Pasmaidīju par to, ka visos krēmos mitrinošais ir glicerīns. Ak, cik labi būtu, ja tā patiešām arī būtu! Pagājušajā sezonā iedomājos, ka varētu nopirkt barojošo krēmu, Drogās neatradu nevienu, kurā būtu glicerīns, nevis minerāleļļa.
Par dārgās un lētās kosmētikas atšķirību - protams, produkti ir dažādi un uz visiem to nevar attiecināt, bet lielākoties dārgākā kosmētikā ir vienkārši labākas izejvielas. Jā, nosaukums sastāvā var būt viens un tas pats gan krēmam pa 10, gan krēmam pa 50 eiro, bet tajā par 50 eiro visdrīzāk šī viela būs kvalitatīvāka, ādai draudzīgāka, savādākām molekulām, kas labāk iekļūst ādā utml. Tas tāpat kā, piemēram, ar šokolādi. Var nopirkt par 50 centiem un var nopirkt par 5 eiro. Viena garšos pēc ziepēm, jo izmantotas ir vislētākās sastāvdaļas, otrajā būs augstvērtīgs kakao un burvīga garšu buķete.
Par sevi -
summas, ko esmu gatava tērēt, atšķiras no summām, ko tērēju. Šobrīd man mazgāšanas līdzeklis, micelārais ūdens, krēms ir no Biodermas zaļās līnijas, jo esmu problemātiskas ādas īpašniece. Cenas, ja godīgi, neatceros. Bet šķiet, ka tie produkti nepārsniedz 15 eiro. Tā kā vairs neesmu ļoti jauna meitene, lietoju arī reģenerējošo krēmu, kam līdzekļus netaupu. Tur var būt arī 50 eiro cena, ja tiešām līdzeklis darbojas un man patīk tas, ko redzu spogulī. Maskas un visādi tīrītāji man ir no Lush, tur laikam nekas nepārsniedz 10 eiro.