Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

pirsings mele

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Tatad jautajums tam kuram ir/bija mele pirsings. cik ilgi ir ? Cik ilgi dzija? cik ilgi nevarejat normali paest? ar ko kopat? ko edat?zinu ka nevarot est piena produktus pirmas 2 dienas.
23.03.2014 15:56 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Neesmu tipiskais gadījums, jo mēle nesapampa nemaz, pirmajā vakarā ēdu spagetti un tostermaizes, uzdzerot karstu tēju :D Apdzija pa nedēļu :)
23.03.2014 15:59 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Ir ilgi, vairākus gadus, tapēc slikti atceros sākuma posmu. Dzija diezgan ātri. Nedēļas vai duvu laikā nebija vairs sapampusi mēle, iemācījos apieties ar štruntiņu mutē gan pēc ilgāka laika, daudz nācās uzkost ēdot, kamēr pieradu. :D
Nekopju nekā īpaši, mutes skalojamais līdzeklis, cik bieži zobiem tiek, tik bieži arī tam. :D
Ēšanas paradumi netika ietekmēti no tā, ka parādījās pīrsings.
Par piena produktiem nezinu - man neinteresēja. :D

Pīrsings ir tikai un vienīgi man pašai, nevis, lai citiem mēli rādītu. Runājot ar nepamana citi.
23.03.2014 16:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man mēle bija uzpampusi kādas 5 dienas, grūti bija ēst vel kādu laiku pēc tam jo nemitīgi uzkodos uz pirsinga. Man pēc izduršanas otrajā dienā ļoti berza un sāpēja mēle tākā noriskēju un pa nakti izņēmu laukā, paldies dievam no rīta viss bija labi un varēju dabūt atpakaļ :D un neberza ar pēc tam vairāk. Es muti patstāvīgi skaloju pēc ēsšanas ar mutes skalojamo. Par to ka nevar ēst piena produktus es īpaši neuztraucos, ēdu tā pat, un tā kā bija mana dzimšanas diena tad arī kūku un aliņu kaut kā dabūju iekšā.

Pēc izduršanas gan uzzināju tādu faktu ka cilvēks var uz mūžu sākt šļipstēt, bet man noveicās, tas nenotika :D
23.03.2014 16:05 |

Reitings 992
frivolous
tad jau tev dikti noveicas, es arii domaju durt tuvakajas dienas, bet gruti sanjemties, ceru,ka atri vis tur sadziis, jo man darbaa jaruna ar cilvekiem augstakais 2 dienas varu tur isti neko nerunat , bet vairak gan nee :D
cloo
es jaua rii prieks seviim to gribu, meli tpt iezi nevienam neradu taa,ka domaju nemainisies nekas :D
Miss Joker
jaa par to slupstesanu arii biju dzirdejusi, jasezh majas un jalasa skali gramata lai varu normali parunat :D

un kaa jums zobu stavoklis? kadreiz esat nolauzusas zobus del pirsinga? es domaju, pec sadzisanas obligati mainit uz plastmasa bumbinjam jo bail,ka nenolauzu zobus :O
23.03.2014 16:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
un kaa jums zobu stavoklis? kadreiz esat nolauzusas zobus del pirsinga?

Vairākus gadus man ir un vel neesmu nolauzusi :D Un velkāju metāla bumbiņu. Pirmajā gadā gan atsitu dažreiz pret zobiem, bet pēc tam kad tā kārtīgi pieradu tā tas arī vairs nenotika :D
23.03.2014 16:31 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Klade - Nav jau tā, ka vispār nevarētu parunāt, bet nedaudz jāpiedomā kā runāt, kad tā mēle sapampusi. :D Tiksi galā. :)
Par to, ka priekš sevis dūru, ieminējos, ja nu sāk parādīties ''priekškam jākropļojas'' komentāri. :D
23.03.2014 16:34 |

Reitings 992
cloo
nu jaa es ar dazus komentarus esmu dzirdejusi, kko tadu, jo man ir bijis uzaci, un 2x lupa, bet nekadu dizo retu nav palicis, bet sava mele ko grib to dara, nav ko citu mutee list :D
23.03.2014 17:00 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
Duršana nesāpēja vispār, nepiepampa nekas vispār, tajā dienā baidījos kko ēst stingru, cietu, ēdu jogurtus, nākamajā visu ko gribējās , pat vīnu dzēru :D
bet zinu kam traki gājis, ka nedēļu uz jogurtiem dzīvo utt. :)
23.03.2014 17:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits