Kāpēc tā?

Reitings 79
Reģ: 07.11.2011
Heijaa! Joprojām nevaru lāga attapties.
Stāsts - pāris mēnešus esam ar čali pazīstami un jau pirms 2 nedēļām bija paredzēts nostiprināt mūsu draudzību arī gultā. Pāris iemeslu dēļ tas nenotika. Bet nu vakar tātad - jā, viss jauki, izdzērām šampanieša pudeli, ķeramies pie lietas.
Te pēkšņi kā šis velk prezervatīvu, tā krāniņš noplok. Ok, domāju, kas tur vienreiz, divreiz. Bet tā tas notiek visa vakara gaitā! Ko līdz mainam pozu, tā atkal mīksts!!!
Čalis, nabags, dievojas, ka viņam tā pirmo reizi ir un ka pats nezin ko domāt. Palikām pie tā, ka atkārtosim un tad visam būtu jābūt kā nākas. Man tik stulba sajūta pēc šī vakara, un šaubos vai nākamreiz spēšu būt tik iejūtīga.
Noderētu komentārs no malas, varbūt kādai arī tā ir gadījies un kā izgājāt no situācijas?
20.03.2014 12:50 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Ja jau autore būtu "nesmuka" kā Jūs te sakāt tad diez vai viņai būtu puisis

tas ka esi nesmuka nenozīmē ka nevar būt puisis.
21.03.2014 02:04 |

Reitings 133
Reģ: 14.10.2010
Manejais puisis kad pirmo reizi meiginajam, ari nevareja davut auksa savu celamkranu, bet nolemu meiginat ar vinju velreiz pec tam, tagad izradas labakais milnieks :) vienkarsi stress
21.03.2014 02:11 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Nu, tad jus visas esiet varen negliitas.Kaaaa var puisim nestaavet? Man nekad, nekad nav bijusi taada situacija kad chalim nestavetu. :D
21.03.2014 04:27 |

Reitings 23
Reģ: 21.03.2014
manai draudzenei bija tada situacija un es nolemu pajautat vinas puisim kas tur isti bija jo baiga interese radas vinas puisis teica ka baigi gribejas bet kad ieraudzija vinu kailu "pukite" noviita meginaja aiztaisit acis vis tad bija ok.
21.03.2014 05:14 |

Reitings 416
Reģ: 25.12.2013
negribu nevienu apvainot, bet tam nav sakara ar uztraukumu. kurš vispār kko tādu izdomāja? tad jau pusaudžiem vispār nevajadzētu būt erekcijām.
reālitātē tu vnk nebiji pietiekami smuka viņam
21.03.2014 06:49 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
1337 vot tad kad tev tā būs, tad tu atcerēsies ko cosmo meitenes teica!
21.03.2014 07:55 |

Reitings 79
Reģ: 07.11.2011
Džeisons jā, protams, kā orālais, tā viss stāvēja kā nākas. Kā taisījos pārslēgties, tā atkal viss kaķim zem astes.
1337 tas nav kaut kāds virtuālais draugs. Mēs tiekamies dzīvajā. Un par augumu - eju uz zāli un viss tur ir kārtībā.
Mersssii skan baigi iedvesmojoši.
Kandee nevainīgs nav pēc paša teiktā... :) Nu taču nevar būt, ka 1 pudele uz abiem t.i. 2 glāzes šampīša noņems stieni...tur līdz galīgam pālim vēl tālu.
Miss Joker ooh veselības problēmas...lieliski, tā vēl trūka :D
Es uzprasīju, vai kaut kas ir pilnīgi atšķirīgs no citām reizēm - kaut kādi citi prezervatīvi vai noguris, vai par daudz alkohola. It kā nē, viss kā parasti. Darbu beidza astoņos, mēs ap 12iem ķērāmies pie lietas, alkoholu lieto 1x/2x mēnesī.
21.03.2014 21:17 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
man reiz bija puisis, kurš uzreiz pirmajā reizē pateica, ka nekas īsti nebūs, jo viņam tā esot..vnk īsti nestāv, un tāpēc viņš pirmajā reizē tikai iepazina manu augumu un apmierināja mani..pēc tam jau viss bija ok. Un pieredze viņam nebija maza, vnk pieaudzis vīrietis apzinājās ka tā ir un nemēģināja atrunāties..bet nu ne visi vīrieši to spēj to atzīt..;)
21.03.2014 21:31 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
bija paredzēts nostiprināt mūsu draudzību arī gultā.

Tāda veida apzīmējumu, intīmo attiecību uzsākšanai, vēl nav nācies dzirdēt. Paldies, sasmējos. :D

Tuvāk tēmai.
Piekrītu dāmām, liekas, ka puisis par daudz iesprindzis, baidās nofeilot.

Pazīstu personīgi taidzheru un varu teikt, ka viņa tik tiešām ir neglīta pat priekš sievietes. Nav nekāds brīnums, ka čalim uz viņas nestāv, jo tiekas tikai aiz žēluma.

Tikai patiesi nožēlojams un nelaimīgs cilvēks, savu pašapziņu cels, uz citu cilvēku trūkumiem.
Tāpēc, vienīgā persona, kuru vajadzētu pažēlot ir Fēbe.
21.03.2014 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits