Forša ideja, lai iepazītu jaunus cilvēkus un kopīgi pavadītu laiku,super! :) Eh, pilnīgi žēl, ka vēl tikai esmu velo meklējumos, jo gribu līdz vasarai nopirkt. Bet prieks par visiem velobraucējiem, kas atrod kompāniju saviem izbraucieniem! :)
Es arī kaut kad gribētu pievienoties. Varētu līdz jūrai aizšaut. Tikai, ja labs laiks. :D Tā kā parasti darbadienais aizņemtas, tad visticamāk tas būtu kādā sestdienā vai svētdienā, kad draugs maiņā un man pašai nebūtu ko darīt.
Kā tu ar to jauno veloceliņu gar Daugavu? Nav sanācis pa to pusi braukt...
Labprāt pievienotos riteņbraukšanas entuziastu klubiņam, dzīvoju centrā, ir velo un bieži vien trūkst kompānijas. Tikai neizmantoju skype- varbūt jūs tur klubiņā esat jau sadraudzējušies un varam izveidot grupu whatsup? Bet ja nu nē, tad saņemšu rokās visu drosmi un instalēšu skype telefonā.
Tad varbūt Tu man vari privāti atsūtīt savu nr., uzaicināšu whatsup, un tad padosi man ziņu, kad kaut kas noorganizēsies. Jo negribu piesārņot telefonu ar to vīrusu perēkli- skype :) der? Apsolu nepīkstināties 03:00 un nezvanīt no svešiem nr., mēģinot izjokot, ka Zvana radio Skonto.