Lidojums

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
Sveikas! Draugs sagādājis man pārsteigumu- pēc 3 nedēļām lidot uz Londonu. Tā kā šis man būs pirmais lidojums, tad esmu tā reāli nobijusies. Ne jau tieši par lidojumu, bet par visām tām lidostas lietām. Tad nu gribēju jautāt- Kā ir ar kosmētikas pārvešanu rokas bagāžā? Tušu, krēmu un pūderi ir jāliek tajā maisiņā, ja?
Un kā ar pīrsingiem, auskariem? Tie jāizņem?

Vēl par pasi jautājums? Vai uz UK ir derīguma termiņš pasei? Man derīga līdz jūlija beigām.

Paldies par atbildēm! Lai jauka jums šī diena!!!:)
19.03.2014 14:13 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
cik ilgi tu tur būsi? 2 dienas? nekad neesmu sapratusi kā sievietes var ar 1 vienīgu rokas bagāžu kautkur lidot

A kas tur tik nesaprotams? Cik tad koferiem būtu ''normāli'' sievietei būt līdzi, lai viņa varētu lidot?
Esmu pat uz nedēļu lidojusi ar rokas bagāžu. Man nevajag 100 dažādus apģērba gabalus, 5kg ar rotām, maisus ar kosmētiku un vēl kaut kādus nevajadzīgus štruntus līdzi. Sapakoju tikai nepieciešamo un nekad nav bijis tā, ka nožēloju vai man nepietiek ar līdzi paņemto un es domāju ''žēl, ka nepaņēmu vēl trīs koferus''.
19.03.2014 18:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits