Es nekad nedraudzētos ar.....!

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Ar kādu cilvēku jūs nekad nevarētu draudzēties? Nevis attiecības veidot, bet tiesi draudzēties. Pusis vai meitene, nav svarīgi.

Es nekad nedrauzētos ar satanistiem, piemēram.
26.03.2014 12:02 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Neons, netiec kritizeta.Tikai velejos tevi saprast. Turkla man aizdomas ka lej mazliet, esi gan toleranta un komunikabla lai ar tevi varetu saprasties. :)
27.03.2014 16:57 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kāpēc domā, ka leju? Nu esmu toleranta un komunikabla, vai tad teicu, ka nē?
27.03.2014 16:58 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Rakstot šo, prāta uzreiz nāca vairāki gadījumi no dzīves.. Kā piemērs, lai ir saprotamāk par ko es.. Esi uzzinājusi, ka pusis Tevi piekrāpis, vērsies pēc atbalsta pie labas draudzenes, bet viņa paziņo, ka ir jau vēls un neliekas ne zinis par to, ka Tu stāvi viņas istabā noraudātām acīm.
Tās ir labs pazinas. Manā gadijuma man draudzen laiku pat padzivoja pie manis. Nu gandriz. Un iznaca ta ka samekleja nakamo vīru:D Nejauši:D
27.03.2014 16:59 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
*Mani kaitina cilvēki, kuri visu laiku uztraucas, lai tik citiem būtu labi. Tādi di*sā līdēji.

Nopietni? Nu jā, dvj draudzēsimies tikai ar egocentriskiem un iedomīgiem kretīniem, kas par citiem nedomā, svarīgākais ir tikai paša labums. Palīdzēt vecam cilvēkam pāriet ielu? Kādas šausmas. Palaist kādu pa priekšu? Nekādā gadījumā! Hah, tikai nez kāpēc tik daudzi brīnās, ka mūsdienās ir ļoti maz pieklājīgu un atsaucīgu cilvēku. Neesmu redzējusi nevienu cilvēku, kurš pārspīlētu ar pieklājību un izpalīdzību, vai tas vispār ir iespējams..
27.03.2014 17:05 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
El Diablo-es arii tiesi par to aizdomaajos...Driizaak man buutu probleema saprasties ar lielu egoistu.
27.03.2014 17:10 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Lasu un domāju - nez, kas īsti skaitās tā "draudzēšanās"? Nu, respektīvi, vai tā ir tāda sirdsdraudzība, ka ar otru esi gatavs savu pēdējo maizes riecienu dalīt vai vienkārši cilvēcisks, draudzīgs kontakts? Ja otrs variants, tad jāatzīst, ka manā draudzīgo kontaktu lokā ir gan homofobs (ar kuru gadījumos, ja nenoturamies un savstarpēji sākam apspriest homoseksuālisma tēmu, mēs bieži sastrīdamies līdz vairāku mēnešu nekomunicēšanai :D), gan krāpēja, gan kaislīgs mednieks (ar kuru esam bezgala daudz pretēju viedokļu filozofiskus traktātus pierunājuši, bet, tātad, dzīvniekkillerētājs), gan cilvēks ar alkoholisma/atkarības problēmām, gan tāda visnotaļ paviegla rakstura meitene. Re, tāds mazs komplektiņš no jūsu tabu. Tie, protams, nav ļaudis, kuri veido manu tuvāko cilvēku loku, tomēr saskarties ar viņiem sanāk diezgan bieži un tas, ka ir dažas viņu dzīves jomas, kuras man nešķiet pieņemamas, nenozīmē, ka manās acīs viņi ir spitālīgie un izslēgti no mana augstvērtīgā draudzīguma saņēmēju VIP saraksta. Es kaut kā cenšos sev iemācīt, ka katram pašam savam kļūdu kalnam cauri jāizēdas un ir kā tajā teicienā - tiesā kādu tikai tad, kad esi iekāpis viņa kurpēs un jūdzi tajās nostaigājis. Protams, ir gadījumi, kad man tas absolūti nedarbojas un vienkārši aizraujas elpa no bezcilvēcības.

