kaklasaiti kāzām, džinsas, apavus, kreklu u.c. Vakar bija viņam pamatīgs šopings, pateicoties Olimpijai. Cenas tiešām bija labas. Piemēram, džinsiem 50%.
Es biju kaut kur pirms 5-6 dienām, ļoti maz ko sev varēju atrast... beigās nopirku tikai vienu krekliņu, bet, ja nav bail vilties, pastaigas pēc vari aizbraukt :D
Vakar biju. Šobrīd tur ir lieliskas iespējas XL izmēra valkātājām iegādāties apģērbu par zemām cenām. To tur ir ļoti daudz.
S, M vai 36, 38. izmērs figurē ļoti maz vai nemaz.
Sport 2000 arī ir kā izslaucīts. Bija ļoti labs apavu piedāvājums pirms pāris nedēļām, tagad nekas vairs. Atsevišķas apģērbu lietas, kas tur ir, izskatās joprojām nepērkami dārgas
Es arī biju pāris dienas atpakaļ (laikam svētdien) un neko sevv neatradu. Nu apavus vēl varēja kaut kādus sameklēt, bet nu jā, lielākā daļa viss ir izpirkts. Daudzi veikali jau aizvērušies ciet.
Vaļā ir 4 apavu veikali - Reno, Salamander, NsKing un ZB shoes.
Reno vispār kaut kādi samētāti pārpalikumi, nesaprotu, kā tur kko var atrast.
Pārējos vēl puslīdz cilvēcīgi, tik vien kā izmēru jautājums.
Piemēram, mans 41. katrā no veikaliem bija labi, ja 3 modeļiem, tie paši tādi nekādi.
Pirms divām nedēļām nopiku NS Kingā foršas kurpītes vasarai uz platformas, ļoti laba cena un sākuma cena bija ļoti liela. Kvalitāte laba tajā veikalā, tad vēl bija izvēle izmēriem un modeļiem, domāju, ka tgd tur vasirs nekā nav.
Es pagāšnedēļ Seppalā nopirku 3 džinsu bikses. Ņem 3 par 2. Samaksāju smieklīgu summu, nepilnus 18 eiro.
Bet nu par tām biksēm.. You got, what you pay for.
32 izmērs bija palicis ļoti maz. Tā kā man palaimējās, ka vēl atradu. :)