Sveikas meitenes!
Varbut kada zina ko vel vajadzetu parbaudit, ja ir elpas trukums? Sajuta tada, ka smagi elpot, liekas ka pa maz skabekla un taa visu dienu...:(
Pirms pusgada parbaudiju vairogdziedzera hormonus, tur viss ok :) Plausu rentgens ari viss ok, eho sirdij, tur bija samazinata sistoliska disfunkcija, bet arstejams, dzeru mildronatu. Parbaudiju USG galvai un kaklam, tur ari viss ok. Veicu ari spirografiju plausam, tur ari viss kartibaa. Asins analizes ari labas.
Pirms gada veicu usg vairogdziedzerim, ari viss ok. Viss tika veikts pirms pusgada, kad truka elpa, tad bija partraukums un tagad atkal atgriezas elpas trukums, vai tiesam visu pa jaunam jajiet parbaudit? :(
Esmu nogurusi cinities ar so, ko lai vel parbauda??? :( Arsts uzlika vegetativo distoniju, bet man nav nekadu paniku lekmju, vai trauksmes, man vnk trukst gaiss visu dienu bez apstajas - sii jau bus 4 diena! :( Liekas ka kads elpcelus aizpiedis butu. Vai tiesam ar labu garastavokli taa vnk del vegetativas distonijas peksni var likties ka gaiss pa maz?!