Apsmiesana

Reitings 36
Reģ: 19.09.2013
Sveikas

Atvainojos ka nav garumzimju un varat ari labot manas rakstisanas.

Macos anglu skola un lieta tada ka pagasgad mums klase uzradas jauninais Lietuvietis, taka mums klase bij Lietuviesi vins atri vien ari iejutas klase. Pirmaja diena jau man pieversa pastiprinatu uzmanibu vins vareja uz mani skatities veselas 2 minutes bez apstajas, es tam ipasu uzmanibu nepieversu vins biezi man stundas gribeja ar mani runat un nevareju vienreiz pat testu pildit jo vins bij blakus un nelika man mieru. Visu laiku skatijas uz manis bez apstajas un sauca manu vardu visu laiku, man jau bij vienalga es jau tik ignoreju vinu ka vien vareju bet vienreiz vins man apsedas blakus un uzrakstijas uz lapas sirsinu un kada vardu un manejo, es jau grasijos mest miskastes bet draudzene savaca nezinu kapec. Pec kadas nedelas tapati draudzene skatijas sava somina un atrada to lapinu kuru vins man bij rakstijis mes izdomajam ka to sirsinu varetu izgriezt un nakama stunda vinam iedot lai redzetu vina reakciju, pienaca nakam stunda es jau biju apsedusies pie sola un ienak vins ar saviem draugiem vins nevis pie viniem sedeja bet gan blakus pie manis. Vins jau saka ka jau vienmer uz manis skatities un tad es iznemu to lapinu ko vins man rakstija un iedevu vinam ar piebildi (Ludzu mans dargais) nepagaja pat viena sekunda kad vins jau aizgaja prom no manis un lapinu bij atstajis, pec si gadijuma vins vins vispar pat uz manis neskatijas kadas 2 nedelas es to izdariju jo zinaju kadi ir vina nodomi uz mani laikam ievilt gulta vai ka, Pec kada laika vins atkal man saka pieverts uzmanibu un nelika man mieru bet driz jau pienaca, vasaras brivlaiks un biju aizbraukusi uz Latviju paris nedelam bet pec tam jau pienaca Septembris kad skola jau atkal sakas. Pirmaja skolas diena es atkal satiku vinu bet es ieveroju ka vins skatijas uz manis kad ar draudzenem runaju, biju jau dzirdejusi ka vinam ir draudzene lidz ar to vins man lika mieru bet pec paris menesiem vins ar savu draudzene izskiras un atkal saka man pieverts visu laiku uzmanibu un nelika man mieru. Lidz vienu dienu vins saka pret mani palikt rupjs un saka mani saukt par zirga galvu vins mani ta sauca katru dienu un visur kur mani redzeja, vins pat saka man klase ar papirisiem man mest visu laiku nepatraukti tas bij katru stundu un Par cik vins zin ka esmu not latvijas vins uzkata ka cilveki no Latvijas ir zirga galvas es jau tikai ignoreju, protams es ar skolotaju runaju bet vina tikai adbild ka zin par to vins mandara. Vienreiz mes gaidijam kad jau varesim iet lauka no klases un vins staveja tur pat blakus un iemesta man seja ar netiro tafelas lupatu man tiesi seja, un vel teica vienam puisim lai sis man ar met bet vins to neizdarija. Es nesaprotu kapec vins vispar mani apsmeij un izsturas pret mani, es vienreiz vinam klase vinu nosudzeju ko vins bij man izdarijis un kad gaju ara no klases ar draudzeni vinsman gaja aizmugure un vins pienaca tuvak man un ar savu udens pudeli un uzleja virsu uz jakas pec tam vienkarsi aizgaja prom. Es nezinu kapec vins pret mani ta dara, pec tas reizes es velejos vinam atriebties nakosaja diena vins kajau vienmer apsaukaja visadus lamu vardus un apmetaja ar visadiem huinam, bet es vinam ejot garam ne ipasi stripri bet usitu vinam pa galvu es uzreiz apsedos un paskatijos uz vinu un vareja redzet ka vinam tas nepatika un vins mani nepatiesi sudzeja skolotaja ka es izmantoju telefonu stundas laika. Skolotaja man vinai dot savu telefonu jo pec tam butu nepatiksanas ja nedotu telefonu, del ta es piegaju pie vina un ar piltspalvu vinam seja iezimeju ta lai vinam butu vina netira.Es vairs nevaru vinu izturet es jau jautaju kapec vins ta dara draudzene un mammai bet vinam bij tada versija ka vins ta dara jo es vinam taka ateicu jo man vins nepatika vairak par klases bierdu, vins jau pilnigi mani apsmeij un es nevaru normali macities ka vins man aiztiek visu laiku.

Meitenes ko man darit ko jus varetu man ieteikt? ko darit vai ari es pielavu kadu kludu ko man nevaidzeja darit? vai ari varat pateikt ka jus esat tikusas galu kad jus kads apsmeja, es butu loti pateiciga ja jus man ko varetu ieteikt.

Pladies.
22.03.2014 23:29 |

Reitings 36
Kakenite. Ja man jau mamma zvanis skolai vai ari ies un risinas par to puisi savadak nekas nemainisies. Lapsiga- ja vins man patiesam iemeta to netiro tafelas lupatu seja un vel teica vienam lai to pasu man izdara, vins pat vienai manai draudzenei no Latvietas ari to pasu dara un paris dienas atpakal draudzenei bij loti gari mati un vins vinai meta matos no ediena tadus ka bumbin vaida pikucisus. Kad vina stunda guleja un vins tur bij blakus vins vinai visu laiku metaja papira bumbinas un kad vina piecelas un paskatijas matos visi bij ar tajam bumbinam, vina izgaja lauka no klases un pat raudaja, pec tam kad skolotaja lika nakt atpakal protams mes parsedamies citur lai butu talak no ta idijota un ta pat vins mums metataja vins vinu pat apsmeja ka vina asaras bira bet vina meginaja neraudat visu laiku jautaja vinai kapecvina raud. Lai ari cik berniskigi sis izsklausas bet ta patiesam ir un tas ir tiesam bedigi.
23.03.2014 13:50 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Es laikam tam puisim tā no sirds iemauktu pa seju.
23.03.2014 13:59 |

Reitings 36
Es sen jau butu ta izdarijusi bet it ipasi tiesi visas klases prieksa un ari vina draugu bet no skolotajas man butu riktigie sudie un es nedrisktu taisit nepatiksans savadak skola man neatlaus iet uz izlaidumu:(.
23.03.2014 14:09 |

Reitings 1493
Elīn, vienīgā kļūda - šis knēvelis nav vīrietis... bet piekrītu, visticamāk, viņš tā rīkojas atraidījuma dēļ, jo pārējiem cenšas izrādīt, ka viņam tik ļoti par raksta autori un viņas atteikumu po, ka viņš viņu pat publiski pazemo.
Man skolas laikā bija ļooooti līdzīgi. Bet tajā laikā skolēnu tiesības vai emocionālā vardarbība nepastāvēja.
Tāpēc, kaskos, ja no dabas neesi baigi atcirtīgā, piemēram, lai ikvienā šādā situācijā viņu noliktu pie vietas vai arī, ja nevēlies problēmas ar vadību, vēlreiz vērsies pie klases audzinātājas. Ja viņa konkrētu atbildi nesniedz vai Tev šajā situācijā nepalīdz, pasaki, ka rakstīsi formālu sūdzību par šo skolotāju, skolu! Noteikti uzsver, ka šis skolēns traucē Tavam mācību procesam un ka tā ir emocionāla un arī fiziska!!! taču vardarbība!! Un ja viņa arī uz to nereaģē - tā arī dari!!! Uzraksti iesniegumu, ka ir tāda un tāda problēma, bet tā netiek novērsta.
Pasaki, ka Tev nav iespēju vākt nekādus pierādījumus, ja jau jūs pat telefonu nevarat izmantot - ar ko tad lai Tu kaut ko nofilmē vai nofotografē? Palūdz kādai draudzenei aiziet līdzi un vnk apstiprināt Tevis teikto!!!
Jo tā nedrīkst notikt. Es saprotu, skolas laiks dažiem nereti ir bērnudārza līmenī (nu konkrēti, šim čalim), bet tāpēc ir skolotāji un skolas vadība, lai viņus noliktu pie vietas, ja netiec galā pati. Un Tu taču neesi ar kaut kādu black belt, lai, ja viņš vēl vairāk sapsihojas, varētu viņam kaut ko izdarīt.
23.03.2014 15:18 |

Reitings 36
DaYa- Es par vinu jau uzrakstiju sudzibu un ari draudzene bet vini vienmer saka ka ar vinu parunas lai vins ta vairs nedara bet paskatisos kads vins bus pret mani skola, ja nekas nemainisies tad tiesam sacelsu traci ka vini neko nedara lietas laba jo ta ir vienmer un naksies iet skaidroties ar direktori cerams ka vina mani sapratis un palidzes tikt gala ar to puisi. Paldies par tavu ieteikumu DaYa.
23.03.2014 15:34 |

Reitings 369
Ah, nostaļģija....zini, kāpēc tevi dirsina? Jo tu nevis ņem "to visu vieglāk", bet gan kko skraidi, kko sūdzies, ņemies. Nu jau ir viss, reakciju ir dabūjis, ja sāksi ignorēt, tad ies vēl tālāk un trakāk, jo zina ka tevi var izprovocēt.
Leišiem mēs esam un paliksim žirgas galvas - par cik Rīgas jūras līcis izskatās pēc zirga galvas.
Pats elementārākais, paņem un pajautā, kas ir ar viņu. Dari to divatā, kad viņam apkārt nav "skatītāju".
23.03.2014 16:31 |

Reitings 36
Andrita, es jau vispar nesudzejos sudzies vai nesudzies vins to ta pat daris jo es tikai saku vinu sudzet pirms dazam dienam kad tiesam es vairs nevareju vinu izsturet.
23.03.2014 16:52 |

Reitings 1493
Nepiekritīšu Andrita. Vismaz pēc savas pieredzes zinu, ka savā ļoooooti līdzīgā gadījumā to puisi vnk ignorēju. Reizēm par viņa izgājieniem "spēlēju līdzi" - smējos, reizēm, vnk pagriezos un gāju prom. Nekur negāju, nesūdzējos, un tas vilkās gadiem. Tāpēc, ka, ja es nereaģēju uz kaut ko vienu, viņš meklēja citu veidu. Ja reaģēju tā viegli, neizrādot, ka tas patiesībā aizvaino, tad arī - tas bija iemesls kaut kā drastiskāka izdomāšanai.
Tādā situācijā tādam čalim ir vienalga, ko izdarīt. Ir ievainots viņa pusaudža nūģīgais ego, un viņam vajag visiem pierādīt, kāds viņš ir visvarens. Tur vienaudzis - skolēns, jo sevišķi meitene, ja vien nav ūber-kruta beibe vai pašpuika, kura kaut vai burtiski piespiedīs viņu pie sienas un piedraudēs sašķaidīt degunu, viņam, domāju, neko neizteiks.
Ja vadība tā kārtīgi parunātu, jā, Tu sanāktu sūdzambībele un kas vēl ne, bet viņam vismaz būtu reāls pamats, no kā baidīties - ka var iesaistīt vecākus, ka var no skolas izslēgt vai vēl kaut ko...

Bet tas gan tiesa - varbūt divatā mēģināt uzprasīt, kas viņam par blusu iekodusi.
23.03.2014 17:01 |

Reitings 36
Ja es neko lietas laba nedarisu vai ari nesudzesos nekas ari nemainisies, Vins jau burstiski par mani iesmeij es to izturet nevaru pilnigi vinam velos savarit riktigus sudus ka vins pat mani neiztiks vairak. Un ka var nesudzeties pa kadu kurs tev met seja lupatu un udeni leij virsu?
23.03.2014 17:16 |

Reitings 90
Reģ: 18.10.2013
Man kādreiz bija skolā tāds laiks, kad ar mani tā izrīkojās klases meitenes (bet tas gan bija tad, kad man vēl bija 12-15 gadi). Protams, katru dienu nācu mājās raudādama, bija šīs garās un nepatīkamās sarunas ar mammu un skolotāju. Es biju riktīga nūģe. Man tiešām nebija neviena drauga... atceros to periodu vēljoprojām ar sāpēm. Jā, šogad beigšu 12. klasi ar tām pašām meitenēm, bet liekas, ka esam pat sadraudzējušās. Laika gaitā laikam cilvēki mainās. Ko es tev varu ieteikt- parādi tam idiotam velnu!!! Un noteikti stājies viņam pretī! Godīgi sakot, es pat nebaidītos, ka mani izmet no skolas tikai par to, ka es sevi aizstāvētu kā nākas! ;)
23.03.2014 17:26 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Nu nopietni? Apmētā ar ēdienu, papīra bumbiņām un tāfeles lupatām? Tas ir tāds bērnudārzs. Tak neņem viņu galvā, neej un nesūdzies nekur kā mazs bērns, tas tik un tā neko nemainiis, tik uzkurinās viņu, jo tu pierādiisi tādējādi to, cik tu esi vāja un viegli aizskarama.
23.03.2014 17:34 |

Reitings 36
Skatisos pec situacijas ja nekas nemainisies un skolas vadiba neko nedaris varbut patiesam naksies izmantot pedejo varijantu, bet pladies par to pasu Rosalie.
23.03.2014 17:34 |

Reitings 369
Vispār mani klasesbiedrs līdzīgi mocīja, jo es viņam patiku. Hormoni trako un uzvedas kā psihopāts.
23.03.2014 17:36 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Es viņam parādītu kur vēži ziemo, ja viņš nesaprot pa labam, tad ar viņa paša metodēm un vienu reiz starp kājām ar kāju ar derētu, tad redzēs ko darīs, jo pagaidām izskatās, ka viņam ir vāvere nevis krāns un olas.
23.03.2014 17:37 |

10 gadi
Reitings 4184
izskatās, ka viņam ir vāvere nevis krāns un olas.

++ :D
23.03.2014 17:38 |

Reitings 90
Reģ: 18.10.2013
S80
You made my day! :D
23.03.2014 17:39 |

Reitings 36
Amnile, to nevar tik vienkarsi nenemt galva es jau vinu ignoreju visu laiku un izradijas ka vinam nepatik kad vinu ignore vel jo vairak taka varbut tiesam naksies vinam paradit kur vezi ziemo.
23.03.2014 17:40 |

10 gadi
Reitings 4184
kaskos, tici man, var. Esmu gājusi cauri vēl trakākai situācijai, kur bija nevis viens stulbs idiots, bet veselas 4 personas. Un zini? Vieniigais, kas liidzēja bija ignorēšana. Ar laiku. Ne jau, ja tu viņu vienu dienu ignorēsi, viss mainiisies, bet paies mēnesis, varbūt divi vai triis, bet tas viss beigsies, jo nav jau interesanti, ja cilvēks par kuru tu zobojies neņem tevi galvā.
23.03.2014 17:44 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Sūdzēšanās ar var aiziet divos virzienos, vai nu viss paliks labāk, vai tieši pretēji un viss paliks daudz, daudz sliktāk. Pareizais variants ar īsti nav kā rīkoties, nez es vienkārši viņam pretī darītu tā pat kā viņš man :D Grib to lupatu sejā, nu tad ar dabūs, grib pamērcēties ūdenī nu tad lai tik panāk. Nav pareizi ka tu ļauj viņam tā izrīkoties, tev ir jārāda viņam tas ka tevi tik viegli ar nevar nolikt pie vietas. Ja pēc katras viņa sliktās izdarības tu vienkārši sastinksi tad nekas nemainīsies ja nu vienīgi viņam pašam neapniks, vienkārši saņemies un mauc viņam pretī. Paņem un iebāz viņam to netīro lupatu mutē :D
23.03.2014 17:45 |

Reitings 36
Miss Joker tu mani sasmidinaji :D, es jau to sen butu izdarijusi tikai izradas ka vins ir ari baigais sudzambibele, un uzreiz aizkrietu pie skolotajas ka tads dirsa lidejs jo vins vinai tiesam lien dirsa ta patiesam jo katru reizi kad man ir austina ielikta ausi vins uzreiz saku to skolotaja taka vinam patik mani sudzet biezi. Vins ari izradas ir zaglis jo vins no skolotajas maisina bij 3 TIC TAC pacinas un skolotaja redzeja ka vins edu stundu un pat nevareju adzities ka tas bij vins.
23.03.2014 17:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)