Sveikas. Vakar vakarā paskatījos, kādi transporti vēl piestāj pie manas skolas (EKA) izņemot 15.tramvaju,vēl jau ir tādi, kuri iet tieši no centra un Ķengaraga, bet tur es īsti negribētu dzīvot. Ņemot vērā, ka draugs strādā Čiekurkalnā. Un atradu, ka no Juglas mikriņš iet. Tad var tēmēt uz to pusi. :)
Šodien jūtos izgulējusies. :) Vakar biju ļoti kašķīga, jo vairākas naktis biju pēc kārtas murgojusi. Vakarnakt vēl vienu murgu divas reizes nomurgoju. :S
Šodien vēl atbrauks māsa ar savu vīru ciemos. Tā kā viņa ir mana personīgā friziere, ceru, ka šodien nokrāsos, apgriezīs matiņus. Vienīgi tagad ir dilstošs mēness. Tāpēc iespējams viņa negribēs. Taču man īstenībā tas ir vienalga- jauns, vecs. Tad nu es ceru, ka viņai būs noskaņojums to darīt. Ja viņai tāda nav, tad es nemaz neuzprasos, jo zinu, ka tad viņa jūtās tā it kā tas būtu viņas pienākums. Tā kā viņa man to visu dara bez maksas, tad priecājos par to pašu. :)
Kad pagāšreiz viņa mani safrizierēja, teica, ka pēc parastu frizētavu cenām tas izmaksātu 35 ls.