Apsmiesana

Reitings 36
Reģ: 19.09.2013
Sveikas

Atvainojos ka nav garumzimju un varat ari labot manas rakstisanas.

Macos anglu skola un lieta tada ka pagasgad mums klase uzradas jauninais Lietuvietis, taka mums klase bij Lietuviesi vins atri vien ari iejutas klase. Pirmaja diena jau man pieversa pastiprinatu uzmanibu vins vareja uz mani skatities veselas 2 minutes bez apstajas, es tam ipasu uzmanibu nepieversu vins biezi man stundas gribeja ar mani runat un nevareju vienreiz pat testu pildit jo vins bij blakus un nelika man mieru. Visu laiku skatijas uz manis bez apstajas un sauca manu vardu visu laiku, man jau bij vienalga es jau tik ignoreju vinu ka vien vareju bet vienreiz vins man apsedas blakus un uzrakstijas uz lapas sirsinu un kada vardu un manejo, es jau grasijos mest miskastes bet draudzene savaca nezinu kapec. Pec kadas nedelas tapati draudzene skatijas sava somina un atrada to lapinu kuru vins man bij rakstijis mes izdomajam ka to sirsinu varetu izgriezt un nakama stunda vinam iedot lai redzetu vina reakciju, pienaca nakam stunda es jau biju apsedusies pie sola un ienak vins ar saviem draugiem vins nevis pie viniem sedeja bet gan blakus pie manis. Vins jau saka ka jau vienmer uz manis skatities un tad es iznemu to lapinu ko vins man rakstija un iedevu vinam ar piebildi (Ludzu mans dargais) nepagaja pat viena sekunda kad vins jau aizgaja prom no manis un lapinu bij atstajis, pec si gadijuma vins vins vispar pat uz manis neskatijas kadas 2 nedelas es to izdariju jo zinaju kadi ir vina nodomi uz mani laikam ievilt gulta vai ka, Pec kada laika vins atkal man saka pieverts uzmanibu un nelika man mieru bet driz jau pienaca, vasaras brivlaiks un biju aizbraukusi uz Latviju paris nedelam bet pec tam jau pienaca Septembris kad skola jau atkal sakas. Pirmaja skolas diena es atkal satiku vinu bet es ieveroju ka vins skatijas uz manis kad ar draudzenem runaju, biju jau dzirdejusi ka vinam ir draudzene lidz ar to vins man lika mieru bet pec paris menesiem vins ar savu draudzene izskiras un atkal saka man pieverts visu laiku uzmanibu un nelika man mieru. Lidz vienu dienu vins saka pret mani palikt rupjs un saka mani saukt par zirga galvu vins mani ta sauca katru dienu un visur kur mani redzeja, vins pat saka man klase ar papirisiem man mest visu laiku nepatraukti tas bij katru stundu un Par cik vins zin ka esmu not latvijas vins uzkata ka cilveki no Latvijas ir zirga galvas es jau tikai ignoreju, protams es ar skolotaju runaju bet vina tikai adbild ka zin par to vins mandara. Vienreiz mes gaidijam kad jau varesim iet lauka no klases un vins staveja tur pat blakus un iemesta man seja ar netiro tafelas lupatu man tiesi seja, un vel teica vienam puisim lai sis man ar met bet vins to neizdarija. Es nesaprotu kapec vins vispar mani apsmeij un izsturas pret mani, es vienreiz vinam klase vinu nosudzeju ko vins bij man izdarijis un kad gaju ara no klases ar draudzeni vinsman gaja aizmugure un vins pienaca tuvak man un ar savu udens pudeli un uzleja virsu uz jakas pec tam vienkarsi aizgaja prom. Es nezinu kapec vins pret mani ta dara, pec tas reizes es velejos vinam atriebties nakosaja diena vins kajau vienmer apsaukaja visadus lamu vardus un apmetaja ar visadiem huinam, bet es vinam ejot garam ne ipasi stripri bet usitu vinam pa galvu es uzreiz apsedos un paskatijos uz vinu un vareja redzet ka vinam tas nepatika un vins mani nepatiesi sudzeja skolotaja ka es izmantoju telefonu stundas laika. Skolotaja man vinai dot savu telefonu jo pec tam butu nepatiksanas ja nedotu telefonu, del ta es piegaju pie vina un ar piltspalvu vinam seja iezimeju ta lai vinam butu vina netira.Es vairs nevaru vinu izturet es jau jautaju kapec vins ta dara draudzene un mammai bet vinam bij tada versija ka vins ta dara jo es vinam taka ateicu jo man vins nepatika vairak par klases bierdu, vins jau pilnigi mani apsmeij un es nevaru normali macities ka vins man aiztiek visu laiku.

Meitenes ko man darit ko jus varetu man ieteikt? ko darit vai ari es pielavu kadu kludu ko man nevaidzeja darit? vai ari varat pateikt ka jus esat tikusas galu kad jus kads apsmeja, es butu loti pateiciga ja jus man ko varetu ieteikt.

Pladies.
22.03.2014 23:29 |

Reitings 36
Piedodiet par rakstisas kludam.
23.03.2014 17:57 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu Amnile un Miss Joker
23.03.2014 17:58 |

Reitings 242
Reģ: 02.03.2014
When I'm good I'm very, very good, but when I'm bad, I'm better.

Es arī tomēr esmu par to lai tu stātos viņam pretī, nav vairs ko zaudēt, viņš visu laiku tā teikt uzprasījies, nu tad dod viņam pretī. Parādi to, ka esi spēcīga, nevis vāja. Iemetīsi viņam ar to lupatu, tas nekas, ka tā nav pieņemts darīt. Ja viņš tev var bet tu viņam nē? Viņš acīmredzot nebaidās, bet arī ja tu nebaidīsies viņš apjuks. Tu taču cīnies par sevi un savām tiesībām. Neļauj kādam muļķim tevi teorizēt un ne tikai tevi.
23.03.2014 18:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu tad dari viņam pretī tā kā viņš, bet vel pa virsu visu citu priekšā viņam paprasi "Kas tu atkal būsi nīkulis un iesi pasūdzēties skolotājai?" :D
Vispār ja es gribētu būt baigi ļauna tad sāktu viņu saukt citu priekšā par zagli un nīkuli un lupatu. Ja tās ruunas par to ka viņš ir zaglis vairāk tiktu uzsvērtas klasē tad pēc tam gan viņš būtu klasē tukša vieta.

Bet tā nevajag darīt, vienkārši neuztver visus tos ļaunumus ko viņš dara tik personīgi, bet gan vairāk kā spēli un dari viņam pretī to pašu :D un tik liec viņam saprast to ka ar sūdzēšanos viņš neizspruks cauri tā pat :D Ja sūdzas tad iemauc viņam vel :D

Bet nu šis nav pareizais variants es domāju :D Es vienkārši tā izdzīvoju pamatskolā līdz visi ar kuriem kašķējos kļuvām par labiem draugiem :D

Otrs variants iet pie vadības un par to runār vai ar ģimenes locekli to izrunāt, varbūt tad atsauktu uz skolu viņa vecākus un ar to varētu tikt galā kā nākas.
23.03.2014 18:04 |

Reitings 369
kaskos Kāds sakars skolotājas TICTAC ar tevis apcelšanu?
23.03.2014 18:04 |

Reitings 36
pirms kada menesa vins man ar tadu planu gramatu man pa galvu uzsita ejot garam tikai tadel ka es vinam nejiedevu lapinu ko mums vajadzeja panemt, no viena plaukta es ta padomaju nu i nahuj eij tu pats panem tas lapinas rokas ir kajas ir taka aiziet pats vari.
23.03.2014 18:06 |

Reitings 242
Reģ: 02.03.2014
Miss Joker ++ pilnībā piekrītu
23.03.2014 18:06 |

Reitings 36
Jo es vinu klusitinam nosudzeju skolotajai ka vins tas bij kas nozaga bet es jau tasinibu teicu nu nevaidzeja man to darit del ta vins man ari uzleja virsu udeni kad izgaju no klases ara.
23.03.2014 18:09 |

Reitings 17203

kaskos
pirms kada menesa vins man ar tadu planu gramatu man pa galvu uzsita ejot garam tikai tadel ka es vinam nejiedevu lapinu ko mums vajadzeja panemt, no viena plaukta es ta padomaju nu i nahuj eij tu pats panem tas lapinas rokas ir kajas ir taka aiziet pats vari.

Nākam reiz sper viņam pa pautiem :D Varbūt tad sapratīs ka ar tevi joki mazi :D

Reitings 369
Un vispār, man šeit dažas meitenes atgādina tās, kuras manā skolas laikā apcēla - čaļi paķircināja un no tā tika uztaisīta pasaules traģēdija. Lieki piebilst, tad arī sākās fiziska aizskaršana un pazemošana, jo bija forši skatīties, kad viņas cepjās.... Respektīvi - vienāda intelekta cīņa, jeb iesaistīšanās kaujā ar muļķiem, kuri noveda līdz savam līmenim un sakāva ar savu pieredzi. :D

Reitings 1493
Jā, tā sūdzēšanās, protams, arī can go south.
Bet rūpīgi nobried vienam vai otram - atmaksai ar tādiem pašiem paņēmieniem, pirms kaut kuru no variantiem uzsāc. Jo par to otru iespēju man būtu tikai viens ieteikums - ja met viņam pretī ar lupatu vai ja nosauc par zagli un Tavas uzmanības diedelētāju visu priekšā - dari to pārliecinoši!!! Pusaudži, manuprāt, nepašpārliecinātību sajūt kā haizivis asinis. Tāpēc, ja par to īpaši nemācēsi pastāvēt, par to var tikai pasmieties. Atceros mūsu skolā piemērus vairākus. Pāris meitenes arī ilgstoši apcēla vnk tāpēc, ka bija citādākas (nu mums vispār bija ļauna klase...), un viena no viņām riktīgi sāka pretī maukt, tā dusmīgi, bet vienmēr tā dēļ piesarka. Viņai pēc tam vēl vairāk dzīves nebija, diemžēl..
Tāpēc, ja izvēlies šaut pretī viņam replikas vai ko tādu, iepriekš (ok smieklīgi varbūt :D ) patrenējies un galvenais - apzinies sevī to sajūtu, ka viņš ir niecība un Tev par viņu nāk smiekli.. :)
23.03.2014 18:11 |

Reitings 36
Miss Joker, skatisos pec situacijas jo es vinu jau nosudzeju un tagad tikai atliek vien gaidit vai kas mainisies vai ne savadak tiesam naksies vinam ar to pasu preti to ko vins man.
23.03.2014 18:13 |

Reitings 36
DaYa, Mes jau ar draudzenem par vinu smejamies cik vinam ir zems dzives limenis.
23.03.2014 18:18 |

Reitings 17203
Goda vārds ja tā padomā, man liekas ka jungļos izdzīvot pie pie plēsīgiem zvēriem ir lielāka iespēja nekā izdzīvot huligānismu skolā :D

Manā gadījumā, tas kas mani apcēla bija ienācējs no citas skolas, sākumā viņš mani apcēla drusciņ, to es vienkārši noignorēju, bet tik līdz viņš sāka pārspīlēt es ar viņam gan mutiski sākumā teicu lai liekas mierā, bet tā kā viņš nepaklausija tad ātri vien viņam sadevu tādā pašā garā kā viņš centāsm mani nolikt, rezultātā ja kādreiz viņš vel ko man pateica tad man pat nekas nebija jādara, uzreiz atradās citi cilvēki kas manā vietā viņam pateica to ka viņš ir niecība un es tik varēju pasmīnēt par to. Es principā skolā biju draudzīgs cilvēks, bet ja mani ar nokaitina tad ar pašu nelabo varēja redzēt, sūdzēties gan nekad nesūdzējos, vienmēr pati tiku galā.
23.03.2014 18:20 |

Reitings 36
Miss Joker, bet vins pret mani sakuma bij jauks un draudzigs puisis kurs man piesejas visu laiku un dzili skatijas acis bet man vins nepatika vairak ka klases bierds un man ir tada doma ka vins ta dara jo es vinu atraidiju.
23.03.2014 18:27 |

Reitings 369
Jo es vinu klusitinam nosudzeju skolotajai ka vins tas bij kas nozaga bet es jau tasinibu teicu nu nevaidzeja man to darit del ta vins man ari uzleja virsu udeni kad izgaju no klases ara.

Mani šis samulsināja...a kā tu tik droši vari apgalvot, ka viņš nozaga skolotājai tos tiktakus? Tas ir diezgan nopietns apvainojums...un ja nu tas nebija viņš?
23.03.2014 18:27 |

Reitings 17203
Miss Joker, bet vins pret mani sakuma bij jauks un draudzigs puisis kurs man piesejas visu laiku un dzili skatijas acis bet man vins nepatika vairak ka klases bierds un man ir tada doma ka vins ta dara jo es vinu atraidiju.

Bet viņš jau pēc tava atraidījuma izvēlējās uzvesties kā kretīns, nu tad vajag viņam ar parādīt ka viņš tā neizspruks cauri sveikā.
23.03.2014 18:30 |

Reitings 36
Andrita, jo es pati redzeju ka vins izvilka no vinas maisina vins to izdarija loti atri.
23.03.2014 18:33 |

Reitings 36
Miss Joker, bus ta vien jadara bet vins pec tam atkal piesejas pie manas draudzenes kuru vins vinu nelika miera bet vina ari vinam lika noprats ka vinai vins neintrese un lidz ar to vinai tas pats liktenis ka man jo vins palika rupjs pret vinu.
23.03.2014 18:37 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
šito visu palasot man jau liekas, ka tu pa daudz sūdzies. iemācies pastāvēt par sevi. mūsdienās lielākajai daļai skolotāju īstenībā ir vienalga, ka kāds kādu apsmej, jo ir svarīgākas lietas par ko domāt.
23.03.2014 18:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)