Informācijas cenzūra

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tagad skatos pa TV3, ka Igaunijā un tagad arī Latvijā centīsies ierobežot dažu kanālu apraidi Latvijā, tie, protams, ir Krievijas vai krieviski pārraidošie kanāli...Kā jūs uz to skataties?

Jo reāli sanāk tā, ka ierobežo mūsu iespējas iegūt informāciju, kuru vērtēt pēc katra paša saprašanas. Piemēram, es galvenokārt skatos Первый Балтийский канал un НТВ Мир, bet, ja šos kanālus Latvijā pārraidīt aizliedz, tad man kā šo kanālu skatītājai ši informācija tiek vienkārši liegta! Saka, ka Krievijā tiek slēpta informacija no citu valstu medijiem, bet tad jau sanāk, ka arī šeit tiks darīts tas pats....
21.03.2014 19:27 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Visa sāls slēpjas iekš fakta - ka es Tevi kaitinu, kamēr man nav nekādu emociju pret Tevi. Redzi, Tu esi ieciklējusies uz savu, bet man ir tiešām pilnīgi vienalga ko Tu domā. Teici, ka nevelies strīdēties un es to ņēmu vērā. Bet tu turpini birdināt komentārus viena pēc otra - katrā nākošajā cenšoties pierādīt, ka man nekādā gadījumā nav taisnība. Bez tam piedēvējot man interesantas īpašības - augstprātību, lepnību, iedomību. Un tā tālāk.
Bet redzi - realitātē ir tā, ka es atkārtoju - es neesmu nevienu šeit nākusi mācīt, bet es varu teikt, ka vajadzētu paskatīties šo jautājumu druscītiņ dziļāk. Konkrēi - kā darbojas demokrātija, kas tas ir (utt). Šobrīd tas vairāk izskatās pēc - mans melns un balts ir taisnība - viss pārējais ir augstprātība. Tu nekad neesi izcēlusies ar īpašu piekāpību, bet varbūt tas pat ir labi. ;)

Tu joprojām ironiski smīni? Es šķiet arī sāku. :D
22.03.2014 21:10 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nepaliec smieklīga, Stella, tas ir viss, kas man sakāms. :)
22.03.2014 21:14 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Preses sakarā nevaru nepadalities ar Gerald Celente http://youtu.be/8zRDOOXQsMY (par Ukrainu)
Obama - official asshole.
Prostitute media.
/c/
:D
22.03.2014 21:55 |

Reitings 3031
Par youtube cenzūru. http://youtu.be/-db510Hikt8 Mark Dice ļoti kritizēja mūziķus un arī aktierus a la Beyonce un Miley Curys. WeAreChange dzēstais video par civilajiem bezpilotniekiem bija mans tā kanāla favorīts. Visādas pederastības un maucības drīkst, bet kritizēt to nedrīkst.
23.03.2014 16:47 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Ukraina, īstenojot savu Rietumu partneru diktēto politiku un klausot Rietumu partneru provokatīvajiem ieteikumiem, pati veic savu pašnāvību. Rietumu diplomāti (un viņu pakalpiņi no Polijas, Lietuvas, Latvijas) personīgi piedalījās euromaidana organizēšanā, jauno pučistu valdību personīgi sastādīja ASV neokonservatīvās aprindas ASV valsts departamenta pārstāves Viktorijas Nūlandes un ASV vēstniecības darbinieku izpildījumā. Pēc Nūlandes publiska atzinuma, ASV destabilizācijas centri Ukrainas apvērsumā ieguldīja 5 miljardus dolāru. Tas varētu būt ļoti konservatīvs un nepilnīgs vērtējums. Bet tagad Ukrainas tautai šīs „investīcijas” būs jāatdod ar astronomisku uzviju, jo Rietumi tāpat vien ar savām „investīcijām” nemētājas.
Lai arī Latvija nav nesen salīmēta valsts, arī Latvija ir daudznacionāls, daudzkonfesionāls veidojums, kura vietvalži, līdzīgu motīvu vadīti, jau 23 gadus īsteno uz nacionālu spriedzi fokusētu politiku. Akla rusofobija ir šā režīma de facto ideoloģija. Praksē tas nozīmē, ka vietvalži paši savā teritorijā mērķtiecīgi kultivē etnisko naidu un gatavo „piekto kolonnu”. Ekonomiski Latvija ir tāda pati Rietumu kolonija kā Ukraina: deindustrializēta, deagrarizēta, depopulēta, bez jebkādas attīstības politikas un mērķa, – banānu republika bez banāniem, kas par savu patēriņu norēķinās ar dabas un cilvēku resursiem. Latvijas iedzīvotāji strauji izmirst un izklīst pa pasauli, jo Latvijā tiem nav nākotnes. ASV ģeopolitiskajā stratēģijā Latvijai atvēlēta nožēlojama 5. šķiras marionetes loma – provokatīva nacionālās spriedzes perēkļa loma pie pašas Krievijas robežas.
Pretēji Latvijas mēdijos uzpūstajai kara histērijai, Krievija ne mazākā mērā neapdraud Latvijas teritoriālo integritāti. Kamēr Latvija pati turpina īstenot līdzšinējo tautas genocīda un etniskās rīdīšanas politiku, nekādi citi ienaidnieki mums nav nepieciešami. Latvijas ienaidnieks nr. 1 ir pati Latvija: tās destruktīvā, pašnāvnieciskā politika. Tieši tā nosaka, ka jau paredzamā nākotnē latvieši kā tauta izzudīs, tiks izbarota, izmērdēta un ziedota uz citu valstu labklājības altāra.
23.03.2014 21:03 |

Reitings 3031
Jāpiekrīt Fēbes ieliktajam citātam. Kas to teica, Lapsa?
Es varu nebūt krieviete bet krievi ir mani brāļi un punkC. Bezsmadzeņu nacionālissti lai iet d.st.
23.03.2014 21:23 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Pilnībā piekrītu Fēbes ieliktajam komentāram.

P.S.Un tieši tā, Morgan, latvieši tam var neticēt, jo viņiem tas vienkārši ir nepatīkami, bet pa lielam (neskaitot dažus izņēmumus) tiem pašiem ukraiņiem nav nekāda naida pret krieviem (es runāju par tautu), visi slāvi ir "brāļi", neskatoties uz vēsturi un politiku.
23.03.2014 21:33 |

Reitings 3031
Ukraiņiem kopš PSRS sabrukuma ir mēģināts iemācīt ukraiņu nacionālismu un ienīst krievus, ir grupas kuras necieš krievus bet tas nav ukraiņu vairākums.
23.03.2014 21:48 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ukraiņiem kopš PSRS sabrukuma ir mēģināts iemācīt ukraiņu nacionālismu un ienīst krievus, ir grupas kuras necieš krievus bet tas nav ukraiņu vairākums.

PSRS laikā lielā tautu draudzība bija tikai ārēja, krieviskuma uzspiešana bija jūtama daudz kur. Naids nerodas ne no kā lai arī cik par to maksātu. Daudzi krievi kuri kādreiz emigrēja pa visām PSRS republikām ne īpaši cienīja vietējas tautas, ne valodu, ne kultūru, jo jutās kā saimnieki visur. Bija protams izņēmumi, bet pārsvarā nekas labs nebija. Tas naids pret krieviem nav ne no kā radies, tam bija pamats.
Paprasiet Poļiem, Slovākiem, Čehiem, Ungāriem un citām Varšavas bloka bijušajām valstīm, ko viņi domā par krievu bijušo varu.
23.03.2014 22:15 |

Reitings 3031
PSRS laikā lielā tautu draudzība bija tikai ārēja, krieviskuma uzspiešana bija jūtama daudz kur. Naids nerodas ne no kā lai arī cik par to maksātu. Daudzi krievi kuri kādreiz emigrēja pa visām PSRS republikām ne īpaši cienīja vietējas tautas, ne valodu, ne kultūru, jo jutās kā saimnieki visur. Bija protams izņēmumi, bet pārsvarā nekas labs nebija. Tas naids pret krieviem nav ne no kā radies, tam bija pamats.
Paprasiet Poļiem, Slovākiem, Čehiem, Ungāriem un citām Varšavas bloka bijušajām valstīm, ko viņi domā par krievu bijušo varu.

Atbilstoši tādai loģikai man ir dziļi jāienīst vācieši un pa daļai arī ukraiņi, latvieši un visi kuri sadarbojās ar nacistiskās Vācijas režīmu.
23.03.2014 23:03 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Atbilstoši tādai loģikai man ir dziļi jāienīst vācieši un pa daļai arī ukraiņi, latvieši un visi kuri sadarbojās ar nacistiskās Vācijas režīmu.

Ar visiem var sadzīvot savstarpējā cieņā un sapratnē. Ja abas puses to vēlās.
Tagad Latvijā, Krievi ar Latviešiem sadzīvo draudzīgāk nekā 80to beigās.
24.03.2014 07:54 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Lai aizliedz, ar visām ķepām par.
Ja tu domā, ka šie kanāli ir neatkarīgi, sniedzot objektīvu informāciju, padomā 2x vai tev ar galvu viss ir kārtībā.
24.03.2014 08:11 |

Reitings 3031
Lai aizliedz, ar visām ķepām par.
Ja tu domā, ka šie kanāli ir neatkarīgi, sniedzot objektīvu informāciju, padomā 2x vai tev ar galvu viss ir kārtībā.

Gribetos ieteik 2x padomat vai pasam ar galvu viss kartiba pirms tas tiek ieteikts citiem. Musdienu sabiedribas vienacainiba.
24.03.2014 11:32 |

Reitings 3031
Kapec ir vajadziga mediju dazadiba. Luk raksts par energijas piegades parravumu Krimai no TVNET un RT.
http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/502682-ukraina_samazina_elektroenergijas_piegades_krimai
http://rt.com/news/ukraine-reduce-energy-crimea-721/

TVNET neviena pasa varda par so:
Crimean energy company DTEK Krymenergo said in a statement on its website that accidents on two power lines connecting the peninsula with Ukraine forced it to put them offline on Sunday.

Es nezinu vai ta ir neprofesionalitate vai kas, bet sadus gadijumus es redzu katru dienu.
24.03.2014 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits