Esmu sākusi satikties ar vienu vīrieti. Pagaidām mūsu attiecības nevar nosaukt par nopietnām, bet nu anyway... kas mani dara ne ta bažīgu, ne ta nepārliecinātu par sevi... ir viņa bijusī sieviete.
Sieviete ir patiešām fantastiska. Ļoti skaista! Perfekta seja un augums. Izbijusi modele, fotografējas visur kur, ir reklāmas seja daudz kur. Bet arī ļoti gudra, ir uzņēmēja, savs uzņēmums. Sabiedriski aktīva, visādās labdarībās iesaistās. Populāra, visādos žurnālos par viņu raksta. Nu vienvārdsakot sieviete dieviete.
Un kad es vēl nebiju iepazinusies ar to vīrieti, zināju par to sievieti un jau tad viņu apbrīnoju kā sievieti, cilvēku.
Arī tagad joprojām apbrīnoju... bet tai pat reizē esmu šausmīgi greizsirdīga uz viņu. Liekas, ka viņa ir tādā pjedestālā, kur man nekad netikt. Tāpat arī viņam joprojām ir jūtas pret viņu... Es pat nezinu, kā tāda kā es varētu ieņemt viņas vietu :(
Katru dienu viņa postē savas fantastiski skaistās bildes sociālajos tīklos no visādām fotosesijām, pasākumiem. Protams, es zinu, ka viņš to visu redz... Un es arī nevaru apvaldīties un arī visu laiku skatos un sekoju līdzi. Es esmu normāla? :D