Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mīlestība līdz apsēstībai!!!!!!!

Reitings 132
Reģ: 04.03.2014
Vai tu esi piedzīvojusi tik stipru mīlestību, ka tā līdzinājās apsēstībai? Kā tas izpaudās?
25.03.2014 16:58 |

Reitings 213
Reģ: 27.02.2014
Jā, esmu piedzīvojusi. Tas izpaudās tā, ka katru dienu domāju tikai par viņu, vaktēju sociālajos portālos ko viņš dara utt. Ļoti gribēju būt ar viņu kopā, nu tad darīju visu iespējamo. :D Gāju ar viņa jaunāko māsu staigāties, lai tikai uzzinātu kaut ko jaunu par viņu. Viņa deva man viņa končas un padzerties no pudeles, no kuras viņš bija pēdejais dzēris. :D Kaut kā kontakts mums raisijās, bet ne līdz galam. Ļoti par to pārdzīvoju. Bet tagad uzradās cits puisis un par viņu es aizmirsu. Saprotu tagad to, ka tās bija tikai mokas, un no tā cietu tikai es. J apmātība ir slimība.
25.03.2014 17:04 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pirmkārt, tā nav mīlestība, bet apsēstība. pilnīgi neveselīgas un destruktīvas attiecības. neuzskatu, ka tā apsēstība izveidojas dabīgi, aiz tīras un patiesas mīlestības veselīgās attiecībās. drīzāk partneris te ir, te nav. te viss ir kārtībā, te viss ir pilnīgā dirsā. otrs jūt bailes, nedrošību attiecībās, tāpēc izveidojas tāda slima piesaiste pie otra. tā kā filmās rāda, kad notiek atvadas, tad viens noteikti histēriski raud, krīt zemē. jā, no malas jau izskatās - tik īsta mīlestība, bet nu tie, kuriem ir mazliet ieskats cilvēka psih., saprot, ka tā ir pazīme, ka kaut kas tur īsti kārtībā nav.
25.03.2014 17:08 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Viņa deva man viņa končas un padzerties no pudeles, no kuras viņš bija pēdejais dzēris.

Tik mīļi un smieklīgi reizē :D
25.03.2014 17:10 |

Reitings 1711
Reģ: 14.01.2011
Man tad bija kādi 16 gadi. Bija puisis, nedaudz vecāks par mani. Bija viņā samīlējusies. Un tiešām, draudzenes teica, ka esmu ar to puisi kā apsēsta. Nebija tāda sarunu tēma, kur nebūtu pieminējusi tā puiša vārdu. Uz visām iespējamām lietām tika uzrakstīts viņa vārds. Katru rītu skatījos uz viņa profila bildi, jo tā man bija laba dienas iesākšana. Tas tā, īsumā. :D Pirms šī puiša man iepriekš ir citi patikuši, bet ar tiem citiem apsēsta neesmu bijusi.
25.03.2014 17:14 |

Reitings 1711
Reģ: 14.01.2011
Āāā, vēl izsekoju viņu, lai uzzinatu kur viņš dzīvo. Man tagad tas liekas tizli :D (facepalm)
25.03.2014 17:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Jā, bija man tāda pirmā skolas mīlestība. Klasesbiedrs... Laikam kādi 12 gadi toreiz bija... :D Garderobē, kamēr neviens neredz, apskāvu viņa kurtku. Tāpat izsekoju, kur viņš dzīvo un mēdzu tur netīšām pastaigāties... Rakstīju viņa vārdu visādās vietās, stundām ilgi skatījos viņa bildēs. Draudzenei pilnas ausis piedūdoju... :D
Tā man bija pirmā dzīves skola - uzzināju, ko nozīmē skriet pakaļ puisim un cik pretīga tā ir sajūta, kad to apjaut un, ka vīriešiem nebūt nepatīk tādas stalkeres. Uzzināju, kas ir neatbildētas jūtas. Uzzināju, ka draudzenēm tomēr nevajag piedūdot pilnas ausis, jo no šīm slavas dziesmām viņas arī var iemīlēties tavā objektā un reti kad draudzība izrādās šķērslis vīrieša iegūšanai...
25.03.2014 17:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits