Tikai un vienīgi pilngraudu makaroni. Kopš vienreiz tādus pagaršoju, tā parastos vairs nevaru ieēst, liekas tādi... jak! (nevaru atrast īsto vārdu, lai noraksturotu :D) Pilngraudu liekas tādi stingrāki un saturīgāki.
Nav konkrētas firmas iecienītie, parasti sapērku vairākas paciņas, kad veikalā kādiem ir atlaides. Tā kā makaronus ēdu reti, tad man ilgam laikam pietiek. Neatceros, kādi man šobrīd ir mājās, bet ir bijuši šādi:
Un vēl citādi arī, tagad neatceros un bildes nevaru atrast.
Vāru pavisam vienkārši - ieberu vārošā ūdenī, vienu vai divas reizes vārīšanas laikā apmaisu, lai nepielīp pie katla apakšas, un vāru kādas 10 minūtes. Viss, nekad nav salipuši.