Sveiki. Mēs ar puisi nesen, pirmdien nosvinējām divu gadu jubileju. Man likās, ka viss ir kārtībā, neko savādāku mūsu attiecībās nemanīju. Šodien ar puisi atbraucām pie manis, es aizgāju pagulēt, kad piecēlos viņš bija tāds jocīgs, izskatījās, ka slikti jūtās. Kad jautāju viņam,kas noticis, viņš teica,ka nezin kā to man pateikt. Tad viņš sāka raudāt un teica, ka kādu laiku jau nejūtot neko pret manīm. Izskatījās,ka viņam ir ļoti grūti. Viņš teica, ka esot domājis, ka kaut kas mainīsies. Tajā brīdī es neizrādīju nekādas emocijas,biju mierīga un pat nedaudz vienaldzīga t.i nelūdzos viņam vai kaut kā tamlīdzīgi. Taču tagad es nesaprotu kā labāk darīt? Es noteikti negribu viņam ne rakstīt, ne savādāk dot ziņas,jo negribu lūgties vai pazemoties. Protams, ja puisis tā pasaka, tad nav diez ko patīkama sajūta. Ko jūs man ieteiktu? Kā jums liekas,vai tur viss ir beidzies? Un,varbūt muļķīgs jautājums,bet ko darīt ar sociālajiem medijiem - vai draugos mainīt statusus,ņemt bildes ārā, vai nogaidīt? Paldies jau iepriekš!