Nu būsim reālisti, cilvēks jebkurā gadījumā diez vai atteiksies no lielākas algas un amata, pat, ja iepriekšējā darbā ir labs kolektīvs.
Ir kuri atsakās,jo baidās no pārmaiņām,vai iedzīvosies jaunajā darbā,darba kolektīvā. zinu arī tādu,kurš atteicās no paaugstinājuma ( maksātu 2x lielāku algu),jo būs lielāka atbildība,kaut gan nekas tur tāds ļoti sarežģīts , "smags" nebūtu, bet tā ir katra cilvēka izvēle.
Es arī esmu atteikusies no darbiem,kuros sola lielāku algu,jo man tādi darbi nepatīk, vai arī ir bijis aizdomīgs piedāvājums.. it kā gribējās iet strādāt tur,taču sapratu,ka var apkrāpt,jo pārbaudes laikā jāstrādā bez maksas (!!!!?????) un nevar pateikt ,cik pārbaudes laiks būs ilgs. protams, ka ja nepatiktu kā strādā, tad vnk neko nesamaksātu.
visādas dīvainības ir bijušas,kaut gan nemaz uz tik daudzām darba intervijām neesmu bijusi.
Citreiz pat darba devējs pats nezin ko meklēt. aizej uz darba interviju un prasi kāds darba laiks, kādi darba pienākumi un viņš atbild- mēs neesmu izdomājis, neko nezinu...:D jauns uzņēmums,bet tas atstāj tādu nenopietnu iespaidu.
protams,ka visādi personīgi jautājumi par Tavu dzīvi. Kur dzīvo, ar ko , ir puisis, bērni un tādā garā.
aizej uz noteikto laiku uz darba interviju ,bet tur nav neviens no atbildīgajiem un pasaka,ka vispār būs pēc stundas..sēdi un gaidi:D arī,kaut kā nerada labāko iespaidu par darba devēju:D