Es ne vienu vien sašliku sezonu esmu daudzmaz veiksmīgi pārdzīvojusi uz dārza ballītēm stiepjot līdzi savus kabačus, baklažānus un sēnes. Kāpēc tikai daudzmaz veiksmigi? Jo kad pēkšņi tiek likti galdā grillēti tomāti, visi gaļēdāji saprot, cik tie dārzeņi garšīgi un man pāri nekas daudz nepaliek :D
Kāre pēc gaļas pazūd nu... 2 nedēļu, mēneša laikā. Sākot gatavot interesantus veģetāros ēdienus ātri sapratīsi, ka tīri labi var iztikt bez gaļas, jo pilna pasaule jaunu garšu. Ko darīt, ja kādreiz sakārojas, man nekad nav bijis skaidrs. Ir bijis, ka nociešos un nekādu gaļu neieēdu tajā dienā, kad ir briesmīgi gribējies, un pēc tam aizieju pēc burgera uz maķi (pēc tam nožēlojot) ir bijis, ka pagaršoju vienu kumosiņu un saprotu, ka tā gribēšana jau tikai galvā bija un esmu mierā, ir bijis, kad pēc tās pagaršošanas eju pūst podā. :D
Ar svaru ir tā. Ja Tev ir liekas, tad pēc kāda pusgada viņš sāks normalizēties, bet ja normāls, tad normāls arī paliks. Galvenais ēst sabalansēti.