Meičaaas!
Esmu izmisumā. Jau gadu meklēju šāda veida trenci, ar kuplu apakšējo daļu, tādu kā kupli svārki, bet NEKUR, nekur tādu nevaru atrast... Palīdziet man! Varbūt kāda grib pārdot vai kaut kur redzējusi tādu. :(
no ebay man bail sūtīt, jo liekas, ka visi būs tādi knapi pāri dibenam vai galīgi maziņi un lēta materiāla. Man gribas tādu līdz celītim un galvenais kuplu apakšiņu. aii, esmu izstaigājusi visus lieveikalus, un NAV. :(
Man ir tieši tāds, pirkts vismaz 5 gadus atpakaļ Zara. Maigi rozā odere. Skaists. Bet man neizskatās. Ja vien es būtu Rīgā. Man jau paliek žēl, ka tāpat karājas skapī, bez pielietojuma.
Man ir, šķiet, ka man ir skapja dziļumos precīzi tāds. Ja nemaldos, no Zaras. Netiek valkāts, bet kaut kas ar oderi - ļooooooooooooti atirusi. Ja interesē, varu rīt uzmest aci.
Kaut gan varbūt līdz vilkšanas laikam aizbraukšu līdz Rīgai. Aprīlī. Katrā ziņā atķeksēšu šo un došu ziņu obligāti. Tavs ideālais mētelis patiešām atrodas manā skapī:D
Kāds Tev izmērs?
Pameklē, varbūt kādai ir tāds ;) Bet tā grūti teikt kur tādus var nopirkt, es laikam tad no ebay sūtītu kaut kur no eiropas zonas kur ar izmēriem viss saprotamāk.