Nesaprotu.

Reitings 18
Reģ: 01.02.2011
Sveikas meitenes. Griežos šeit tikai lai pasūdzētos. :D Nevaru izprast savu vīrieti. Esam kopā jau 4 gadus. Attiecības vislaik ir saspīlētas un tas ka mani nervi ir uzvilkti bieži vairs nav pārsteigums. Mums jau ir kopīgs bērniņš,kuram tuliņ jau apritēs 6 mēnesīši. Attiecības nemaz nevaru nosaukt par attiecībām. Nu vismaz tādas es savas nekad nebiju iztēlojusies.
Lieta tāda,man vienkārši ir apnicis tas,ka dzīvojam kopā bez maz vai takā māsa ar brāli. Vispār man nekādu uzmanību nepievērš. Es cenšos tuvoties,cenšos arī ar to nepārspīlēt lai pavisam nepasūta 3 mājas tālāk. Ja godīgi tad viņš reāli man visu dienu krīt uz nerviem. :D kad gribu izrunāties,saņemu tikai vienu atbildi-viss kārtībā tak. Mīlu viņu tāds kāds viņš ir. Nevaru izprast,vai tiešām kaut vienreiz dienā nevar pienākt,samīļot vai mazu buču iedot? Es zinu ka man tad uzreiz būtu labāks garstāvoklis,nebūtu izvilkti nervi par to ka jūtos nevajadzīga. :/
Sekss mums arī paliek arvien retāks. Kad gribu tam gatavoties,visu izplānoju,esmu labā noskaņojumā. Bet nekad neuzminēsiet,viņš ar savu vienaldzīgo attieksmi sabojā visu garstāvokli un vairs neko negribas.
Nezinu kas viņam ir. Ir bijušas reizes,kad dēļ tās vienaldzības vienkārši gribas iet prom,BET viņš jau nelaiž. Solās laboties utt. Un kā jau varat iedomāties nekas nemainas.
Esmu noskumusi. :(
Paldies ka uzklausījāt. Ja kāds vēlas mani nosodīt,tad droši varat to darīt,nekas jau vairāk par to kas notiek mājās meko sliktāku neizdarīs.
20.03.2014 12:06 |

Reitings 18
Skaya- lasot tevis rakstīto pat asaras acīs saskrēja. Jūtos nožēlojami un galīgi bezspēcīga. Viņš saka ka mīl, hn atkārto to ka pēc 50 gadiem varēšu darīt ko gribu,ar nolūku ka mēs paliksim kopā līdz mūža galam. Esmu viņam teikusi ka esmu nelaimīga, bet viņš tik pasaka-galvenais lai bērnam ir labi,nav svarīgi kā tu jūties,domā labāk par viņu. Es nenoliedzu ka nevaru domāt tikai par sevi,ka man viss ir jāsniedz savam dēliņam,bet kur lai smeļos spēku lai kaut ko varētu viņam sniegt? Es vienkārši jūtos nevajadzīga. Gribas kaut nelielu daļiņu uzmanības. Vai tad tas ir par daudz prasīts?
20.03.2014 13:02 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Viņš saka ka mīl, hn atkārto to ka pēc 50 gadiem varēšu darīt ko gribu

Viņš darīs, ko grib visu dzīvi, bet Tu tikai pēc 50 gadiem? Es pēc šādiem vārdiem pateiktu, ka nav garantija, ka vēl 50 gadus nodzīvošu, tāpēc sākšu dzīvot jau tagad - un bez viņa.

smu viņam teikusi ka esmu nelaimīga, bet viņš tik pasaka-galvenais lai bērnam ir labi,nav svarīgi kā tu jūties,domā labāk par viņu. Es nenoliedzu ka nevaru domāt tikai par sevi,ka man viss ir jāsniedz savam dēliņam,bet kur lai smeļos spēku lai kaut ko varētu viņam sniegt?

Jā, Tu nevari domāt tikai par sevi, jo Tev ir bērniņš. Bet bērnam vajag laimīgu mammu - un nav svarīgi, vai vienu vai kopā ar vīrieti. Ja Tu jau tagad esi nelaimīga, tad, ņemot vērā šī vīrieša attieksmi, kļūs tikai sliktāk.
20.03.2014 13:06 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es atvainojos, kas tas par vīrieti? Lohs! Manā skatījumā savu sievieti mīlošs vīrietis arī pēc bērna piedzimšanas un pirms tam viņu un viņas vēlmes, ja vien tās nav galīgi garām, stādīs augstāk pat par bērnu. Jo bērni izaug un aizet, bet vīrs un sieva ir uz mūžu.
20.03.2014 13:07 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Dārta- tev pašai neliekas, ka šāda tava vīra attieksme ir iedzinusi tevi kompleksos un tu jūties nepietiekama, mazvērtīga?
20.03.2014 13:08 |

Reitings 18
Elisee- tiešām apmēram viss tas pats. Un drīzāk nevis viņš ir auns bet es. :D nē nu labi,ja negrib tad negrib,bet vai tiešām vieņš kaut dažreiz nevar piekāpties hn izdarīt lai man ir labi,nevis ka man no pakaļas jāskraida un jāizpatīkviņam? Muļķīgi. Es gribu tā lai viens otra vēlmes respektē un kautvai ne vienmēr,bet pielāgojas.

Ahuna- jā,tas izklausās pēc labas metodes,vienmēr esmu gribējusi tā izdarīt,bet pēkšņi nez kapēc es noraujos. Pāris stundas izturos vienldzīgi bet tad sagribas mīļumu un pielienu klāt kaut vai tad kad skatās filmu.

Anny- man jau ar sāk likties ka viņš vnk grib lai viss notiek tā kā viņam pa prātam,izturoties tā itkā manis te nemaz nebūtu. Es nezinu.. tas viss liekas tik sarežģīti..
Vēl esmu iedomājusies par to ka man ir bail palikt vienai,vnk neprotu būt viena.
20.03.2014 13:11 |

Reitings 2728
Skaya- lasot tevis rakstīto pat asaras acīs saskrēja. Jūtos nožēlojami un galīgi bezspēcīga.

Galīgi negribēju Tevi apbēdināt vēl vairāk! :( Tik ļoti žēl, ka esi nonākusi tādā situācijā, kad praktisku apsvērumu dēļ nevari aiziet un mēģināt dzīvi veidot savādāku un būt laimīga. Tev IR jābūt laimīgai un jājūtas mīlētai, vajadzīgai, jo caur šādām sajūtām Tu daudz dosi savam dēliņam. Drauga komentārs, ka nav svarīgi kā jūties, manuprāt, ir pilnīgi aplams un man gribētos viņam iedod pa pakaļu, lai attopas un sāk veidot ĢIMENI - lai uzņemas atbildību par dēliņu un Tevi kā viņa māti!! Ceru, ka Tev ienāks prātā kāda izeja un izdosies sakārtot dzīvi un būt laimīgai! :)
20.03.2014 13:16 |

Reitings 18
Jā,agrāk es pa ielu gāju,puiši uz mani atskatijās,par to biju protams priecīga,bet tagad man pilnīgi riebjas ka kāds uz mani skatās,gribas ielīst zemē un nelīst ārā. Laikam tiešām esmu iedzīvojusies kompleksos. :/
Neatceros kad viņš būtu man pateicis ka labi izskatos. Varu pucēties līdz riebumam kaut vai melnu seju nokrāsot,drošvien pat nepamanītu.
20.03.2014 13:16 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Darta, varbut tu pec grutnieciibas vairs labi neizsktaties?

Kad berns paaugsies,tad atrodi sev miilako :D
20.03.2014 13:19 |

Reitings 157
Reģ: 16.05.2013
Darta, varbut tu pec grutnieciibas vairs labi neizsktaties?

Kad berns paaugsies,tad atrodi sev miilako

Neizsakāmi smieklīgi!
20.03.2014 13:22 |

Reitings 18
Skaya- paldies tev. :)
Pati saprotu ka gribu būt laimīga bet nezinu ko darīt. Dažreiz vienkārši uznāk dusmas un gribētu viņu saplosīt gabalos. :D
20.03.2014 13:22 |

Reitings 2728
Un, ja arī vairs neizskatās TIK labi kā pirms GR? Tas vecim dod tiesības būt infantīlam maitas gabalam? Lai paciešas, lai saprot, ka sieviete izskatu pēc GR nevar tik viegli mainīt u.tml. Ļoti neglīti no veču puses tā uzvesties.

Par mīļāko - bez maz vai jāatzīst, ka laba doma! :)
20.03.2014 13:25 |

Reitings 18
Lexyyy- nu ja es izskatos briesmīgi tad es nezinu. :D svars man nav pieaudzis,pat sveru mazliet mazāk nekā pirms grūtniecības,kad nav ko darīt tad pavingroju priekš formām. Un man ir 21, nedomāju ka pēc dzemdībām izskatos veca. :D
Un tavs ieteikums ir galīgi garām. Neatbalstu nekāda veida krāpšanas.
20.03.2014 13:25 |

10 gadi
Reitings 13809
Mācies dzīvot tā, it kā viņa nebūtu. Kāpēc vīrietis var tā darīt, bet Tu nē? Piepildi savu laiku ar lasīšanu, pastaigām ar mazo, tikšanos ar draudzenēm.

Ja nevari vienkārši aiziet, tad vismaz neskrien viņam pakaļ. Sāc ignorēt ar šo vīrieti saistītās lietas.
20.03.2014 13:26 |

Reitings 18
Nē nē.. es ļoti sevi kopju,nemaz nepieļautu sava izskata nolaišanu. Nesaprotu kas viņam manī nepatīk,ja pat visi viņa draugi mani apbrīno. Bieži vien saka ka viņam ir paveicies un tā.. man gan neliekas ka man ir paveicies. :D ārpus mājas tēlo citiem cik viņš gādīgs,pajautā vai kaut ko negribu vai nav auksti un tā. Bet kad esam divatā tad vsjo. Tad jau sanāk ka esmu viņam izejamais aksesuārs.
20.03.2014 13:29 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Darta, uii tu jau pati veel esi berns. Nu, tad ej prom tu esi tik jauna un skaista meitene.Sac jaunu dziivi, berns paaugsies un gan jau tu arii satiksi kadu viiriti, kas tevi miiles, nevis vienaldziigi atruuks. Varbut tu vari pie vecakiem parvakties?
20.03.2014 13:32 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
No teorijas, lielai daļai vīriešu tēva sajūtas rodas tikai tad, kad viņam izveidojas kontakts ar bērnu, un tas notiek tad, kad bērns jau spēj reaģēt uz tēvu. Pārsvarā tas notiek pēc pirmajiem 6 mēnešiem. Un tad, kad vīrietis sajūtas kā tēvs, rodas arī atbildības sajūta pret jauno dzīvību un ģimeni. Pirmie 6 mēneši ļoti bieži ir grūti. Tāpēc teikšu, lai pacieties, sliktākajam periodam tūliņ vajadzētu beigties.

Bieži vīriešiem ir problēmas ar jūtu izrādīšanu. Tas arī redzams šai gadījumā. Mans ieteikums būtu atgrūsties no viņa un kļūt aukstākai, lai viņš ir tas, kas sajūtas tā, kā Tu jūties tagad. (nu varbūt ne tik traki) Saprotu, ka to reāli ir ļoti grūti izpildīt dzīvē, tomēr var mēģināt. Kā pirmā lieta - atrast ar ko aizpildīt savu laiku, lai nav jādomā par vīrieti. Piemēram, kaut kas saistīts ar bērnu vai kādu sev interesantu nodarbi.

Vajadzētu abiem apsēsties un izrunāt visu .. bez balss pacelšanām, bet kā diviem pieaugušiem cilvēkiem un vecākiem. Ja tas sagādā problēmas - raksti vēstuli .. un apmainaties ar vēstulēm. Tas palīdz gan precīzāk noformulēt domas, gan mirkļa iespaidā nenorauties uz strīdu ..
20.03.2014 13:38 |

Reitings 18
Tas ka man ir 21 nenozīmē ka esmu bērns. Sen jau esmu patstāvīga,loģiski domājoša. Man nav skaidas galvā. ;)
Gan jau tikšu tam visam pāri un domāšu ko darīt tālāk. Vairs necentīšos kaut ko darīt. Ja negrib tad negrib,pats vainīgs. Pēctam pats gan jau skries no pakaļas kad redzēs ka man labi iet arī bez viņa. Un vairs tādu kļūdu kā "atgriešanos" nepieļaušu.
Paldies meitenes. :)
20.03.2014 13:39 |

Reitings 2336
http://www.arstipsihoterapeiti.lv/lv/virietis-attiecibu-trijsturi.html
Dārta, ļoti labs raksts, iesaku izlasīt!
20.03.2014 13:41 |

Reitings 18
^^- paldies. Ņemšu vērā tavus ieteikumus. Pēc visa ko minēji,kautkas liekas vēk cerīgs. Tad vien atliek nogaidīt,skatīsimies kā būs tālāk. Ja pavisam nekā,tad domāšu par citu ceļu uz laimīgu dzīvi. :)
20.03.2014 13:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Šis vīrietis ir egoists.
20.03.2014 16:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)