Nu jā, es arī no tām, kas raustās teikt nekad, bet šķiet, ka apzināti man pa ceļam nebūtu ar ļauniem cilvēkiem. Un ļauns manās acīs ir gan jau pieminētais cietsirdīgais slepkavnieks, gan no iedomības un pārākuma apziņas pušu sprāgstoša jauna dāmīte, piemēram. Tikai ļaunumu viņi pasaulē sēj katrs pa savam.
27.03.2014 17:39 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Lasīju, lasīju un sapratu:
Es nespētu draudzēties ar lielu daļu meiteņu, kas raksta šajā diskusijā.

Jūs neiepazīstat cilvēkus, bet jau viņus kritizējat. Kā jūs varat zināt, ka kādudien arī jūsu draudzenes nekļūs par slepkavām un narkomānēm, kā weee var zināt, ka kāda no viņas draudzenēm kādreiz nekļūs resna? Jebšu tad viņa vairs nebūs draudzene, jo palikusi resnāka? Un, vai jūs zināt, kādus noslēpumus jūsu draugi glabā un nevienam nestāsta?
27.03.2014 18:42 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Alexxa, Tu nekritizētu pedofīlu? Nekritizētu cilvēku, kas ir uzšķērdis kaķēnu? Nekritizētu cilvēku, kurš labprātīgi ir izvēlējies laist vēnā heroīnu? Tiešām?

Jā, ja kaut ko no tā apzināti un pilnīgi labprātīgi izdarītu draudzene/draugs, es diez vai ar to cilvēku vēlētos turpināt uzturēt tuvas attiecības.

Un kaut kā ļoti šaubos, vai manā draugu lokā ir maniaki, zoofīļi vai nariki, kas tikai maskējas, jo problēmas ar galvu ir grūti noslēpt.
27.03.2014 19:04 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Nedraudzētos ar cilvēku, kurš mani ir pievīlis kaut vienu reizi.
27.03.2014 22:49 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
El Diablo Šeit nav runa par pieklājīgiem cilvēkiem. Es pati esmu pieklājīga un man patīk uzturēties tādu cilvēku sabiedrībā. Es runāju par cilvēkiem, kuri uzspīlēti un samāksloti cenšas ielīst cik dziļi vien var, piemēram, priekšniekam. Pakalpiņi.
Varbūt jūs nesaprotat par ko es runāju, jo jums acu priekšā nav piemēra.
28.03.2014 00:11 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
unique, tādus cilvēkus sauc par dirsālīdējiem. Pie tam, dirsā lien ne kuram katram, bet tieši kādam augstākstāvošam un krutākam, kur tas ir izdevīgi citiem, vārdiem sakot.
28.03.2014 00:22 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nelasiju visu, bet pamaniju Alexxas komentāru. Varu mierīgi pamatot to, ko teicu - dzīvnieku spīdzinātāji var būt bijuši arī labākie draugi, bet manās acīs cilvēks momentā zaudē vērtību. Tas ir viens. Narkomāni - zinu, kādi viņi ir ikdienā ar. Ja labākā draudzene sāktu lietot, tad sākumā censtos palīdzēt, protams, ja justu, ka nav vērts un cilvēks jau ir nogrimis, miris iekšēji, jā, tā vairs nebūtu draudzene, bet tas, ka es tā saku, nenozīmē, ka nepaplēstos par to cilvēku, lai dabūtu atpakaļ uz pekām.
Par dzērājiem vispār viena doma - tālāk prom. ja tā top par atkarību, tad cilvēku ir ļoti, ļoti grūti no tā dabūt ārā šobrīd, jo, pavisam vienkārši, apkārt tak skandina ''aliņš vakarā tak ir normāli'' un visās sanākšanās, svētkos, bēdās tiek galdā celtas pudeles. Tas ir murgs dabūt nost, ja ir uzsēdies, jo visu laiku kāds žvangzdina pudeles riņķī. Bet tāpat, ja tā būtu draudzene, tad palīdzētu tikt vaļā no tā posta. :)
Nepametu novārtā cilvēkus, bet visam ir limits.
28.03.2014 00:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kā jūs varat zināt, ka kādudien arī jūsu draudzenes nekļūs par slepkavām un narkomānēm, kā weee var zināt, ka kāda no viņas draudzenēm kādreiz nekļūs resna? Jebšu tad viņa vairs nebūs draudzene, jo palikusi resnāka? Un, vai jūs zināt, kādus noslēpumus jūsu draugi glabā un nevienam nestāsta?

