Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Makaroni

 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Mans šīs dienas jautājums,kuras firmas makaroni jums ir favorīti un visvairāk iecienītie? (būtu forši,ja liktu bildes) Ja ir īpašs arguments,tad uzrakstiet-kāpēc tieši šie?

Un vēl - kā jūs tos īpaši vāriet, lai tie nesaliptu un būtu forši irdeni? Esmu dzirdējusi,ka vārot jāpielej eļļa. Kādreiz tas darbojas,kādreiz nē. Varbūt ir vēl kāds triks?
18.03.2014 12:03 |
 
Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Es domaju, ka diskusija par francu cepumiem bus. :D Es perku Barilla pastu - penne, spaghetti vai tos taurenisus(nezinu, ka sauc).
28.03.2014 15:53 |
 
Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
+++
28.03.2014 15:48 |
 
Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man trakoti nepatīk vārds 'pasta', šķiet nekad pie tā nepieradīšu, man laikam viemēr makaroni būs un paliks makaroni.
Pērkam tikai Barilla. Visbiežāk šos:
19.03.2014 03:14 |
 
Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Pilngraudu makaroni, ko perku uz svaru vieteja organiskaja veikala. Nevaru baigi mikstus pec dietaloga ieteikuma, jo ja mikstaki makaroni, jo vieglak organismam vinjus parstradat nelabumos.
19.03.2014 03:03 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pareizi laikam ir jaasaka tomeer pasta,ka aizraadija "mana skolotaaja"-eesanas jautaajumos:)
19.03.2014 02:45 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cheeky-skatos tu esi uz pareizaa cela!Ieveeroju to CM diskusijaaa-man liels prieks!Ilgi neesmu redzeejusi tavas bildes,bet saprotu ,ka esi loti smuki slaida:)
Es makaronus eedu loti reti-dodu prieksroku tomeer sakneem,bet sad tad tomeer iznaak-peerkam Costco-itaalu organic!
19.03.2014 02:41 |
 
Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009


tapec ,ka garshigakie no veseligaakajiem :D
18.03.2014 23:22 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es arii parasti tos Barilla peerku. Vaaru lielaa daudzumaa uudens, nu taa, ka tieshaam daudz. Piepilinu uudenim no saakuma ellu, juuras saali. Kkad gatavi, tad nokaashu - nekad veel nav bijushi salipushi.
18.03.2014 21:57 |
 
Reitings 640
Reģ: 09.01.2014
Pilngraudu.
Un cenšos arī draugu pieradināt.
18.03.2014 20:45 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Laviize, atļaušos atbildēt uz tavu jautājumu. Vāra pēc instrukcijas un parasti pasniedz ar jūras veltēm :)
18.03.2014 20:42 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
DioCane - skaidrs, paldies! Tad paskatīšos vnk netā receptes, un meikošu augšā! :)
Izskatās jau varen traki :D
18.03.2014 18:43 |
 
Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Laviize, diemžēl šito brīnumu man vēl nav izdevies 3 gadu laikā nogaršot. Nevarēšu neko ieteikt. :(
Mēs parasti ēdam parasto pastu, vai pasta integrale. Visādās kombinācijās ar dārzeņiem un mērcītēm... Nekas oriģināls.
18.03.2014 18:39 |
 
Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
Dobeles , italpasta, pasta zara.. ēdu makaronus tikko vārītus, ja pastāvējuši vairs neēdu... negaršo uzsildīti..
18.03.2014 18:29 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
DioCane - TU esi ēdusi melno tinteszivs pastu?
"Tonnarelli al Nero di Seppia" ?
Pašlaik no Itālijas ir atvesti, gaida pagatavošanu un nogaršošanu :D
Varbūt tā pasta kā īpaši jāpagatavo, vai ar ko labāk ēst kopā?

p.s. sorry, ka iejaucos ar jautājumu diskusijā :)

18.03.2014 18:25 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Nūdeles, jo garšīgākas, nekā citas:


Sacepumam ar šķinķi un sieru tikai šos, jo, tā vislabāk garšo:


Garos makaronus un radziņus tikai šos, jo, ir garšoti arī citu firmu, bet vienmēr atgriežos pie šiem, garša vislabākā: (garie tie, kuri visplānākie, pēc nr skatoties)

un



Kad gatavoju makaronu salātus, tad tikai šos, jo nav pārāk biezi, bet tādi smalki, bet tomēr skruļļaini :)




Pēc būtības, makaronus izvēlos pēc pieredzes, pieturos pie šiem visiem, jo tie ir tie, kas man vislabāk garšo :)
18.03.2014 18:16 |
 
Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Nē, es Itālijā dzīvoju. Parmā.
18.03.2014 18:02 |
 
Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012

kad gatavi pielieku sviestu, gan garsa labaka, gan nesalip :)
18.03.2014 16:24 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Barilla ir Latvijas ražojums?
18.03.2014 16:08 |
 
Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Protams Barilla. Tieši mūsu pilsētā ir viņu kompānija.
18.03.2014 15:26 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Dobeles makaronus.
18.03.2014 15:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits