nesaprotu

Reitings 48
Reģ: 26.09.2011
Sveikas,ja pati netieku gala,tad vislabakais ir uzklausit citu viedoklus,padomus.Situacija atros vilcienos.Esmu jau otro gadu uk,stradaju seit.Lielakoties laiku pavadu darba.Stradaju viesnica,kolektivs labs,viss ok,dazkart nav ta briva laika tik daudz ka gribetos.No sakuma biju viena,jo nevelejos nekadas attiecibas utt.Viss darbam un pasai sev,bet iepazinos ar viriei,kas ir 12 gadus vecaks par mani,vins ari strada taja pasa vieta,kur es,vins ir vietejais.No sakuma viss virzijas normali,pirmie randini,sarunas.Bet nezinu ka to pareizak paskaidrot,runa un stasta vins loti daudz,pievers man uzmanibu,bet nekada augstaka limeni mes neesam tikusi.Kad es jautaju,vai vina interese nav zudusi,vins tikai runa.Ka lai to pasaka,mums jau sievietem vajag redzet ricibu.Dazkart man liekas,ka vins baidas no manis vai no attiecibam,jo saka,ka esmu simpatika un parasti tadas meitenes nepievers uzmanibu.Bet tas nav vienigais,es vinam esmu uzticejusi daudzas lietas par sevi,savu gimeni un vins tapat.Un vinam 13 gadus ir atkariba no marihuanas smekesanas,ko vins dara ik dienu,bet tagad,kops esot ar mani, daudzumus esot samazinajis,bet es to nezinu,jo kopa mes nedzivojam un es negribu vinu kontrolet,es rekinos ar to,bet tiesam tagad visu apdomajot,liekas,ka visa vaina ir taja.Esam jau kopa,pat nezinu vai to ta var nosaukt,no pagajusas vasaras begam.Un tagad naks divainakais,negribu izklausities mulkigi,bet domaju,ka tas nav normali,jo mums nav bijis sekss.Es ari ar to negribu steigties,bet gandriz gads apkart.Viena reize bija pec pasakuma,nedaudz alkohols utt.Un taja nakti nekas tapat nesanaca.Kad es censos verst uzmanibu uz to,vins vienkarsi nenak man preti.Tas viss izklausas diezgan sarezgiti un mazliet mulkigi,bet man vajag palidzibu,jo soreiz netieku gala pati.Vai kadai ir bijusas attiecibas ar zalites atkarigo,domaju,ka vaina ir taja.
25.03.2014 02:18 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Nez, es gan esmu dzirdejusi, ka ja daudz pipe marihuanu, tad veelme pec seksa samazinas

ja tā ir taisnība, tad skaidra viena manas problēmas sakne...
25.03.2014 16:01 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Pēc man zināmu cilvēku pieredzes, nē, tā nav taisnība. Seksu tāpat gribās, ja gribās:)!!!
25.03.2014 16:05 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
juus pat neskuupstaties?
25.03.2014 16:15 |

Reitings 48
Dazreiz,bet ikdiena hi,buca uz vaiga un bye.Bet vins ir iniciators aizbraukt kaut kur,darit kaut ko,satikties utt.Tas ta mulsina,neiespejami paskaidrot un ja nu es tagad velos pateikt vinam,ka viss,draugi mesnepaliktu un man butu jamaina vieta,jo te palikt nevaretu.Jamaina dzive pa 360 gradiem..
25.03.2014 16:53 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Nez, es gan esmu dzirdejusi, ka ja daudz pipe marihuanu, tad veelme pec seksa samazinas

Tā nu gan nav :D

Es gribu zināt vienu - šis nav pirmais gadījums,.kad es šo dzirdu, bet kāpēc, ja vīrietis negrib seksu ar sievieti, viņš automātiski tiek nokristīts par geju?

Varbūt viņš tiešam ir viens no reliģiskajiem, kam sekss ir tikai pēc kāzam, varbūt iedomajies, ka gribi no viņa sazin ko. Varbut tu viņa acīs esi tikai draugs, vai trofeja, ko parādīt draugiem.
Lai ko meitenes te teiktu, īsto atbildi Tu uzzināsi tikai konkrēti uzprasot pašam un konkrēti, bez aplinkiem un skaistiem vārdiem, arī liekot atbildēt.
25.03.2014 17:05 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Leldele....
1) ko Tu pati vēlies?
Ja vēlamais scenārijs ir laimīga ģimene, varbūt būtu vērts izskatīt kā kandidātu veselu vīrieti , bez atkarībām? Tas tomēr būtu Tavu bērnu Tēvs!
2) Par Jūsu sexuālajiem paradumiem!
Sen atpakaļ žēlojos savai draudzenei, ka visi vīrieši tikai grib sexu..uz ko viņa atbildēja, ka tas ir lieliski....ja vīrietis pievērš Tev uzmanību un aicina uz randiņiem- vīrietis Tevi grib! Ja dāvina dāvanas0 tad grib pat ļoti....bet pats svarīgākais, ir 0ka viņam Tu sexuāli piesaisti,Tava izvēle atbildēt ar to pašu vai nē! Jo nekas nav slikts par faktu, ka Tu gribi kādu, kurš negrib Tevi...un tas, Miļā, ir Tavs gadījums...Jus esat draugi..sava veida platoniska saiksne..bet nekas vairāk....
25.03.2014 17:08 |

Reitings 48
Paldies,man bus par ko padomat.Un sis nedelaslaika meginasu salikt visu pa plauktiniem.Tomer,velos normalas attiecibas,gimeni,uzmanibu un visu,ko parasti sievietes velas.Ir jaizrunajas ar vinu.Paldies velreiz!
25.03.2014 17:34 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Teddy, ļoti prātīgs komentārs. Tur jau tā lieta, ka šeit neizzīlēsi, nāksies vien kaut kad iziet uz atklātu sarunu- kas notiek. Vai arī meitene sadomājusies vairāk, nekā tur ir. Mani atturētu jau tas 'zāles smēķētājs', lai vispār rastos doma, ka tur varētu būt kas nopietnāks- ğimene, bērni... Ja tu no sākuma zini, ka tas viņam ir vairāk par paniekošanos, tad camoon, beidz zīlēt, paliec tāpat draugu stadijā, nevis ceri kaut ko un gaidi veselu mūžību un skaties uz citu pusi, neizmainīsi un būs smagāk un smagāk, ieejot dziļākās aistībās.
Reliğiskais zāles smēķētājs, nu smalki:D Visādi brīnumi jau redzēti:D
25.03.2014 18:05 |

Reitings 48
Njaa,tas smiekligi par religisko zales smeketaju.Beigsu zilet.Ir jaruna.
25.03.2014 18:10 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
varbūt viņam ir kādas nopietnas veselības problēmas vai defekts tur lejā, nezinu, kā to savādāk pateikt.. jo tas nav normāli, ka pieauguši cilveki tiekaties gadu un neesat pārgulējuši. es saprastu, ka vēlas nesasteigt utt, bet tad taču vismaz par to runā atklāti, lai abi ir uz same page.. bet te viņš izskatās ka vienkārši cenšās pastiept laiku pēc iespējas ilgāk neko tev nepaskaidrojot.

iesaku skaidri un gaiši viņam pajautāt, ko viņš par šo jaut domā. jo tu pašlaik tērē laiku ar dīvaini. dīvaiņi ļoti reti kad mainās, paliks tikai sliktāk. tu noteikti vari satikt normālu, veselu cilvēku ar ko būt kopā, ja vēlies attiecības.
25.03.2014 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits