Legālās narkotikas

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Tikko noskatījos De facto sižetu par legālajām narkotikām: https://www.youtube.com/watch?v=Zi2pAckNfh0. Man gribas teikt - vienkārši ārprāts! Man paliek bail iedomājoties par to, kas šeit notiks pēc 10 un pat mazāk gadiem, ja viss tā turpināsies. Man būs jājūtas apdraudētai, izejot ārā no mājām, cerot, ka mani neapzags un nepiekaus kāds satrakojies spice lietotājs, kurš vēlas iegādāties jaunu devu? Nerunājot nemaz par bērnu laišanu vienus uz skolu un dažādiem pasākumiem. Un tie mazie bērni, kas tagad šo mēslu lieto - nākotnē dzīvos uz invaliditātes pabalstiem, jo būs kļuvuši par dārzeņiem, kā video tika minēts?

Nesen tieši redzēju video par vienu sievieti, kas manā pilsētā strādā ar cilvēkiem, kuriem ir atkarības. Jaunākajam viņas klientam ir tikai 9 !!!! gadi. Kas notiek ar pasauli?! Kā var šādas vietas darboties n-tos gadus un nespēt izdomāt veidu, kā šīs bodītes apkarot?!
24.03.2014 10:17 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Pa TV reklamējās, ka visas bodes ir aiztaisītas, tad sanāk, ka atkal jau plaukst un zeļ?

kad tad reklamēja ? Man jāved suns ārā es varu iečekot strādā vai nē .... :D
24.03.2014 13:41 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Šķiet, ka valsts nemaz īsti negrib apkarot šo sērgu

tak paši leglizēja un tagad īd, ka ir slikti.
24.03.2014 13:42 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
weee, http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/497973-stop_drugs_bloketas_visas_legalo_narkotiku_tirgotavas_riga
Bet laikam tukša muldēšana atkal. :D un 40.. domāju, ka ir vēl 140
24.03.2014 13:44 |

Reitings 9917
Miss Joker, redz, Tu to spēj novērtēt - malace!
Bet ir daudz cilvēku, kuri būtu ar mieru atdot visas savas grāmatas un drēbas, lai tikai mamma vairāk būtu blakus. Mēs esam dažādi , arī man brīžiem skaisto grāmatu un smuko kleitu vietā gribējās , lai mamma paspēlē ar mani riču-raču ... bet tas ir ļoti individuāli citi spēj novērtēt, ka vecāki dēļ viņiem cenšās a citiem izņemot vecākus nevienu un neko nevajag
24.03.2014 13:46 |

Reitings 9917
Luī, tas bija uz Valentīndienu :D bloķētas nozīmē , ka viņi no 19:00-21:00 nelaiž nevienu tur iekšā, a pēc tam viss atkal strādā ...
24.03.2014 13:48 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Bet ir daudz cilvēku, kuri būtu ar mieru atdot visas savas grāmatas un drēbas, lai tikai mamma vairāk būtu blakus. Mēs esam dažādi , arī man brīžiem skaisto grāmatu un smuko kleitu vietā gribējās , lai mamma paspēlē ar mani riču-raču ... bet tas ir ļoti individuāli citi spēj novērtēt, ka vecāki dēļ viņiem cenšās a citiem izņemot vecākus nevienu un neko nevajag

Bērns, kurš pats nepelna un neuztur savu mājvietu nesaprot, ka ir jāstrādā, lai būtu, ko ēst un jumts virs galvas.
Ir tik viegli pateikt, ka vecākiem vairāk jāvelta laiks saviem bērniem, bet, ja esi vientuļā māte ar diviem bērniem, tad diez cik daudz naudas un laika nav. Kā man draugs teica: "kad biju maziņš un mammai prasīju nopirkt končas, bet viņa teica, ka nav naudas, es nevarēju saprast - kā nav naudas? Viņa taču nopirkusi kartupeļus, gaļu un saka, ka nav naudas, lai nopirktu konfektes."
24.03.2014 13:51 |

Reitings 1267
wee, nopietni? Aiiiiiiiiiiiiii bļāviens :D
Bet es tiešām nesaprotu kadēļ valsts klopē ar ausīm. Kamēr pašu bērni nesaslims ar šo sērgu, tikmēr jau rupji sakot pohuj viņiem. Valentīna dienā nedrīkst smēķēt, citās drīkst? Vajadzētu būt otrādi. :D
24.03.2014 13:52 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
weee

Protams ka es arī jaunībā gribēju ar mammu pavadīt laiku, it īpaši dēļ tā ka es tiku audzināta bez tēva, parasti ģimenē ir vismaz viens cilvēks ar kuru var pavadīt laiku, bet man lūk tāda nebija, bet es neuzskatu ka tā ir vecāku vaina ja bērns pa kluso izmeiģina šīs vielas, arī paraug bērni ar paraug vecākiem muļķības pēc var iedomāties izmeiģināt tos dranķus. Šeit vienkārši nav jēga meklēt vainīgos, vienkārši jācenšas visu virzīt tā lai no šīm iestādēm mēs tiktu vaļā.
24.03.2014 13:53 |

Reitings 9917
Bērns, kurš pats nepelna un neuztur savu mājvietu nesaprot, ka ir jāstrādā, lai būtu, ko ēst un jumts virs galvas.
Ir tik viegli pateikt, ka vecākiem vairāk jāvelta laiks saviem bērniem, bet, ja esi vientuļā māte ar diviem bērniem, tad diez cik daudz naudas un laika nav. Kā man draugs teica: "kad biju maziņš un mammai prasīju nopirkt končas, bet viņa teica, ka nav naudas, es nevarēju saprast - kā nav naudas? Viņa taču nopirkusi kartupeļus, gaļu un saka, ka nav naudas, lai nopirktu konfektes."

nu tad lai nebrīnās, ka bērnam pēc tam nav daļas gar to ko tur vecāki runā ... Varbūt nav naudas konfektēm , bet bija laiks ko veltīt ... Ja Tu man parsītu konkrēti par mani , tad es labāk vienu dienu nopērku mazāk kartupeļu vai pati būšu pusbadā, bet manam bērnam būs konfektes.
Reizēm mani pārsteidz , cik ātri mēs aizmirstam , kad pašas bijām mazas. Vecākiem bieži bērnu problēmas liekas kaut kas tik tāls un nepatverams, kā mazajam cilvēkam saprastu kur nauda rodas. Katram ir jābūt savā vietā , bērnam bērnībā un pieaugušajam pieaugušo dzīvē. Un ja vecāki mazāk domās par naudu un vairāk par savu bērnu emocionālo stāvokli, jo mazāk jauniešī skries uz točkām .

Luī,goda vārds , pie tam es esmu vairākkārtīgi novērjosi agresiju tieši no stopdrugs puses. Tie sapīpējušies jaunieši uz sienām neraksta.
Vispār, visvairāk žēl sētnieku, viņš reāli nav vainīgs , ka kāds kaut ko kaut kur tirgo vai pīpē , bet viņš nabags norītiem tā šrubē asfaltu un ēku, kas visa sazīmēta un nolieta
24.03.2014 14:02 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
jaunieši unbērni kuriem nav 18 ,ir vecāku apgādībā . vECĀKU VIETĀ LIKTU JELGAVĀ , VAI vienalga kādas iestādēs ,un lai ārstē ,tādus....
24.03.2014 14:03 |

Reitings 9917
Miss Joker, nu re tad Tu zini par ko es runāju. Es jau nesaku , ka vainīgs ir kāds konkrēti. Liela ietekme ir attiecību kopumam, ko ietekmē daudzi faktori un lielu daļu no šiem faktoriem mēs varam ietekmēt
24.03.2014 14:05 |

Reitings 1267
Sen jau uzskatu, ka ir nepieciešama tāda kadetu skola kā seriālā 'Kadetstvo' :D Krievu laikos tāda Latvijā bija, kādēļ tikai likvidēta, nav ne jausmas. Bet visus šos atkarībniekus un ne tikai atkarībniekus, bet mazos huļigānus derētu tur izskolot par večiem, protams, ar vecāku piekrišanu, jo ne vienmēr vecāki paši tiek galā ar savu sabojāto pusaudzi, tad lai kārtīgi veči ar stingru vārdu izskolo. Kā armijā un arī spaiss nebūs pieejams. Bet tā ir tukša sapņošana :D
24.03.2014 14:09 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Jā, bērniem ir jāvelta laiks, kaut ir 4 bērni un vientuļā māte.

Man bērnībā bija tā. Mūs mamma un tētis cik varēja ņēma visur sev līdzi, maksimāli laiku pavadīja ar mums, bija reizes, kad palikām mājās, tad bija sūdi sataisīti, man mati nogriezti, sekss ir labs dziedāšana, tēta fotokameru izvilkšana un vienas kamers saplēšana, utt, bet nebija nekādu spaisu, nekādu sūdu pīpēšanas, nekādas dzeršanas un pāragra seksa. Mums bija kaimiņu bērni ar ko mēs dauzijāmies līdz melnai naktij, kad mums vecāki ļāva, mēs labi mācījāmies un ļoti labi zinājām ko var un ko nevar. Pirmo glāzīti mēs pamēģinājām mājās nevis kaut kur aiz stūra un nevajag muldēt, ka tagad vecākiem ir tik smagi... Agrāk arī bija, bet viņi bija iecietīgāki, vairāk spēja panest un nečīkstēja.

Es lepojos ar saviem vecākiem un to, ko viņi man ir devuši. Viņiem vienmēr mēs rūpam, pat tagad un viņi nekad nesaka, ka viņiem nav laika vai šausmīgi pārguruši.

Nevajag celt, ko nevar nest!
24.03.2014 14:12 |

Reitings 9917
Nevajag celt, ko nevar nest!

nu tieši tā ... mēs visi zinām kā bērni rodas un , ka liela māksla tam nav vajadzīga, sūdi jau sākas tad , kad tam mazajam cilvēciņam parādās stiķi un niķi
24.03.2014 14:16 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
visus tādus jauniesus uz tam arstu iestādēm un miers...tagad jauzmanas daudz ,kad ej uz ielas...nepatik ja iet jauniesu bars pretim ,,,,,
24.03.2014 14:16 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Mani vecāki arī daudz strādāja, bet mēs ar brāļiem bieži bijām mājās vieni, bet mēs atradām kā savu ikdienu padarīt interesantu. Pēc skolad mēs izmācījāmoes un darījām savas lietas. Vasarā vispār mājās tikai ēdām un nakšņojām. Pat dators mums neinteresēja. Ok mēs dzīvojām laukos, bet būtībā, arī daudz laika tika pavadīts arī pilsētā, kur zinu, ka nevienam no mūsu kompānijas neienāca prātā kadas debīlības darīt. Un tur arī nav saistība ar vecākiem, bet gan ar pašu savu galvu, ja cilvēkam tai galvā nekā nav, tad vecāko to nespēs izmainīt, kā tikai pats. Manam brālim bieži piekasās un draud viens cilvēks, ir jau vērsies policijā, bet tā puiša vecāki ir bezspēcīgi, un tas puisis jau sāk draudēt manam mazajam brālim. Bet tas puisis ir bērns nu vēl nepilngadīgs, bet nu vecāki viņam saka vienu, bet tam puisim ir pilnīgi vienalga un dara tālāk savas debīlibas. Nu ir tupi cilvēki un tur vecāki neko nevar padarīt. Nu nevajag domāt, ka visiem vecākiem ir vienalga. Ir bieži tā, ka normāliem vecākiem ir tādi bērni, kas uhh dara ko grib, bet mājās tēlo baltus un pūkainus.
24.03.2014 14:18 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nu agrak jau berni ari uz katra stura neilietojas. Tomer uzskatu, ka laiki ir citi neka agrak. Piemeram, agrak skolotaji bija jaciena, nedod Dievs tu skolotaju dirst pasutisi. A kas Tgd?! Skolotajus nekada verte netur.
Ta ka neuzskatu, ka pilniba vainu var uz vecakiem novelt, drizak uz sabiedribu kopuma.
24.03.2014 14:18 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Kārtīgi audzināts bērns nekad neatļausies skolotāju pasūtīt dir*t
24.03.2014 14:27 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Mr.Penguin, ja vecāki audzināšanas laiku ir palaiduši agrām, tad tas bērns tāds izaugs, pasūtīs arī viņus dirst. Vecāki tik rokas noplātīs, kā tad tā, viņu ideālais bērniņš tāds pēkšņi palicis, bet viņš jau visu laiku tāds bija, jo viņam nav bijis no kā ņemt labu piemēru - ģimene, draugi, apkārtējie, vide kopumā.

Reizēm bērns ir spējīgs izsisties pats redzot visu to slikto, reizēm vienkārši padodas un dzīvo tai ellē.

Nu, manā bērnībā bija sīkie, kas vilka dūmu un ierāva jau sīki, bet tur bija pamati švaki ģimene tāda vai arī inteleģentie vecāki, kas apspiež savus bērnus un tie, tad pa kluso visu ko darīja.
24.03.2014 14:29 |

Reitings 9917
neesmu pārliecināta, bet pieļauju, ka solas vecuka bērnu vairs nepāraudzināsi, man šķiet, ka bērns uzvedības modeli un skatu uz lietām iegūst ap 3-4 g.v . Bērns , kurš jau skaidri zin, ka skolotāja ir stulba , diez vai savas domas mainīs. Nu par vēlu audzināt, kad pats jau ir izaudzis :)
24.03.2014 14:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)