Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Postakne, pigmentācijas plankumi

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Sveikas, meitenes! Mokos ar problemātisku ādu jau vairāk kā 10 gadus, bet problēma neslēpjas vairs tajā. Nezinu, ko darīt ar pigmentācijas plankumiem un aknes vizuālajām rētām. Šīs rēras ir ne tikai uz sejas, bet arii uz pleciem, dekoltē. Esmu bijusi pie dazhaadiem speciaalistiem, tachu vieniigais risinaajums, ko man piedaavaa i laazerproceduuras. Esmu gruutniece un beerna gaidiishanas laikaa shii probleema ir saasinaajusies. Nevaru pagaidaam ne iet uz laazerproceduuraam, ne arii ko lietot iekshkjiigi. Vieniigaa izeja, manupraat, ir homeopaatija. Mans peedeejais atklaajums ir geels Badjaga Forte un Biodermas serums bojaatai aadai. Varbuut, juus, meitenes, vareetu veel kko ieteikt, luudzu?

25.03.2014 22:53 |

Reitings 46
Reģ: 03.09.2013
kaut ko esmu dzirdējusi par citronu un māliem..

reku uzdūros arhīva diskusijai:
varbūt noder
http://cosmo.lv/forums/topic/112440-balinoss-lidzeklis-adai/
25.03.2014 23:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Gurkjis parastais skjeeliitees vai bezpiedevu jogurts ar iespiestu citronu tajaa. Tu esi gruutniece, taapeec nav iespeejams paredzeet arii reakciju uz visaadiem kosmeetikas liidzekljiem. Es shito ar savu ginekologu kaadreiz apspriedu. Peec vinja teiktaa, shaadi eksperimenti ar kosmeetiku dazaam sievieteem ir beigushies ar smagaam alergjijaam.
25.03.2014 23:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits