Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Legālās narkotikas

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Tikko noskatījos De facto sižetu par legālajām narkotikām: https://www.youtube.com/watch?v=Zi2pAckNfh0. Man gribas teikt - vienkārši ārprāts! Man paliek bail iedomājoties par to, kas šeit notiks pēc 10 un pat mazāk gadiem, ja viss tā turpināsies. Man būs jājūtas apdraudētai, izejot ārā no mājām, cerot, ka mani neapzags un nepiekaus kāds satrakojies spice lietotājs, kurš vēlas iegādāties jaunu devu? Nerunājot nemaz par bērnu laišanu vienus uz skolu un dažādiem pasākumiem. Un tie mazie bērni, kas tagad šo mēslu lieto - nākotnē dzīvos uz invaliditātes pabalstiem, jo būs kļuvuši par dārzeņiem, kā video tika minēts?

Nesen tieši redzēju video par vienu sievieti, kas manā pilsētā strādā ar cilvēkiem, kuriem ir atkarības. Jaunākajam viņas klientam ir tikai 9 !!!! gadi. Kas notiek ar pasauli?! Kā var šādas vietas darboties n-tos gadus un nespēt izdomāt veidu, kā šīs bodītes apkarot?!
24.03.2014 10:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Panorāmā šodien sižeti par spaisiem un saindējušajies jauniešiem.

Drausmas skatīties ko tie jaunieši sev nodara, gan ar ka vispār ko tādu valsts pieļauj.
24.03.2014 21:12 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Kāda vēl dabīgā atlase? Nosaukt to par dabīgo atlasi ir tīrākā vienaldzība, par to, kas darās šajā valstī, par mūsu VISU nākotni. Tjip- nav mana dzīve, lai dara, ko grib, lai atstiepj kājas. Jāsāk audzināt savus bērnus; skolotājiem arī jāsāk informēt skolēnus par sekām

Nu sorry, bet informācijas ir liku likām. Skolās par to runā, televīzijā par to runā, mēs šeit par to runājam. Jā, man ir pie dirsas, kas notiek ar cilvēkiem, kuriem pašiem pie dirsas, kas ar viņiem notiek. Narkomānija, alkoholisms un noziedzība ir bijuši vienmēr. Tāpat bērni viens par otru ir ņirgājušies vienmēr. Ja tas būs mans tuvinieks, es darīšu visu, bet uztraukties par katru puņķainu malaļetku, kas mani nah pasūtīs, ja es viņam nākšu kko skaidrot - priekš kam man to vajag? Turklat, domā, ka viņi visi nezina, ka tas ir bīstami? Tās būs atrunas un meli, kad viņi slimnīcā knapi dzīvi bimbās, ka neko nav zinājuši.
Nevaram mēs pažēlot visu pasauli un katram rociņu paturēt.
Man ir pieredze ar manu draudzeni. Vectēvs viņu visādi centās vest pie prāta. Vienmēr viņai visu labāko deva, pēdējo pensijas santīmu viņai deva, lai tikai meitenei netrūktu nekā. Skolā bija sapulces, policija nāca uz mājām. Nekādu rezultātu - meitene regulāri bēga prom no mājām, dzēra krutku un lietoja narkotikas ar kkādiem bomžiem, beigās pālī izkrita pa logu, lauza kājas un pēc pāris mēnešiem atstiepa pekas, jo sirds vnk neizturēja to šmigas daudzumu. Pasaki man, Pūūce, kurš vainīgs? Ko mums vajadzēja darīt, ja es pie viņas ar asarām acīs nācu lūgties, lai tā nedara? Vai nu piespiedu ārstēšanās, vai lai dabīgi iznīcinās. Vienīgais, ko es gribu, lai šī brīvā tirgošanās uz katra stūra izbeidzas. Man riebjas fakts, ka tas viss notiek tik vienkārši. Katru vest pie prāta mēs nevaram, bet padarīt to lietu mazāk pieejamu gan var. Lai vismaz pacīnās un pabaidās nevis atklāti klauvē un dabū.
25.03.2014 09:58 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Katram ir iespēja izvēlēties savu ceļu un ja reiz esi iesaistījies tādā kompānijā tad viss. Vienmēr jau saka iesāc ar vieglajām un atjēdzies pie daudz smagākām narkotikām. Diemžēl arī mazgadīgie visai viegli var tikt pie narkotikām un tā tas ri bijis arī agrāk. Bērni un pusaud''zi ietekmējās viens no otra neapzinoties par sekām. Un tur nekāda moralizēšana nelīdzēs.
25.03.2014 10:00 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Ilze Vinkele ‏@Vinkele 6m

Elksniņš neatbalsta vispārēju Spice tirgošanas aizliegumu. Vajagot vispirms serificēt, pārbaudīt, marķēt.

NJā.
25.03.2014 11:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Elksniņš neatbalsta vispārēju Spice tirgošanas aizliegumu. Vajagot vispirms serificēt, pārbaudīt, marķēt.

Njaaa.... Cepums Elksniņam!
25.03.2014 11:57 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Esmu noteikti PRET jebkādu aizliegumu.

Tas ir bizness, labs bizness, nodokļi valstij.

Āfrikā mirst miljoniem no bada un slimībām katru dienu un šeit satraucas par dažiem narkomāniem.

Tas ir ne tikai dabiskā atlase, bet arī rietumu izslavētais liberālisms un mežonīgais kapitālisms par kuru jūs sapņojāt ejot uz barikādēm!
25.03.2014 12:10 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Es neuzskatu, ka tā ir dabīgā atlase. Tad jau mūsos katrā ir potenciāls būt dabīgajai atlasei, ja gadās piedzimt ģimenē, kurā ir nelabvēlīga vide vai iepazīties ar neīstajiem cilvēkiem. Lielākoties visi sāk pīpēt ap vecumu 14 un 15 gadiem, kad tā vēlme līdzināties citiem ir visaugstākā, un notiek tas, kas notiek! Reizēm mēs nevaram vainot slepkavu par to, ka viņš ir slepkava, bet sabiedrību, precīzāk, vidi, kurā dzīvo. Protams, tas skan absurdi, bet nu tā tas ir! Aizliegt bodes taisīt ciet jau var, bet kas no tā mainīsies? Nekas. Ja cilvēks ir atkarīgs, tad viņš atradīs veidus, kā uzpīpēt. Varbūt vienīgais neradīs kādi jauni, kas gribēs pamēģināt. Tā ir smaga problēma un tās risinājums nav aizklapēt ciet bodes. Es pat nezinu, ar ko ir jāsāk. Informāciju ģimenēm, kā ievērot, ka ar bērnu kaut kas dīvains notiek, kā saprast, ka bērns sapinies ar neīstajiem cilvēkiem, informācija pedagogiem, lai spētu novērtēt bērna stāvokli, kad varētu laikus aizvest pie psihologa utt. Piedāvāt alternatīvus veidus, kā pavadīt bērna brīvo laiku - sports, piemēram. Pat piespiedu kārtā, ja ir tāda nepieciešamība.
25.03.2014 12:12 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Riry, pēc tava komentāra varēja saprast, ka nav jēgas neko darīt! Tā jau nu gan nav. Var darīt un ir jādara.
25.03.2014 12:13 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
draudzenes gimene aug 5 berni, 4 no tiem ir kartigi macas, strada utt, viens visu laiku zog metaluznus un pat no vecakiem laulibas gredzenus nozaga, lai varetu uzpipet so sudu, bet audzinaja ta visus vienadi, vnk vinam visi ''draugi'' tadi, vienreiz pameginaja un viss...aizgaja ta lietA!

vipar pretigi, eju ar bernu ara un man vnm kapnu telpa kads sez un velk sitos sudus no tam plastmasas pudelem +alkohols un ta vini tur vemstas un plesas! vienreiz gajam garam un mums piesejas, saka sitos- kadas problemas utt, nostajas prieksa un nelaida leja pa trepem, baisi !
25.03.2014 12:32 |

Reitings 235
Reģ: 11.02.2014
Fēbe Ko tad tu te sēdi. Ej un nes ēdienu uz Āfriku. Iesaku painteresēties mazliet vairāk par to kas notiek Āfrikā un tad pasaki vēlreiz ka esi PRET jebkādiem aizliegumiem. To ka tu neizcelies ar īpašu gudrību esmu jau sen pamanījusi.

Tas ir bizness, labs bizness, nodokļi valstij.

Kāda jēga no dažu eiro nodokļiem, ja pēc dažiem spaisiem pat nodokļu maksātāji nomirst. Valstij tas nav izdevīgi.
25.03.2014 12:53 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Kādi nodokļu maksātāji? Šie spaisa pīpētāji ir nākamais Īrijas,UK kontingents, kas Latvijai tāpat nodokļus nemaksās.

Ir divi varianti:

1.Aizliegt un neiegūt nodokļus vispār ne no lietotājiem(nākamie emigranti) ne tirgotājiem.
2.Iegūt nodokļus no tirgotājiem.
25.03.2014 12:56 |

Reitings 235
Reģ: 11.02.2014
Kādi nodokļu maksātāji? Šie spaisa pīpētāji ir nākamais Īrijas,UK kontingents, kas Latvijai tāpat nodokļus nemaksās.

Starp citu Īrijā ir milzīgs bezdarbs. :D Tas tā, atkal jaunumi priekš tevis.
Kāpēc tu esi tik pārliecināta ka tie ir nākamie ārzemju latvieši? Ja tu nezināji, tad to sūdu lieto netikai jaunieši un bērni, bet arī pieaugušie, kuri diez vai brauks prom!
25.03.2014 13:01 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es laikam piekritīšu viedoklim, ka šī ir sava veida dabiskā atlase. Par lietošanas sekām visi ir informēti un ar varu neviens neko neliek darīt. Cik var glābt ''nabaga bērniņus'', kuriem nepastāv nekādas uzvedības normas un morālās vērtības?
25.03.2014 13:09 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Riry, pēc tava komentāra varēja saprast, ka nav jēgas neko darīt! Tā jau nu gan nav. Var darīt un ir jādara.

Es runāju nevis par "nav jēgas", bet par to, kurš ir vainīgs un kāda katram no mums ir atbildība par notiekošu. vēlreiz atkārtošos:
Man riebjas fakts, ka tas viss notiek tik vienkārši. Katru vest pie prāta mēs nevaram, bet padarīt to lietu mazāk pieejamu gan var. Lai vismaz pacīnās un pabaidās nevis atklāti klauvē un dabū.

Ir jādara un var darīt, bet ne jau vainojot vecākus, skolu, mani un vēl sazin ko. Tas ir bars ar indivīdiem, kas izdarījuši izvēli. Ir jāsaprot, ka jaunieši nav kkāds mistisks radījums, kas darbināms ar tālvadības pulti. Katram no viņiem, neatkarīgi no vecākiem un visa pārējā, ir sava galva. Cits stāsts, kas tajā galvā iekšā.
Ir jācenšas mazināt iespējas piekļūt šādām vielām, jo vēlmi diez vai apspiedīsim. Tā ir utopija katru uzrunāt un pārmācīt, un te nav nekāda sakara ar bezjēgu u.c. lietām.
26.03.2014 10:20 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Mjāa.. Es laikam to nosauktu par dabīgo atlasi - stulbākie izmirst :)

Nez, es to sūdu nepīpēju, un man vienalga, ka to dara citi.

https://www.youtube.com/watch?v=IZ6kHa2RLvQ
26.03.2014 10:40 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Laikam deputāta dēls iesaistīts spice tirdzniecībā. Cik, tādā gadījumā, vēl ir tādu deputātiem pietuvināto personu?

http://www.apollo.lv/zinas/zinams-kam-bijusas-paredzetas-deputata-delam-iznemtas-legalas-narkotikas/643919
27.03.2014 09:13 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Meitenes! Vai esat klejojot uzdūrušās kādam labam video materiālam (īsfilmai, intervijai utt) par spaisiem krievu valodā??
Es taisu te programmu, bet man latviski vairāk viss zināms spaisu sakarā..
27.03.2014 13:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)