Ja atklaatos, ka kaads no maniem draugiem, radiem, paziistamajiem ir seksuaali izmantojis mazu beernu, tad pavisam droshi varu garanteet, ka vairs nekaada kontakta man ar to cilveeku nebuutu.
28.03.2014 00:34 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Ak jā, tie cilvēki, kas mani pazīst, tiešām stāsta.. pat varbūt pa daudz. :D Tā kā zin, ka atbalstītu jebkurā gadījumā, zem sava spārna ļautu palidot.
28.03.2014 00:38 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Neons
Tādi di*sā līdēji.
Gluži mani vārdi :)
Tādi man nepatīk un vēl arī tie, kas pret visiem cenšas būt jauki, utji putji. Pati kādreiz tāda biju, laikam tādēļ tāds riebums.
28.03.2014 00:54 |

Reitings 5
Reģ: 28.03.2014
lasot seit domine cietumnieki un narkomani..var jau but.bet sie divi vardi ir skalaki par valkatajiem reizem.personigi es pazistu gan dazus narkomanus,gan cietumniekus.un reizem vini ir daudz patikamaki cilveki ka mees godigie un neatkarigie.protams.tas nav attiecinams uz visiem.sakuma man ari likas.ak Dievs.es ar tadiem nekad..bet tg reizem sanak.un ir viens cietumnieks ar kuru varu taa izrunaties ka nearvienu citu savu draudzeni...
28.03.2014 04:57 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Pàrizlutinàtiem bagàtniekiem, miljonàru dèliņiem nekad nedraudzētios.
Jā, un dzīvnieku spīdzinātāji, sieviešu klapētāji. Ar tādiem man nav nekas kopīgs.
28.03.2014 07:06 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Wee atbilde rēcīga, par tiem resnajiem cilvēkiem, ka nevarētu draudzēties :D es brīnos, ka cilvēks nekautrējas no tā cik aprobežots ir. Man kaut kā likās, ka draudzībai nevis slaidums ir svarīgs, bet personība, neiet taču runa par otru pusīti.
Es nevarētu (ilgstoši) draudzēties ar neveiksminiekiem un vājiem cilvēkiem (tādi, kas neko nevar sasniegt, tikai grib lai viss pats no sevis notiek), narkomāniem, pārlieku egocentriskiem cilvēkiem.
28.03.2014 07:18 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
ak, Dievs , man tagad baigi jākaunās !? Es sapratu, ka jautājums bija par to ar ko neuzsāktu draudzību! Ja mana draudzene paliktu resna ( maz ticams, mums ir līdzīgi uzskati par šo tēmu ), es vērstu viņas uzmanību uz šo vaktu, protams, ja tas būtu kādas slimības dēļ , tad tas būtu savādāk , bet mēs pazīstamas ilgu laiku. Resnam cilvēkam vienkārši nesanāks atrast ar mani kontaktu, es no tādiem vairos ( jā , jā mani kompleksi ), starpcitu , pret apaļīgiem vīriešam man nekas nav pret :D :D Tāda nu es esmu. Vismaz esmu godīga un neliekuļoju ;)

Un jā, es rūpīgi izsveru ar ko draudzējos man draudzībai nav nekādi klikšķi, pieturos vairāk pie tā kā Neons minēja, klikšķis ir sekundes , bet draudzība un mīlestība nopietns darbs ,es mīlu un draudzējos" par kaut ko" , ja laika gaidā kaut kas mainās mainās arī mans skatījums uz šīm attiecībām. Un man nev nekādu preteziju , ja arī ar mani draudzējās par "kaut ko "
28.03.2014 11:44 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Par ļaunumu. Ja ļauna ir iedomība, vai no viena skatupunkra ļauna nav arì krāpšana tādā gadījumā? Tas par pride and prejudice komentāru, kur saskatīju mazu skepsi pret citos komentāros minēto, sak, ko jūs tik sīkumainas.

Katrs acīmredzot vërtējam nepieļaujamā sliktuma līmeni subjektīvi, vispār interesanti kā tas cilvëkà veidojas- tās pieļaujamās normas, cik lasu šeit, tās ļoooti atšķiras. Krim.noziedzinieki pret vienkārši... resnajiem.
28.03.2014 11:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits