Saulīte spīd, un internets man vēsta, ka šodien plkst. 18:57 iestājas astronomiskais pavasaris. Tad nu visu negatīvo atstājam pagātnē un dodamies dzīvē ar smaidu. :)
maasa maajaas neperk saldumus,konchas,cepumus utt utt utt... bet nevar jau ar izkontrolet ko berni ed skolaa un pa celjam no skolas... bet nu svetku reizees,jaa..redzu,kaa siikaa metas virsuu visam saldam...
hello!
Ehh diētas.. Ja sīcis vairs manu pienu negribēs,tad sākšu ko darīt.
Vakar uzcepu "diētiskās" kotletes. Malta vistas fileja+siers+karotīte majonēzes+olas.Tas viss apviļāts rīvmaizē.Kur ir diētiskums? :D Tas ir cepts bez eļļas un cepeškrāsnī :D ņamma.
Rīt man ir brīvības diena-draugs sēdēs ar dēlu, bet es iešu pa bodēm jipiiiii un tad būs ciemiņi.Ceru,ka nopirkšu smukus traukus un varēšu jau tajā pašā dienā likt lietā.
Brīvdienās jābrauc uz laukiem.Gribas kādu desu uz uguns uzcept. Labu laiku taču sola.
Sodien sanjeemu sava beerna personas kodu no veestnieciibas! Pirmaa puse - 080385. Super nu!
A izbraukshanas atljaujaa maza ziidainja bilde kopaa ar datiem, ka vinam ir 29 gadi!
Man truukst vaardu!
Bet nu baaac! Kaa var no dzimšanas apliecības norakstīt nepareizi dzimšanas datumu?
Mani satrauc tas, ka viņš tagad ir LV pilsonis ar kaut kādu mistisku personas kodu!!! Cerams, ka tas tiks labots nekādas problēmas nākotnē nesagādās!
Mari, sanāk, ka Tavs bērns patiesībā ir tētis Tev, nevis kā Tu domāji:)
Man arī beidzot jāuztaisa bērnam LV pilsonība, ceru tikai, ka nav par vēlu, esmu nočammājusies pusotru gadu.. Mazums, varbūt dzīve aizved uz Latviju, lai nebūtu problēmu.