Man savējo jāvelk uz veikalu ar varu. Jo viņš vienmēr uzskata, ka viņam drēbes pietiek..
Ar manējo tāpat - iepirkties ienīst! :D Daudz labprātāk vazājas man pakaļ pa veikalu un smagi nopūšas katrreiz, kad es apstājos pie kārtējā drēbes gabala, nekā meklē kaut ko priekš sevis un iet pielaikot...
Ģērbjas vienkārši, ērti - pārsvarā džinsi un visādi krekli, T-krekli, jakas, džemperi + ērti
casual apavi. Piedurknes neuzloka, bikšu galus arī ne, neaptīk daudzslāņu apģērbs... Neatzīst tādus aksesuārus kā šalles, lielas plecu somas, cepures, ādas aproces, tauriņus, dīvainas formas brilles, ķēdes, spilgtas krāsas u.tml. Lakoniski - viens klasisks pulkstenis, laulību gredzens un zelta ķēdīte ap kaklu ar krustiņu, kas paslēpta zem apģērba.
Man gribētos, lai viņš vairāk izkoptu savu stilu un piedomātu pie apģērba, bet tas vienkārši nav viņa dabā. Viņam ir tik daudz darīšanu, tik daudz visādu ideju, plānu, domu un visa kā interesanta tajā galvā, ka domas par stilu ir gluži liekas viņaprāt un pārāk sīkumainas... Viņš labprāt uzklausa, ko es viņam iesaku un labprāt ģērbj to, ko es viņam nopērku. Ja nenoprēku neko, tad staigā kā ir, pat, ja caurums jau ir izdilis... :D