Attiecibas ar musulmani.

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sveikas.

Jautasu isi un konkreti tam meitenem, kuras ir bijusas attiecibas vai joprojam ir ar musulmanu virieti.
Varat mazliet noraksturot savas attiecibas?
Esat laimigas?

Ja nevelaties rakstit publiski var ari vestule uzrakstit.

:) Jauku dienu visam!
25.03.2014 16:35 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Man visvairāk patīk, ka tiek uzsvērts uz to ,ka tikai musulmaņi savas sievietes krāpj, paši vazājas pa krogiem, neļauj šķirties. Nu vienreizēji - tikai šeit pat cosmo papilnam žēlīgu topu par neuzticīgiem vīriešiem, par meļiem, par kaušļiem, un visur tie ir latvieši. Tad kāda atšķirība starp musulmaņiem un latviešiem. Vīrietis arī Antarktīdā būs vīrietis. Kāpēc tiek uzsvērta saistība ar tautu. Ok ar musulmaņiem nav nācies tieši kontaktēties, bet esmu daudz cietusi no sava pirmā vīra, kurš ir tīrs(cik nu tīrs) latvietis. Tieši šķiroties, viņš palika vēl pretīgāks, kā kopdzīves laikā, pat pielika pistoli sev pie deniņiem un solīja nošauties, ja aiziešu. Pretīgi vīrieši ir visās tautās atrodami.
26.03.2014 10:35 |

Reitings 640
Reģ: 09.01.2014
Arī man ir skaistas,3 gadus ilgas attiecības ar musulmani.

Sīkāk te neizplūdīšu,redzams,ka pie nekā laba tas nenoved.
26.03.2014 13:14 |

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
Bail teikt "nekad", bet es tieshaam ceru, ka nekad man nebuus nekaadu dariishanu ar vinjiem.
26.03.2014 14:37 |

Reitings 109
Reģ: 29.01.2009
Par temu francu filma vel tikai pusi noskatijos, bet jutu laimigas beigas nebus. http://www.putlocker.tw/watch-black-really-suits-you-online-free-putlocker.html
26.03.2014 15:13 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Da labi, musulmanju aizstaaves, jaa, ir mums te viirieshu kaartas radiijumi, kas piebeidz savas sievas arii Eiropaa, tachu cik taadi gadiijumi ir pa gadu?????? Un cik analogjiski gadiijumi ir islama valstiis. Diemzheel - dazhi desmiti pret tuukstoshiem. Tas ir vispaareejais veerteeshanas kriteerijs, lai kaa jums tas nepatiktu.
Dziediet slavas dziesmas saviem musulmanjiem, tikai, neesiet tik stulbas, pirms kliedzat par lielo miilu, paluudziet, lai kaada draudzeniite no Eiropas piesit kanti juusu miiljotajam musulmanim, varu dereet, ka 99% gadiijumu juusu miiljotais duudos vinjai ausiis to pashu, ko teica jums un pirmajaa randinjaa vinjai atziisies miilestiibaa un plaanos kopdziivi, taapat kaa dariija ar jums. Musulmanis bez lielas shkjiroshanas graabs ciet pirmo Eiropas meiteni, kura ljausies tikt sagraabta, un stieps pie altaara.
Un, buusim atklaatas, musulmanju liigavas, juus neesat skaistas un/vai jums nav laba figuura, juus nevarat dabuut jauku, simpaatiski, gaadiigu eiropieti, jo taadi uz jums vienkaarshi neskataas. Taapeec juus slavinaat savus "churkas", jo nekad nevienam NORMAALAM eiropietim neesat bijushas vajadziigas, tikai alkoholikjiem, kraapeejiem un alfonsiem. Varbuut juusu gadiijumos musulmanis arii labaak, vismaz kaut kas nekaa nekas.
28.03.2014 16:12 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Ka kolegi sie viriesi ir jauki, bet es personigi ar arabiem nekadas tuvakas attiecibas nevelos. Man patik vienlidziba attiecibas.
28.03.2014 16:41 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Nu Sveikas! Piederu pie tām, kurām ir bijusi saskarsme ar musulmaņiem! Gan draudzene Indijā dzīvojusi un tikusies ar tiem, gan pašai bijuši pielūdzēji, gan Stanbulā pusgads ir dzīvots!
nu sākšu par draudzeni-dūdo ausīs ka nemetās, laimīga bezgala bija ar abiem 2 draugiem kas viņai bija-tu pati smukākā pati labākā, ''ljublju, kuplju, poedzim'' vārda tiešākajā nozīmē, uzmanība utt...BET slinki, viena no viņiem ģimene vairāk cerēja, ka apprecēsies abi, lai var dēliņa biznesu, kuru vada vecāki nogrūst uz draudzeni. tas tā īsumā.
Biju tikusi uz vienu pakistāni(uz Tallinka tikāmies, parunājām minūtes 30, padejojām un ar to viss beidzās), jēziņ, simpātisks jau viņš bija, kaut esmu latviešu blondo zilacaiņu fane, man viņš patika, dzīvo Stokholmā, tur bizness utt, pārs dienas pēc mūsu tikšanās jau bija sapircies dāvanas man, sazvanījānmies skaipā pārs reizes, un jau bija-i love you blaa blaa blaa. tomēr sakarīgs bija, nostājās viss tā ka esam paziņu statusā, reiz bijām sazvanījušies pēc kāda gada pārtraukuma un ta stāstīja ka Pakistānā ir kkāda draudzene viņam, kura zudāvinājusi dārgu pulksteni viņam tādēļ viņš izrādīja kādas 20 rokassomiņas kuras sapircies dāvanā viņai..nu jauki bet nu jā.
Un tagad pats interesantākais- Stanbula, bet īsumā. sāku čupoties ar vienu turku, bet zināju ka vajag uzmanīgi...man tas bija vairāk ar domu-why not? mazs romāniņš. Pēc kādiem 2 mēnešiem atkodu, ka viņš slēpj, ka viņam ir sieva un bērns, bet turkiem ir tas joks, ka, ja mums pieņemts mācīties pēc vidusskolas, ta viņiem agri jāprecās, un no sievas viņi nešķirās, jo tādā gadījumā viss kas ir vīram paliek sievai jeb ja esii miljonārs tu paliec nabags un punkts! Tad bija cits...tas paldies dievam neprecēts, bet pa ausīm smuki braukāja, ar viņu nebija nekāda romāna, bija biznesa partneris, ar kuru pārs reizes satikāmies ārpus darba uz kafiju, pēc tam sākās sarunas par attāluma attiecībām kurām labi ka nepiekritu, jo 2 MĒNEŠUS PĒC MANAS AIZBRAUKŠANAS VIŅŠ CŪKA APPRECĀS :D bet nu ok darba dēļ nākas kontaktēties joprojām bet man labi, ka ir vienalga, jo ar viņu tiešām nekas nebija...nu un nākamais -bija trešais uz laimi ( :DDD ) bez faktiskās sievas un bez potenciālās jeb babņiks manā skatījumā, neko gudrs bagāts simpātiks, bet nu domāju es jau neiešu vēlreiz uzķerties :D ar to bija tīri forši, jo abiem bija skaidrs ess aizbraukšu un viss, bet tomēr dāvanas dāvināja un jutās ka blakus ir vīrietis, tiešām, un tā laiku lieliski pavadījām kopā, tomēr tagad vienalga uzzvana parunājam saka-i miss you (šis vismaz nelej komplimentus ausīs un i love you) un tā reāli par pēdējo tik varu teikt bija funny, tagad arī prasa vai gribu vēl atbraukt un ja jā, manā vietā darbā nokārtos visu :D
vienvārdsakot-esi uzmanīga, ja nav for fun, tad no viņiem pa gabalu, bet ceru ka tavā gadījumā vis ir pa īstam, un par vecākiem, turki ir dažādi, ir tādi, par kuriem nekad nepateiks, ka turks un tādi kuriem ir tikai Allāhs galvā un nekas dzīvē viņus neintersē un aunapieres, attiecībā uz vīriešiem , domā tikai ar to kas tur apakšā.
būtu jauki ja padalītos pēc tam, kā izdevās brauciens! :)))
03.04.2014 18:39 |

Reitings 482
Labojums:D nu neko- gudrs bagāts simpātiks, bet nu domāju es jau neiešu vēlreiz uzķerties
03.04.2014 18:43 |

Reitings 482
ā un vēl kas iekrita acīs-bija man paziņa turku aktrise, ģērbās stilīgi, bet ja piem. nejauši tur lencīte nokrīt maiciņai vai kkas ''atkailinās'' draugs momentāli piesedz :D šitas viņiem baigi ir tjip-piesedzies!!! mana rī ar to pēdējo, kkādā salonā biju un tur bija masieris, teicu kāreiz masāžu vajadzētu man, tas trešais sāk-tu ko iedomājies, pie tevis cits vīrietis neskarsies. nu tā privātīpašnieciski.
03.04.2014 18:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits