Jūsu vīrieši un viņu garderobe...

Reitings 264
Reģ: 06.01.2014
Nu pastāstiet kā tas notiek jūsu ģimenē? Jūs viņus ģērbjat un palīdzat iepirkties vai paši tiek galā un prot gaumīgi saģērbties?

Līdz šim principiāli neiejaucos, jo liels cilvēks taču, bet nu man jau ir līdz kaklam viņa mūžīgie šūzi un platās bikses. Iestrēdzis kaut kādos pusaudžu gados, nekādi nav pierunājams nopirkt smukas kurpes un kreklu. Tas neesot viņa stils.
15.03.2014 21:21 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Lacoste ādas apavi ir tiešām bezgaumīgi.

Tādi paši brīnumi kā visi tie Prosche un Ferrari dizaini.

Par savu ģērbšanās stilu - man ir laba gaume, bet šobrīd velku tādus galīgi neitrālus apģērbus, citreiz kaut ko sportisku, botas, sweatpants un tādā garā, jo esmu pamatīgi nolaidies formas ziņā...

Kad atgūšu formu, 100% zinu, ka šis būs pirmais džemperis, ko pasūtīšu.

16.03.2014 01:58 |

Reitings 1154
Bildēs zilā krāsa pat efektīgāk izskatās...

16.03.2014 01:59 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
MakeMeGoAway, nekas personisks, bet man tevis ieliktais džemperis liekas pabriesmīgs.. lai vairs neteiktu neko..
16.03.2014 02:01 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
MakeMeGoAway, njaa negliiti, negliiti

Manejais apmeram shadi gerbjas.Es LV nevienam tadu stilini neesmu redzejusi.Man reizem kauns ,jo vinsh uz drebem daudz vairaak pelna. Tikai ne tik gejiigas kurpes kaa pirmajaa bildee :D

16.03.2014 02:20 |

Reitings 1154
Jūs laikam nesaskatat potenciālu. Bet labi, piedošu jums. :)
16.03.2014 02:54 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Viņam nav skapis, viņam ir istaba:D Bet tāpat lielākoties izsijājas pāris mīļākās lietas, ko valkā biežāk. Domāju, ar manu gaumi viss ir ok, esmu uzķērusi kādi 'piegriezumi' piestāv, vienmēr valkā manas dāvanas. Man patīk kā viņam izskatās rupji adījumi, V-kakla pieguļoši t-krekli, sportiskais stils ar hūdijiem un džinsiem piestāv augumam, ne tik sen nopietni aizrāvās ar futbolu. Militāri zaļais, jo tumša āda. Vispār absolūti nebaidās no krāsām, kā es, rozā kreklu uzvilks bez problēmām. Taipat laikā arī žakete ar klasisku kreklu piestāv, vienkārši jāatrod atbilsošs modelis, godīgi sakot, esmu tīri apmierināta ar savu līdzgaitnieku:D Vairāk kā ar sevi. Ir dažas firmas, kas ir šūtas kā viņam- jebkas sēdēs perfekti, Jack and Jones, G-star piem.
16.03.2014 03:17 |

Reitings 5087
Jāsaka, ka viņa ietekmē es esmu sākusi uzvilkt krāsas, kad viņš mani satika, bija visa melna, matus ieskaitot:D
16.03.2014 03:21 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
njāāā ... šis jau noooteikti ir bezgaumības kalngals :D

Mēs arī pilnīgi godīgi, bet taktiski norādam, ja otra izskatā ir kādas preferences. Viņam patīk, ja velku kleitas .. to arī ar prieku, biežāk nekā agrāk, daru :) Nav jau runa par regulēšanu, bet komplimenti patīk visiem. Viens otru saslavējam, ja uzvelk kko, kas patīk vairāk.
16.03.2014 03:37 |

Reitings 5087
Ā, un lai nebūtu viss te tik rožaini, varu piebilst, ka man so so kā viņš izskatās viss tāds iestērķelēts uzvalkā, kaklasaitē. Tiklīdz noņem šlipsi, apogā pogu, un vispār novelk uzvalku un atrota kreklam piedurknes, tā aiziet, ir savā ādā vai arī.. manā ādā:D
Labi, viss.
16.03.2014 03:38 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Ko gribēju pateikt - ka taktika - klausies, šitajās biksēs Tu reāli forši izskaties, man dikti patīk - nestrādā nemaz ?
16.03.2014 03:38 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nē, es viņu neģērbju. Neuzskatu, ka man tas būtu jādara. Viņam ir savs stils un man ir savs stils. Es ienīstu, ja viņš mēģinātu līst manā skapī un stāstīt, kas man būtu jāvelk vai jāpērk, tāpēc es neko tādu nedaru viņam. Kā teikt - nedaru to, ko negribētu, lai dara man.
Joprojām kerzas, kedas, melnas drēbes, metālistu krekli, rūtaini krekli, ādas jaka utt. Taču, es viņu tādu pieņemu un man patīk. Kad jāiet uz saviesīgāku pasākumu, tad viņš saģērbjas atbilstoši tam un viss ir ok. Viņam, tāpat kā man, riebjas iepirkties, bet viņš, atšķirībā no manis, vienmēr 100% zin, ko pirks. Ieiet veikalā un viņš zin - tādas bikses, tāda veida kreklu, ja iespējams, tad tikai melnu krāsu utt. Es viņam nekad neko nepērku, jo citreiz man var kkas iepatikties, bet tas nenozīmē, ka viņam patiks un es zinu, ka to, kas viņam nepatīk, viņš mugurā nevilks(un vienalga, to būšu pirkusi es vai uzdāvinājis valsts prezidents).
Es neuzskatu, ka vajag uzspiest savu redzējumu otram. Kaut vai vnk padomājot - pašai patiktu, ja draugs mēģinātu tev uzspiest stilu, kas tev nepatīk, tikai tāpēc, ka viņam patīk?

Tas pats par to, ka vins zina, ko grib un ka apgeerbjas atbilstosi pasaakumam (ir ljoti labs uzvalks un dreebes pasaakumiem un ka riebjas ierikties (arii man riebjas shoppings)), bet vinsh ir metaalists. Kuraa galaa lai es gribeetu, lai vinsh geerbtos kreklos un uzvalkaa? Tajaa pashaa laikaa mana miilaakaa kraasa ir rozaa, man patiik dazhreiz sacacoties utt. Vinsh dazhreiz pasmejas par manu "kaa visaam" gaumi un es pasmejos par vina paaraak "es esmu metaalists, es gribu buut atshkiriigs". Nedomaaju liist vina skapii, vinsh nelien manaa. Shii diskusija man nedaudz atgaadina to jocinu par to kaa sieviete liek (es jau to teicu vismaz divaas diskusijaas, tikai nevaru atrast komiksu :D) savam draugam mainiities un tad vinu pamet ar tekstu "you're not the man i fell in love with"
16.03.2014 03:41 |

Reitings 1154
njāāā ... šis jau noooteikti ir bezgaumības kalngals

Labi, pārfrāzēšu - lielākā daļa lacostes ir bezgaumīgi. Un arī Tevis ieliktā būtu daudz skatam tīkamāksas bez tā brenda logo.
16.03.2014 04:00 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man savējo jāvelk uz veikalu ar varu. Jo viņš vienmēr uzskata, ka viņam drēbes pietiek..

Ar manējo tāpat - iepirkties ienīst! :D Daudz labprātāk vazājas man pakaļ pa veikalu un smagi nopūšas katrreiz, kad es apstājos pie kārtējā drēbes gabala, nekā meklē kaut ko priekš sevis un iet pielaikot...

Ģērbjas vienkārši, ērti - pārsvarā džinsi un visādi krekli, T-krekli, jakas, džemperi + ērti casual apavi. Piedurknes neuzloka, bikšu galus arī ne, neaptīk daudzslāņu apģērbs... Neatzīst tādus aksesuārus kā šalles, lielas plecu somas, cepures, ādas aproces, tauriņus, dīvainas formas brilles, ķēdes, spilgtas krāsas u.tml. Lakoniski - viens klasisks pulkstenis, laulību gredzens un zelta ķēdīte ap kaklu ar krustiņu, kas paslēpta zem apģērba.

Man gribētos, lai viņš vairāk izkoptu savu stilu un piedomātu pie apģērba, bet tas vienkārši nav viņa dabā. Viņam ir tik daudz darīšanu, tik daudz visādu ideju, plānu, domu un visa kā interesanta tajā galvā, ka domas par stilu ir gluži liekas viņaprāt un pārāk sīkumainas... Viņš labprāt uzklausa, ko es viņam iesaku un labprāt ģērbj to, ko es viņam nopērku. Ja nenoprēku neko, tad staigā kā ir, pat, ja caurums jau ir izdilis... :D
16.03.2014 06:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Redz, kamēr nebiju palasījusi cosmo, nemaz nezināju, ka nopirkt vīram džemperi ir uzvesties kā viņa mammai un /vai mēģināt viņu pārtaisīt.

Zinu viņa gaumi, zinu, kas viņam varētu patikt. Kas nepatīk, to tāpat nevilks. Man patīk viņa gaume, tāpēc nav problēma pieņēmt vņu un viņa drēbju skapi tādus, kādi tie ir.

Ģērbjas tā, ofisīgi:
16.03.2014 07:38 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Draugam ir ļoti laba gaume. Drīzāk viņš veido manu gardarobi..
16.03.2014 08:44 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Draugs ikdienā valkā uzvalku, līdz ar to problēma atkrīt. Brīvā laika apģerbu pērk salīdzinoši reti un tas viss ilgi kalpo, jo vnk nesanak novalkat. Iepirkt apģerbu viņam ejam kopā, lai es varētu pakomentēt, bet no tā liela jēga nav, jo tāpat izvēlas viņš un noperk ari tad, ja man nepatīk...

Esmu arī viņam pirkusi apģerbu, piemeram, vedusi no ārzemēm...
16.03.2014 09:10 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Tāpat kā es, arī draugs ir pakārtojis savu garderobi darba prasībām. Tā kā viņa stils galvenokārt ir smart casual, kas man ļoti patīk.
Šo to esmu draugam pirkusi no apģērba, kad ieraugu, ko super foršu, bet tā, lai tas būtu mans pienākums - noteikti nē. Viņš pats lieliski prot iepirkties.
16.03.2014 10:25 |

Reitings 252
Reģ: 14.11.2013
Mans vīrietis iepęrkas labi ja reizi gadā, jo viņś ir pieradis visu nonęsāt līdz jāmet ārā, biśķ besī, tāpęc reizęm pati viņam kaut ko nopęrku.Stils klasiskais - kurpea, auduma bikses, vienkrasains melns vai balts džemperis, krekli utml...
16.03.2014 10:32 |

Reitings 1154
Nu bet normāli. Priekš kam pirkt jaunas bikses, ja vecās vēl bez caurumiem? :D
16.03.2014 10:50 |

Reitings 252
Reģ: 14.11.2013
MakeMeGoAway
Mans vīrietis to man jautā, kad saku, ka jānopērk jaunas bikses :D
16.03.2014 10:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits